anime academy
Nume: anime academy
Varsta: 18
Localitate: -
Membru din: acum 14 ani si 323 zile
Nota medie: 9.99246

Welcome^^


 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

  •  Aici desenează:   ~ Vampire-Girl-Mady  

                                             ~Iullia

  •  După cum observați ... aici vom desena doar anime/manga.   
  •  Din păcate nu primim și alți membrii.    
  •  Sperăm să vă placă desenele noastre și să ne mai vizitați. 

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

(^_-)-☆                                                       •ิ.• 

Bye.!

 

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
anime academy
Utilizator: anime academy acum 12 ani si 295 zile

Okay, sustine ce vrei. Pana la urma nu stiu de ce ma mai intereseaza din moment ce eu stiu ca nu trisez. Si chiar crezi ca nu se poate sa faci aceleasi proportii, aceeasi inclinare a capului? Recunosc ca nu-mi iese din prima, iar la schita stau mai mult decat te-ai gandi tu. Asa ca nu-mi convine ceea ce insinuezi tu.
Si zici ca paginarea e corecta... Draga Aliosa, de vreo 4 ani incoace [ ptr. ca la inceput, pana sa dau de site, desenam foarte mult in creion ] am tot incercat sa reproduc imagini. Mereu imi ziceam ca daca altii pot sa le faca exact la fel, eu de ce sa nu pot?! Si am tot incercat, si incercat, si incercat, pana am reusit.
Si doar uita-te mai bine la desenul meu. Nu e exact ca si poza, la schita ma refer. Uita-te la forma fetei ei. Nu am putut sa o fac exact la fel. In partea de sus a capului este altfel, gura este altfel.
Forma capului celui din mijloc, in desenul meu, este altfel. In poza e mai... ingusta. Iar ultimul... okay, n-am reusit sa-i fac ochii, sprancenele si gura la fel. Si mai sunt... de examplu degetul mare de la mana din dreapta... e indreptat sper dreapta, cand in poza e spre stanga. Daca as fi copiat ar fi iesit totul la fel, fara sa existe aceste lucruri.
Si spune-mi, ce aveam de castigat? Ma minteam singura ca stiu sa desenez? Dar ce sa-i faci, chiar si atunci cand esti corect te trezesti cu suprize...
Aam, si ideea ta nu ar trebui sa deranjeze pe nimeni... Asa e, in rest oricum nu deranjeaza pe nimeni, e parerea ta si poate sa ramana asa, oricum nu mai are niciun rost. Eu nu incerc sa ti-o schimb ptr. ca degeaba incerc, poti sa crezi ce vrei, dar credeam ca stiai ca nu sunt in stare de asa ceva... Dar ma deranjeaza pe mine, sau mai bine zis ma doare neincrederea ta.
Chiar nu poti sa inveti sa faci proportiile? Chiar atat de greu este sa te gandesti putin inainte sa faci un desen cam pana unde va trebui sa faci capul, apoi gatul si asa mai departe? Eu asa fac mereu ca sa ma incadrez in spatiul dat, lucru pe care l-am invatat de la profesoara mea de desen. Eu iti spun ca se poate, iar daca ma crezi sau nu asta e decizia ta.

Vezi desenul
anime academy
Utilizator: anime academy acum 12 ani si 295 zile

Aliosa, sincer nu prea am inteles la ce te refereai cand ai spus ceva legat de schita desenului. Ce ajutor as fi putut sa am? Sa inteleg ca nu crezi ca e facuta de mine, nu?
"este greu de realizat o paginare de genul acesta fara ajutor" -> ce e asa de greu? Nu, pe bune acum :]] Mie nu mi se pare greu :|
Nu reproduc cinstit o imagine? Ba da, e catusi e cinstit. Salvez o imagine de pe net, intru pe desenatori.ro si incep sa desenez. Stau ore holbandu-ma la imagine, apoi incercand sa reproduc cat mai bine. Nu vad ce nu este corect... E vina mea ca totusi seamana? Nu seamana perfect... dar chiar muncesc la ele, iar desenatul pe acest site chiar imi face placere, sau imi facea... nici eu nu mai stiu sigur.
Altfel puteam sa desenez in creion in continuare...
Nu ma judeca, Aliosa, ptr. ca nu ai de unde sa stii cum desenez, iar eu o spun cu mana pe inima ca schita mea e curata. Apreciez oricare alt desen, al oricarui alt user... deoarece inainte nici eu nu puteam sa reproduc [ doar imi stii primele desene, nu? ] , dar asta nu inseamna ca nu pot invata sa fac asta. Ce ar trebui sa fac, sa ma filmez? :]] ca sa vezi ca nu trisez, sau mai stiu eu ce? :]]
Mady nu a intervenit la acest desen, daca facea acest lucru specificam. Eu sunt corecta si, de altfel, respect persoanele corecte.
Asa ca Aliosa, fara suparare, chiar te rog sa nu iei acest comentariu in nume de rau, nu am nimic cu nimeni, mai ales cu tine ptr. ca te respect foarte mult, nu iti dau dreptate in legatura cu ceea ce ai spus in comentariul de mai sus. Schita mea e curata, ca tot desenul de altfel, iar daca nu as stii cat de mult ma enervez la schite ca nu imi ies din prima, dau de nenumarate ori undo pana imi iese asa cum imi doresc si stau cu ochii atintiti la monitor timp de 3-4 ore [ da, atat stau la un desen ] , atunci ti-as da dreptate.
Si inca nu inteleg ce este dubios la aceasta schita... pur si simplu asa fac eu schitele...
Nu mi-o lua in nume de rau, dar daca nu raspundeam nu as fi clarificat situatia. Si aam, toate schitele ti se par la fel? Si cele de pe contul meu? Normal ar trebui... nu cred ca mi-am schimbat stilul, cu toate ca, poate, am mai invatat cate ceva. Eu desenez mult, foarte mult in creion. Asa ca nu mi-e greu sa fac schite si cu tableta.
Si aici am terminat, sunt obosita si vad in ceata.

~Iullia

Vezi desenul
anime academy
Utilizator: anime academy acum 13 ani si 318 zile

f tare :)

Vezi desenul
anime academy
Utilizator: anime academy acum 13 ani si 321 zile

superba!!

Vezi desenul
anime academy
Utilizator: anime academy acum 13 ani si 322 zile

super!!!!

Vezi desenul