Daisy.
Nume: Daisy.
Varsta: 14
Localitate: D.D/ V-M/ BRS-M
Membru din: acum 13 ani si 98 zile
Nota medie: 9.99947

  Galeria mea nu-i pentru copiat desene pe banda rulanta.

  Multumesc ca mai poftiti pe la galeria mea ca sa-mi furati tot. Va apreciez din suflet ca-mi respectati munca si mai ales ca va respectati pe voi insiva!

  Se mai intreaba lumea de ce renuntam unii sa mai desenam pe aici (:

  Mult succes la reprodus desenele altora.

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
Daisy.
Utilizator: Daisy. acum 11 ani si 229 zile

How cute!

Vezi desenul
Daisy.
Utilizator: Daisy. acum 11 ani si 229 zile

Cat de mult ai evoluat, felicitari!

Vezi desenul
Daisy.
Utilizator: Daisy. acum 11 ani si 229 zile

Garfield si Jack

Vezi desenul
Daisy.
Utilizator: Daisy. acum 11 ani si 240 zile

Un stil asa unic C: !

Vezi desenul
Daisy.
Utilizator: Daisy. acum 11 ani si 263 zile

Ce "vrajeala" ai tu in fundul ala Lorena...:) Cum te dai bine pe langa toti si uiti de unde pleci.
"Nu iti permit sa imi spui ce sa fac" "Lasa vrajeala" Ce vrajeala e aicea? Te deranjeaza adevarul? Deaia ai si plecat nu? Pardon, chipurile plecat :] Daca nu te intereseaza si nu ai nimic de impartit, ce cauti inca aici? Daca esti mereu de acord cu cineva inseamna ca "iti pasa cu adevarat"? Traieste in minciuna cat vrei, eu spun ceea ce vad :) Daca ajungi sa crezi atat de mult intr-un om la toate magariile sale ce fel de om te determina sa fi? Daca nu deschizi ochii si mintea ajungi sa fi bataia de joc a societatii, iar un copil sa-ti faca asta...e cam jenant :) Si de copiat am fost copiata la randul meu, dar nu am stat sa ma omor ore,zile,saptamani,luni cu faza asta. O data ce accepti sa desenezi aici, accepti sa fi copiat.Punct. Iar cu "ciellici" :)Abtine-te. Ca esti total falsa, crede-ma. Cum si dd e mangaul meu de suflet poate fi si al altora, cum si trupa red e trupa mea de suflet poate fi si al altora,etc etc :) Dar n-o sa stau sa desenez toata ziua buna ziua cat de mult imi place mie cv,nu? =) Piticott, prefa-te disparuta incontinuare si sterge-o mai repede. Iti dau dreptate pana la un anumit punct, restul e decizia ta ce parere ai.
*And now acting like a victim*
Sa vad eu ca tu chiar o sa-ti vezi de "viata" si de "treaba" ceea ce sigur n-o sa te poti abtine :) "Certati-va", draga mea, erai si tu bagata :) ca nu ne certam cu peretii in caz de nu ai vreo idee.
*Art never comes from happiness* Si talentul/durerea se vede pe hartie =) Calitatea nu-i aceeasi, COPIATUL asta...dar pe mine care m-a copiat iulianna? s-a intamplat ceva dupa? am stat s-o omor? :) In fine, imi pierd timpul si noaptea, Lorena vei intelege mereu totul pe dos ca asta iti e obiceiul de altfel. Date-n stamba pe langa toti,esti singura in realitate...:) N-ai pe nimeni cu adev o3o I-ai AVUT. Gn sweetheart.

Vezi desenul
Daisy.
Utilizator: Daisy. acum 11 ani si 321 zile

Mai incarcat nu puteai? :))

Vezi desenul