Amy_Princess
Nume: Amy
Varsta: 27
Localitate: Baia Mare
Membru din: acum 15 ani si 118 zile
Nota medie: 9.97309
    Numele meu este Amy(vine de la Amelie)!Am 12 ani(in 12 implinesc13 !!!)Deci suntZodiac Glitter Graphics Nu sunt foarte talentata la desen,dar sper sa ma descurc!Va rog sa nu imi dati note mici sau comentari urate pentru ca nu o sa va dau nici eu!Ceva despre mine pe scurt! Imi place High School Musical,Camp Rock,Hannah Montana!!!Aici o sa pun cateva dintre piesele mele preferate: 

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
Amy_Princess
Utilizator: Amy_Princess acum 14 ani si 300 zile

Ms! :D Eu am scris... :P

Vezi desenul
Amy_Princess
Utilizator: Amy_Princess acum 14 ani si 300 zile

^_^

Vezi desenul
Amy_Princess
Utilizator: Amy_Princess acum 14 ani si 300 zile

Umm...Nu cred ca tot ce zici e intru totul adevarat sau corect...E adevarat ca copiii din ziua de azi sunt foarte diferiti de cei de acum 30 de ani de exemplu, dar asta nu inseamna neaparat diferiti in sensul rau al cuvantului!Sunt cei drept si copii rai,asta nu inseamna ca toti sunt asa!Nu este corect sa le interzicem copiilor niste lucruri care nu le fac rau...Este corect sa le interzicem lucruri nepotrivite pentru ei!
Calculatorul poate informa copilul cu privinta la unele lucruri!Trebuie recunoscut faptul ca calculatorul are si parti rele.Adica site-urile cu continut nepotrivit varstei lor,dar copilul poate fi avertizat ce are voie sa caute pe internet si ce nu.
Bicicleta este o sursa de miscare, iar miscarea e necesara pentru copii!De asemenea trebuie sa fie avertizati cu privinta la pericolele din trafic!

Jucariile sunt niste lucruri foarte importante pentru copii!Daca li se interzice joaca ei nu vor mai avea o copilarie!Poate ti se pare greu de crezut,dar pana si o copilarie fericita are un rol important atunci cand copilul va creste...Doar nu vrei sa devina un deprimat ^^...
Nu inteleg de ce ar trebui sa li se interzica dulciurile???Zaharul care nu este consumat in excces-nimic nu trebuie consumat in excces-este chiar necesar corpului uman fiind o sursa de energie.
Nu inteleg la ce te referi prin 'bani'.Probabil la banii de buzunar.Copiilor nu trebuie sa li se interzica banii de buzunar pentru ca ei sa poata invata valoarea banului, cum sa economiseasca si alte lucruri.E adevarat ca sunt si copii care primesc bani de la parinti si nu stiu cum sa-i foloseasca.De aceea copiii trebuie educati cu privinta la folosirea banilor.
Televizorul este ca si calculatorul o sursa de informare.Asta nu inseamna ca trebuie sa li se interzica ,dar nici sa aiba parte de Tv in excces.Pentru ca miscarea e necesara pentru pastrarea sanatatii!
Nu ar trebui sa le dam copiilor 'Doar mamaliga...' ei ar trebui sa primeasca o alimentatie sanatoasa si bogata in vitamine si alti factori nutritivi.
Ei nu trebuie sa se ocupe doar de scoala pentru ca vor fii ca niste roboti a caror sentimente subrede vor disparea in timp...Nu trebuie sa neglijam scoala, dar nici sa le-o bagam pe gat in excces!!!Ei bine...Crede-ma...cunosc copii care nu au primit o educatie potrivita si sunt obisnuiti sa primeasca ce vor facand cateva crize de nervi!De asemenea am intalnit copii care nu stiu altceva decat scoala, stiinta si altele de genul...pur si simplu nu mai au suflet,sentimente, iar asta nu mi se pare cine stie ce realizare! Un om trebuie sa fie realizat atat pe plan social cat si pe plan sentimental! Cred ca asta e tot ce am de zis...^^

Vezi desenul
Amy_Princess
Utilizator: Amy_Princess acum 14 ani si 308 zile

Hihi! ^^ E atat de skumpika! :-*

Vezi desenul
Amy_Princess
Utilizator: Amy_Princess acum 14 ani si 331 zile

For My B.F.F! :)

Vezi desenul