oresta*
Nume: oresta*
Varsta: 15
Localitate: -
Membru din: acum 15 ani si 221 zile
Nota medie: 9.99374

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
oresta*
Utilizator: oresta* acum 15 ani si 113 zile

"Razboiul meu", nu are nici o legatura cu notele date la desenele mele, cu topul sau alte chesti de genul acesta. M-a deranjat doar modul in care a inteles sa faca curatenia de Pasti. Mi-a luat dreptul de a comenta pe acest site, de ce???? pt. ca aveam doar 7 desene?.., eu desenez de placere si doar atat, nu sunt angrenata intr-un concurs contra cronometru, cine deseneaza mai mult sau mai bine.
Cand a luat aceea hotarare nu a tinut cont ca
in aceasta perioada s-au creat niste legaturi, sa zicem de prietenie, pe care le-a rupt in mod brutal. Am foarte putin timp la dispozitie si cand pot, imi face placere sa mai desenez ceva, la vremea aceea era peste putinta sa mai adaug inca 13 desene la cele existente. Aveam in schimb desene la neinregistrati care puteau fi luate in calcul. ( si acum am ales un mod mai putin elegant care nu ma caracterizeaza pt. a ajunge la faimoasa cifra de 20)
Pt. cine nu a inteles inca, mi s-a parut un abuz acea hotarare absurda, cel putin ea nu trebuia sa ii includa si pe cei inregistrati deja si care desenau pe acest site. Da, sunt de acord, nu ti-ai vazut de treaba si ai venit pe site doar ca imprastii mizerii si sa strici media celorlalti, da , (din cate stiu si eu am luptat impotriva acestora atat cat am putut), de elementele astea ar trebui sa scapam, dar cu cei care si-au vazut de treaba? ......de ce trebuia aplicata aceeasi regula....pt. ca nu sunt destul de veche pe site?..........cat de veche?,....sau e un club exclusivist?, doar unii pot desena? Da, probabil ca voi mai desena, dar numai cu numele meu, si cum nu se poate deocamdata, renunt.
Pe alte site-uri, nu-ti vezi de treaba ai fost banat, nu e nevoie sa ai 20 de desene si 20 de comentarii. Deci ma repet inca o data, la atat se rezuma asa zisul meu razboi cu DSpawn, nimic mai mult. Am venit la primul tau desen, pt. ca si mie mi-ar face placere sa ma pot intorce la primele mele desene de aici si care sunt imprastiate undeva pe site. E greu de inteles ca vreau sa desenez cu numele meu si sa am si eu toate desenele adunate la un loc?....si nu as fi prima la care sa i se rezolve aceasta cerere, dar se pare ca eu sunt mai speciala, si nu-mi va fi indeplinita dorinta.
Oricum nu mi se pare mai curat site-ul acum, am vazut niste porcarii, tot stau si ma gandesc cum de au scapat? si nu e vorba doar de un desen, ci de o galerie intreaga, despre notele de 1?..vad ca se dau in continuare....deci unde e marea curatenie?
PT. CINE NU A INTELES INCA E FELUL MEU DE A PROTESTA IMPOTRIVA UNEI HOTARIRI LUATE IN GRABA SI CARE NU A REZOLVAT IN NICI UN FEL ADEVARATELE PROBLEME DE PE SITE ( Rauvoitorii oricum se vor intoarce din nou, aceea hotarare nu a rezolvat problema, mizeriile continua sa persiste, acestea erau cuvintele aliosei).
E ULTIMUL MEU COMENTARIU AICI!!!!!!!!!!!!!!
Ieri am intrat doar pt. a va ura un an nou fericit!.
Azi am intrat doar pt. o ultima explicatie!
(pt. cei ce nu inteles inca motivele mele)

Un copy_paste la un comentariu "Modificari la inceput de 2008"
"Voi face un sumar cu cele mai importante:
- nu mai este necesara interventia noastra pentru a selecta cele mai reusite desene. Asa cum era normal, de acum puterea este in mana voastra. Topul se face in functie de notele primite......."
Nimic adevarat, eu am fost prima care a sesizat sau a avut curajul de a spune) ca e nevoie de interventia unui moderator pt. desenele de top, deci era absolut inutil sa umplii galeria unui copil cu note de 1, doar ca sa-i scazi media, oricum nu intra in top fara interventia moderatorului, atunci de ce s-a facut o risipa inutila de note la 1 din partea moderatorilor in galeriile atator copii de pe site? . Care a fost adevarata motivatie?. Da, un 10 dat unui copil nu e tot una cu un 10 dat lui rainer*, dar asta nu insemna ca desenul acelui copil e de nota 1, oare noi copii fiind am desenat mai bine decat ei???
Asta a fost una dintre multele mele probleme pe care le-am ridicat moderatorilor acestui site. Mai sunt inca multe altele care se pare ca i-au cam deranjat!
GOODBYE!

Vezi desenul
oresta*
Utilizator: oresta* acum 15 ani si 113 zile

La multi ani!

Vezi desenul
oresta*
Utilizator: oresta* acum 15 ani si 113 zile

La multi ani!

Vezi desenul
oresta*
Utilizator: oresta* acum 15 ani si 113 zile

La multi ani!

Vezi desenul
oresta*
Utilizator: oresta* acum 15 ani si 113 zile

La multi ani!

Vezi desenul
oresta*
Utilizator: oresta* acum 15 ani si 113 zile

La multi ani!!

Vezi desenul
oresta*
Utilizator: oresta* acum 15 ani si 113 zile

La multi ani Ralu!

Vezi desenul
oresta*
Utilizator: oresta* acum 15 ani si 113 zile

La multi ani!!!!!!!!!!!!

Vezi desenul