eu_irinairinuka
Nume: eu_irinairinuka
Varsta: 94
Localitate: In Italia sub basca lu Papa
Membru din: acum 15 ani si 28 zile
Nota medie: 9.98657

Cineva mi-a spart parola si mi-a sters desenele

-o fata cu par roz pe un fundal deschis

-un baiat si o fata pe un fundal negru

-o schita cu doi copii partial colorata

Vreau sa stiu daca mai pot fi recuperate

Stiu ca nu intereseaza pe nimeni dar as fi vrut sa le termin.

*Grammar:The difference between knowing your shit and knowing you are shit.

 

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
queesan
Utilizator: queesan acum 7 ani si 196 zile

De ce nu ma desenezi?

Vezi desenul
Henryetta
Utilizator: Henryetta acum 8 ani si 50 zile

o vai

Vezi desenul
Copanel-cp
Utilizator: Copanel-cp acum 8 ani si 50 zile

Ma scuzati daca ma bag, dar oricum se mai intampla sa mai gresim la scris. Problema este acum ca ne grabim in asa hal (ma refer la generatiile mai noi, ca tot se zice ca suntem "in secolul vitezei") incat putem termina prost mai multe lucruri, nu doar o tema, un mesaj sau un comentariu (sau desene, cateodata), dar pot sa existe si consecinte fatale. Cum ar fi ca un chirurg sa taie din greseala (si in graba) un vas de sange mai important? Ei, problema scrisului este minora (fata de operatia chirurgicala, evident), dar ar fi mai bine sa incercam sa ne mai linistim si sa nu ne mai grabim... Ar trebui sa fiu si eu mai atenta la asta (ma cam grabesc cateodata la unele lucruri...), sincer...
Gramatica... se poate rezolva din timp, mai greu cand esti adult, mai uit si eu cateodata cum sa scriu un anume cuvant, sincer. Adevarul e ca la liceu se face multa literatura, sunt si eu in aceasta faza. Mai mult se face gramatica si ortografie la gimnaziu (si un pic in invatamantul primar pentru prima, la a doua mai mult). La facultate... depinde de tipul ei, poate mai are gramatica... Nu stiu, o sa mai vad.
Intr-adevar, "Lacrima nu e o propozitie, dar se pare ca unii folosesc astfel de constructii ca la titlurile unor opere ca sa sublinieze o metafora, o stare afectiva, o idee etc. Poate ca unii nu pot sa rosteasca mai multe cuvinte la cat de intens e sentimentul in acel moment.
Irina, nu trebuie sa te certi cu toata lumea. Serios, dusmania nu ajuta cu nimic. Ura nu aduce decat distrugere. Si eu aveam impresia ca unii "se certau" cu mine, dar nu era asa, eram mai suparata si le-am luat vorbele sub forma unor certuri, dar erau doar sfaturi. Stai linistita, nu trebuie sa porti pica celorlalti. Pur si simplu vor sa te ajute (evident ca unii mai pun cate o glumita, doua, nestiind ce sa mai zica), dar daca nu te simti bine inca macar cere sfatul cuiva drag tie ca sa te linisteasca.
Apropo, frumos desen!
Daca te-a ajutat mesajul e placerea mea, daca nu prea, asta e, poate n-am explicat cum ar fi trebuit, am incercat...

Vezi desenul
.Robert.
Utilizator: .Robert. acum 8 ani si 51 zile

...gunoi esti tu..

Vezi desenul