Kaboom-chan:3
Nume: Kaboom-chan:3
Varsta: 27
Localitate: AKATSUKIIIIIIII
Membru din: acum 13 ani si 340 zile
Nota medie: 9.98802

-Akatsuki ♡Slut-

GUESS WHO IS BACK ~

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
Kaboom-chan:3
Utilizator: Kaboom-chan:3 acum 11 ani si 261 zile

Te crezi matura? Te crezi interesanta? Te crezi ORIGINALA SI PLINA DE SUPERIORITATE? Bai fetita! NU te uiti la aia 13 ani pe care abea ii ai? Vrei sa zici ca noi nu desenam cu sulfetul? Dar cu ce? Cu dosul?!tu chiar iti bati joc de munca altor artisiti care chiar muncesc cu sufletul , NU CUM ZICI TU! TU! TU ESTI UN XEROX DE IDEI SI DESENE! TU SI CU TOT STILUL TAU NOU,”UPDATED” , NICIODATA NU VEI AVEA UN STIL PROPRIU! Si stii de ce? Pentru ca PLAGIEZI. PANA SI CE AI SCRIS LA PROFIL,PANA SI DESENE, PANA SI POZELE PE CARE LE EDITEZI! Aduti-mi aminte ce facatura ai fost ! sau ai uitat? Vrei sa iti aduc aminte?! Stiu prea bine ce zic! Ce apropouri , scumpo? La cine te referi? Hai spune! Da, 2 ani in plus si MULT MAI MATURI CA TINE. Stiu exact ceea ce fac , ce zic, nu ma dau o falsa ! o falsa ca tine! Ai copiat atatea stiluri,atatea idei,ti-ai facut publicitate singura! Acum te dai victima?! Judge me people,judge me, i don’t care , dar cu ce ai zis la profil – care oricum este copiat cu multe idei si conceptii :-j – ai pus capac, fetiscana. SI DA,AM DREPTUL SA ITI ZIC ASA, NICI NU ESTI ADOLESCENTA,DAI DOVADA DE LIPSA DE IMAGINATIE SI DE ORIGINALITATE! TU STII CAT TREBUIE SA STAI CA SA CAPETI UN STIL?! Nu 3 luni , 4,5 cat ai lipsit tu , ci ANI! DA DRAGA,ANI! NU SAPTAMANI! NU LUNI! Tu chiar ai tupeu in clont , scumpo. Esti o pupincurista care stie sa isi faca prieteni cu tona ca sa aiba cine sa iti tina spatele pe desenatori ? esti atat de subtila si nerusinata incat imi vine sa pocnest monitorul asta !tu chiar te crezi aici o victima?! O „artista”?! UN ARTIST INSEAMNA SA APRECIEZI ORIGINALUL , TU ESTI O PLAGIATOARE. PANA SI DE PROFILURI ! „Chiar daca in comentariile pe care le dau am o fire „dulce” , „kawaii” „ INSEAMNA CA ESTI O FALSA! CEEA CE ESTI!
Copii stiluri capatate pe parcursul a cativa ani de alti artisti , si il numesti ca fiind al tau?! Ce mai in colo in coace! In primul rand STILUL MEU L-AI ABORDAT IN PRINCIPIU. NU VREI CEARTA?! DE CE O CAUTI ATUNCI?!
Aici inchei cu un mesaj de la Piticot:
„Mai, deci te rog , lasa vrajeala asta nu mai insista . „Ahemn, cei care imi bat apropouri prin desene/comentarii/chestii scrie pe profil, sa stiti ca le.am vazut, macar spuneti.o in fata \'curajosilor\' ca asa, nu impresionati. „
Exact asta faci si tu, o ataci pe geamana mea scumpa si pe ciella . ( ciella scuza-ma daca o sa te supere postul meu ) eu zic ce am vazut .
Jumatate din populate a vazut naruto, si eu am vrut sa am un chrt care sa fie impreuna cu sasuke in lumea naruto. Dar nu e, pentru ca nu ma reprezinta, si din respect pentru kaboomie, pentru ca a facut povestea lor in ani .
Si nu trebuie sa fii cu 5-6 ani mai mare.. si tu o sa ai varsta noastra . Si practic majoritatea desenatorilor depe site sunt -18, no facultate, deci desfiinteaza ideea. Nu vreau reply de la tine, m-ai facut bitch si a fost indeajuns pentru mine incat sa imi fac o parere.
Si te rog , nu ne trata ca si cum am fi ca tine . La varsta ta jucam sotronul si speram sa primesc scrisoare de la Hogwarts .. Nu eram eu copil sau nu esti tu ?”



ARTISTII ADEVARATI VOR APRECIA ARTA ADEVARATA!

Vezi desenul
Kaboom-chan:3
Utilizator: Kaboom-chan:3 acum 11 ani si 264 zile

mwahahahaha. o3o

Vezi desenul