Rachell
Nume: Rachell
Varsta: 12
Localitate: -
Membru din: acum 12 ani si 145 zile
Nota medie: 9.98205

Artist de nota 10 ---> www.desenatori.ro/desenator/250404/

 

 

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
Rachell
Utilizator: Rachell acum 6 ani si 211 zile

Merci, brunetule !

sau...esti saten ?!

Vezi desenul
Rachell
Utilizator: Rachell acum 7 ani si 22 zile

Hop si eu!...se poate sa nu?...Vreau sa mi se explice si mie mai asa...ca pentru blonde, daca sunteti amabili, de ce dracului ar trebuii sa ma abtin eu de la a desena sani, un fund sau poate un penis? Pentru grija cui? Pe cine protejez si de ce mai exact? A scapat copilul lui Gheorghe pe net si eu trebuie sa-l tin de manuta, sau cum? Sa nu uitam ca internetul e plin de informatii si nu toate sunt pentru ochii unui copil desi accesul la ele este liber si nelimitat...intrii pe o pagina banala de jocuri si vezi intr-un colt scula lui nea' Nelu cum creste langa o ruleta...in concluzie daca vrei sa te feresti de asa ceva singura si cea mai eficienta solutie e sa iti tai cablul de la net...si cum n-ai sa faci asta, suporti si taci!...nu e ca si cum n-ar stii deja majoritatea plozilor toate magariile posibile de te si miri ce le trece prin cap, rar il mai vezi pe cate unul afectat de asa ceva...dar tu, ca parinte il mai lasi sa navigheze si sa isi mai faca si vreun cont?Inconstienta si cam atat !
Este un site de desen, desenul este o arta, nudul este de asemenea o arta...goliciunea corpului uman nu trebuie sa fie privita ca o vulgaritate sau tratata ca un mister pentru cei mici, din contra orice om, idiferent de varsta trebuie invatat, facut sa inteleaga, ca, noi in sine suntem o arta iar desenul doar o valorifica si o pune in evidenta!
...pentru ce-i ce chiar au de gand sa imi ofere explicatii, ii rog sa se abtina, ironia este greu de inteles.
...cat despre desen, nu-i cel mai reusit dar, nu-i nici obscen! 10...pentru ca e cel putin interesant si a deschis un subiect ce trebuia lamurit de mult.

Vezi desenul