TAlexandra
Nume: TAlexandra
Varsta: 30
Localitate: Bucuresti , sect.4
Membru din: acum 14 ani si 105 zile
Nota medie: 9.9845

                                

   

               

 

                                                      ~~~ Nu desenez cu tableta~~~

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
ioana tencu
Utilizator: ioana tencu acum 10 ani si 62 zile

wow chiar te pricepi!!!!!!!

Vezi desenul
Ruins
Utilizator: Ruins acum 10 ani si 62 zile

Nu ma copia.

Vezi desenul
Maria_325
Utilizator: Maria_325 acum 10 ani si 62 zile

Si eu vreau doua :D

Vezi desenul
Ruins
Utilizator: Ruins acum 10 ani si 62 zile

Eu vreau un autograf :x

Vezi desenul
Ruins
Utilizator: Ruins acum 10 ani si 62 zile

Eu nu am patit nimic niciodata :>

Vezi desenul
TAlexandra
Utilizator: TAlexandra acum 10 ani si 62 zile

sa inventez.. .. scuza nu nu e o scuza e un adevar :)) ... ma bucur ca nu sti cum e sa te doara mana ... poate cine stie ... data viitoare daca ti se ntampla poate tie nu o sai razi asa .. si o sa zici ba avea dreptate .. nuj cati ani aveti unii dar sincer ar trebui sa va maturizati umpic macar viate nu e dor nij comentarii smechere sau impresii de printese fumurate scz adevarul e dur iar viata e serioasa ar trebuii sa coborati pe pamant sa nu va mai dati cu capul de perete , iar anumite pers ar trebui sa taca frumos sa mearga mai departe .. nu ma bucura nici nu ma deranjeaza criticile voastre poate unule venite aiurea sau fara un scop precis decat sa arate vai ce tare s eu si ce bine am pus o la punct . Nu gresit .. in schimb aratati cum sunteti niste oameni fara bun simt , depasiti de multe ori de situatie iar nesimtirea(date prin jigniri) va caracterizeaza toatal..
Din punctul meu de vedere puteti comenta .. nu mie mi caracterizati desenul .. ci va caracterizati pe voi !
... Eu incurazez orice desen si copil nu conteaza cum a desenat ca ... aa desenul e prea blurat sau nu .. pt atat a putut si chiar i a placut sa l faca iar acea pers chiar e manda de desen si din pacate unii ii descurajeaza.. Ma bucur ca mama nu m a descurajat cand am inceput sa desenez prima data pe la 3-4 ..chiar daca desenele mele erau nij mazgaleli la propriu :)) .. o seara buna tuturor ..
. Iar daca vreti sa comentati comentati cu n scop frumos si bun , nu mai aruncati singuri cu noroi ! .. Nu asta va ajuta in viata ..

PS acum am vazut com.. BlueWolf .. inseamna ca sti cum e sa te doara doar cand stai intr o pozitie gresita cu mana n ghips .. dar sa te mai si chinui sa ti mouse ul cu 3 degete amortite:))) (imi cer scz de greseli mai pap litere cu mana stanga) :))) .. gluma... seara buna tuturor :*

Vezi desenul