Uchiha_Hinata
Nume: Uchiha_Hinata
Varsta: 29
Localitate: Oradea :-L
Membru din: acum 15 ani si 42 zile
Nota medie: 9.99713

 


http://www.desenatori.ro/desen-1543293.htm mda desen salvat din greseala la terminate acum mult timp :|

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
Uchiha_Hinata
Utilizator: Uchiha_Hinata acum 12 ani si 233 zile

razi de mine? =))

Vezi desenul
Uchiha_Hinata
Utilizator: Uchiha_Hinata acum 12 ani si 235 zile

M-am hotarat sa comentez. Si sti de ce? P. ca ai zis:
"Utilizator Agelanna, fi calma, ca din mine nu iasa draci, eu sunt o persoana calma, daca nu mi se salveaza desenul il fac din nou :)"

Poate tu nu lucrezi 30-40 si mult mai multe ore la un desen. Poate tie iti convine sa-l refaci. Desi pariu ca spui asa, dar daca ti s-ar intampla ai crapa de nervi. E ft. usor sa vprbesti de ceva fara sa cunosti pe pielea ta cum e. Sincer, si eu deabia astept sa-ti apara o eroare sa vad cum reactionezi. Si la un desen muncit mai mult de 20 de ore.... ( si 20 de ore nu inseamna ca ai inceput desenul ieri la 13:00, ai lucrat 2 ore si a doua zi la 10, 11 mai faci jumate de ora si-l salvezi, logic)... Sa stii ca ii foarte fain sa simti sentimentul unei erori la un desen de genul ;) Sau cand salvezi din greseala la terminate desenul neterminat si dupa 10 secunde il muti la neterminate, dar cand il vei termina nu ti se va actualiza ora. Ii excelent! Mirific! Cel mai tare sentiment!

Apropo, chiar n usuport persoanele ca tine care zic ca Dumnezeu e deasupra capului lor. El e la fel de deasupra capului tau cum e deasupra tuturor capetelor, nusht cum sa-ti zic ;) Nu esti tu mai cu mot. Las' ca stiu eu ca romanii se dau mari credinciosi... Si nu stiu de ce am sentimentul ca si tu pici in acea categorie. Daca erai mai sus stiai ca nu trebuie sa te lauzi/dai mare/ spui in gura mare ca esti nusht cat decredincioasa. Sa stica Dumnezeu ajuta mai mult pe oamenii modesti si cu picioarele pe pamant, neprefacuti si la locul lor. Aia sunt adevarati credinciosi, nu cum sunt majoritatea doar de suprafata ;) Degeaba te rogi tu ( sa zicem) in fiecare zi... Oricum esti prea mica sa intelegi conceptia de Dumnezeu si principii in totalitate. Degeaba te-au invatat parintii sa mergi la biserica, sa te rogi si etc. ca pana nu inveti pe pielea ta nu are nicio importanta. Absolut nici una....

Dar ma rog, nu sunt aici sa-ti dau lectii de comportament si spiritualitate. Faci ce vrei, oricum nu ma vei lua in seama sau nu vei invata nimic din ceea ce am spus daca esti incapatanata.

Adios. Scuze de comment-ul "lung si plictisitor"...

Vezi desenul