Uchiha_Hinata
Nume: Uchiha_Hinata
Varsta: 29
Localitate: Oradea :-L
Membru din: acum 15 ani si 48 zile
Nota medie: 9.99713

 


http://www.desenatori.ro/desen-1543293.htm mda desen salvat din greseala la terminate acum mult timp :|

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
Uchiha_Hinata
Utilizator: Uchiha_Hinata acum 13 ani si 117 zile

@ Emo/Kid/Sad , just to let you know : la cimm i-au intrat toate desenele in top d ;) mda, cum altfel daca nu din interes ai zis asta ? chiar tu ai recunoscut-o.... :| dne, cata subiectivitate.
si noi muncim n ore la un desen ;) mkay ? toti cei care si-au zis parerea o fac ;) nu e misa dom'soara care munceste cel mai mult la desene... Pt. ca nu ai cunostinta de cauza nu ar trebui sa vorbesti despre asta. Tu i-ai intrebat macar cat muncesc EI la desene? Nu? asa ma gandeam si eu. Romanica, deh. What to wait from Romania ? I'll tell you : freakin nothing because you'll get dissapointed DX.
o si ti se pare ca lumea are probleme cu ea pt. nimic ?=/ How freakin pathetic. Inchide-ti ochii in continuare, si tu si restul ;). Dormiti, dragilor, ca de-asta sunteti in Romania... toata lumea o face , iar cei care nu o fac sunt priviti ca si niste prosti, nebuni, blah blah.

@Tado^^ : atunci de ce nu le pune pe ale lui Vis_in_vis , KeT@miNE , tokioJuliet^^ ( sau cum e scris, ma rog ) ? De ce ? XD tell me if you have another answer ;) And not pathetic like the others ;) Si ele muncesc... ft. mult, si se vede clar. Multi muncesc ;) si nu primesc ce primeste si Misa din partea nimanui. Ti se pare corect fata de ceilalti ? Ca mie nu. Nimanui n-ar trebui sa i se para... Si totusi veniti aici si boncaniti ca e doar gelozie si invidie, blah blah. Nu e invidie, gelozie, rautate... e dorinta de dreptate ;) Toti avem drepturi egale... Nu-mi amintesc ca cineva sa fii fost incoronat drept rege/regina... Voi va amintiti? =/
Oh, si normal, Misa, nu esti singura care poate desena din imaginatie ;) Si care o face... LOL, so don't freakin tell us that...
Continuati sa fiti ipocriti, in Romania o sa va mearga la cat de 'destept' este poporul care are cel mai greu cuvant si cea mai mare influenta * cocalari, oamenii de la putere, pitipoancele, cei de bani gata cu fite *... Dar n-o sa fiti piriviti frumos de cei care gandesc sau de oamenii din tarile mai civilizate ;) ( nu toti oamenii din tari civilizate, ca deh, orice padure are si uscaciunile ei... dar la noi e cam toamna )

Vezi desenul