Shagoon
Nume: Shagoon
Varsta: 30
Localitate: ?
Membru din: acum 13 ani si 349 zile
Nota medie: 9.99714


 
 

 

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
Shagoon
Utilizator: Shagoon acum 10 ani si 114 zile

Multumesc! La multi ani! :D

Vezi desenul
Shagoon
Utilizator: Shagoon acum 10 ani si 116 zile

La multi ani! Iar.. :)) :*

Vezi desenul
Shagoon
Utilizator: Shagoon acum 10 ani si 116 zile

Buna mya.. Multumesc frumos pentru comentariul lasat! :)
Desenul e un Dar pe care il primim atunci cand ne nastem. Unii se nasc talentati, cu viziune puternica si fac sa para totul o joaca, atunci cand pun mana pe creion totul le iese usor, din incheietura mainii. Din strafundul inimii, prin miscari, da viata simturilor lui. Le da culoare, forma, marime, le modeleaza in functie de ceea ce simte. Desenele sunt ferestre ale sufletului, prin care desenatorul vrea sa ofere o imagine a sa, o parte din el. Uneori se ascunde bine in desen, si doar cativa, cu profunzime in priviri, reusesc sa citeasca ceea ce a vrut autorul sa spuna/sa arate. Stii, uneori nu vrea sa arate totul, dar lasa de inteles ceea ce a simtit la momentul respectiv.
Am vorbit de cei "talentati", "inzestrati" de mici, de natura, de Divin. Dar sa stii ca nu toti sunt asa. Altii nu au abilitati speciale, nu sunt atrasi spre aceasta directie de dl. "talent" ci de o "strigare" launtrica. Mai simplu, acestia deseneaza din dragoste (pe care o are si cel cu talent innascut). :) Deseneaza pentru ca asa simt, pentru ca le place si pentru ca se simt linistiti/eliberati atunci cand o fac. Acestia trebuie sa munceasca dublu fata de altii, dar dragostea pentru desen le da ambitie. Si prin munca reusesc sa ajunga sus, ba chiar sa se uimeasca pe ei insisi. Acum, ceea ce vreau sa spun e ca, nu pot spune daca ai talent inzestrat sau nu (pentru ca nu te cunosc) dar sa stii ca poti reusi, daca iti doresti sa fii mai buna :). Daca intr-adevar iti place si vrei sa evoluezi, poti sa apelezi la carti, la tutoriale (videouri) care te invata anumite lucruri legate de desen. Este foarte important sa exersezi si sa nu te superi atunci cand nu-ti iese. Sa incerci din nou si din nou (si sa iti spui in minte ca "va iesi mai bine de data asta", ca "stii ca poti"). Poti reusi daca doresti! :)
Cat despre mine, din ce categorie crezi ca fac parte, cei cu "abilitati innascute" sau cei care doar "le-au placut desenul"? Ai 3 incercari! :)))) Nu ai ghicit! :))) Mi-a placut sa desenez! :P Nimeni nu s-a nascut invatat (stii vorba), dar altii erau mai buni ca mine inca din pornire :)). Si.. nu, nu tin "creionul" fara teama! Inca apar unele frici care imi soptesc "buuu, n-oooo sa iasaaaaa, lasa-teee!" =))) Dar le ignor, inghit in sec si imi spun ca "nu ma opresc, ceva-ceva tot o sa iasa!". Si la final, ma simt uimit de ceea ce a iesit. ( Uneori ma simt dezamagit sau nemultumit de rezultat... dar ma "imbarbatez" imediat si imi spun ca "urmatorul desen va fi mai bun!").. Sa nu abandonezi ceea ce-ti place niciodata, indiferent de vorbele urate sau descurajatoare ale cuiva, nici chiar de vorbele tale! :) Vrei sa reusesti? Atunci vei reusi! ^^ (ah, si.. e normal sa iti fie teama, dar atunci cand simti asta sa o folosesti ca pe un indemn catre ceea ce va trebui sa faci.. frica iti spune ce lucruri trebuiesc sa facute, nu de care sa fugi! ;) )
Scuze pentru eventualele greseli gramaticale, dar am scris prea mult ca sa verific tot! :)))) Bafta! ^^

Vezi desenul
Shagoon
Utilizator: Shagoon acum 10 ani si 116 zile

La multi ani! :D :*

Vezi desenul
Shagoon
Utilizator: Shagoon acum 10 ani si 122 zile

I miss those drawings... :)

Vezi desenul
Shagoon
Utilizator: Shagoon acum 10 ani si 122 zile

La multi ani!

Vezi desenul
Shagoon
Utilizator: Shagoon acum 10 ani si 123 zile

Craciun fericit Freziuta! :D

Vezi desenul
Shagoon
Utilizator: Shagoon acum 10 ani si 124 zile

Multumesc! Craciun fericit!

Vezi desenul
Shagoon
Utilizator: Shagoon acum 10 ani si 125 zile

:))) eh, se lasa asteptat!

Vezi desenul
Shagoon
Utilizator: Shagoon acum 10 ani si 125 zile

Sarbatori fericite Tayami! >:D<

Vezi desenul