Corny_TH
Nume: Eu.
Varsta: 29
Localitate: Acolo.
Membru din: acum 15 ani si 286 zile
Nota medie: 9.99195

NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
COMENTARII
Ordoneaza dupa:
Data:
Corny_TH
Utilizator: Corny_TH acum 13 ani si 231 zile

Aliosa....Am citit si recitit mesajul tau de la ultimul meu desen de atatea ori... Si e oarecum ironic contrastul dintre optimismul de atunci si desenul depresiv de acum. Dar, citez cuvintele tale: Dumnezeu are planurile Lui bine definite...
Uneori sprijinul celorlalti e atat de important...Mesajele voastre de bine, desenele, atentia, m-au ridicat putin, m-au facut sa vad viata cu alti ochi. Pentru ca devenisem constienta de faptul ca exista undeva, suflete carora le pasa.
Viata e o cu*rva, ne pune la incercari, indiferent ca suntem in stare sau nu sa le trecem. Nu exista egalitate. Nu voi intelege niciodata lucrul acesta. Si mereu imi vine in minte aceeasi intrebare: De ce? De ce s-a nascut cineva care sa sufere mai mult, si cineva care sa nu sufere deloc? De ce nu ma asculta nimeni, nu ma intelege de parca as fi o psihopata? De ce sunt ceilalti atat de indiferenti, orbi? De ce nu am simtit niciodata ce e aia iubire? De ce cineva sensibil, timid si sincer e tratat cu fundul, iar altcineva, care se comporta mai ceva ca o javra, mai i se linge pamantul pe care calca? Par niste intrebari stupide, rostite de o adolescenta care a fost inselata, sau banalitati din astea, care nu vede rostul vietii numai din cauza unei iubiri neimpartasite.
Alosa, te rog, bucura-te ca ai pe cineva alauri...Problemele trec mult mai usor cand simti sustinerea celor din jur. Bucura-te ca, poate nu ti-a spus nimeni din parinti ca nu te mai vrea, sau ca nu-i pasa. Bucura-te ca ai puterea sa le zici celorlalti un cuvant de bine cand te simti la pamant.
Iarta-ma daca am scris ceva aiurea, probabil nu sunt invatata sa pretuiesc ceea ce am si sa trec cu vederea de ceea ce n-am. Probabil fac o greseala mare atunci cand il rog pe Dumnezeu sa ma ia din lumea asta, probabil n-ar trebui ca una ca mine sa dea sfaturi din moment ce nu a invatat sa si le urmeze. Probabil sunt plina de greseli, si acum sunt rasplatita. Nu mai am nici credinta. Am vazut si auzit prea multe lucruri care sa ma convinga ca norocul fuge mai repede decat mine, si eu nu reusesc sa prind mai mult de o farama.
Mi se schimba dispozitia prea des ca sa zic ca ma simt mereu asa. Ma bucur uneori de cele mai mici lucruri posibile. Din pacate ma las usor doborata, si revin la starea asta.

Cam atat. Am reusit sa scriu ceea ce simt. Ma simt oarecum mai usurata. Nu incetez niciodata sa intru pe acest site, urmaresc tot, desenele voastre, comntariile, dar nu ma simt in stare sa pun mana pe pix si sa intrebuintez tableta care prinde praf. Crede-ma, si ma simt foarte, foarte aiurea din cauza asta.Multumesc ca ai avut rabdarea sa citesti tot, si iti doresc sa treci peste problemele tale, si sper ca voi putea si eu sa trec vreodata peste ale mele.

Vezi desenul
Corny_TH
Utilizator: Corny_TH acum 14 ani si 9 zile

wow! e de vis...!

Vezi desenul