BuBu Ang3l
Nume: Vacaru Ioana
Varsta: 30
Localitate: Timisoara
Membru din: acum 14 ani si 336 zile
Nota medie: 9.94828

Salut !

Numele meu este Joana (cunoscuta si ca BubuAng3l) si sunt din Timisoara, Romania.Sunt o persoana sensibila , funny , draguta :P , simpatica, sincera,insa am si unele defecte si anume : uneori devin enervanta chiar daca sunt bine intentionata.

Imi place sa citesc (romanele mele favorite sunt de fictiune, crima, uneori citesc si romane de dragoste), sa scriu diverse povesti (si sa incep romane pe care nu le mai termin … ), sa ascult muzica (ascult cam toate genurile inafara de populara si manele), sa cant si sa compun cantece, sa desenez, sa ma uit la filme (cel mai recent si pana in prezent favoritul meu este Twilight ), si sa ies cu cele mai bune prietene in oras.

Am cei mai grozavi parinti din lume (care m-au invatat atatea lucruri si le sunt recunoscatoare), mai am o sora mai mica pe nume Madalina (cu care uneori ma cert, alteori ma inteleg chiar bine), am foarte multi prieteni, insa doar 2 cele mai bune prietene. Am 3 perusi (pentru cine nu stie ce sunt :) … sunt o specie de papagali mai mici :D ), pe nume Abi, Myra si Zizu. Sunt cele mai simpatice animalute pe care le-am avut vreodata si le iubesc foarte mult.

Deci cam atat deocamdata… cred ca ati citit destule :D .

Joana

P.S: Nici eu nu am tablita grafica ... dar sa vedeti cand o sa am !!!




Eu si Cassie

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data: