NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
Utilizator: Teky-chan
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:10
Titlu: imi pare rau .... dar eu una numai suport ..numai e nimic de zis - nici o gluma! 
Data: acum 14 ani si 305 zile
Dimensiune: 87 K
Vizualizari: 265
Rating:
10 din 10 voturi
Tags:  
Descriere: multumesc tuturor sustinandu-ma dar.. deageaba ..oricum ....asta nu o sa se rezove never 
Teku-chan
Utilizator: Teku-chan acum 14 ani si 305 zile

daca vreti motiv ...dati la comentariile mele primite...

Ingerul_lui_Michael_Jackson
Utilizator: Ingerul_lui_Michael_Jackson acum 14 ani si 305 zile

Opt lucruri adevarate:

1.Esti pe desenatori.ro!

2.Te uiti la comentariul meu!

4.Citesti comentariul meu!

5.Nu ai observat ca lipseste punctul 3!

6.Verifici daca lipseste punctul 3!

7.Acum tu razi.

8.Acum,tu fiind o persoana buna vii pe la ultimul desen al meu si dai un vot si un comm!Ia sa vad cate persoane bune sunt pe acest site!

Si inca ceva,crezi ca daca pleci rezolva ceva?Mai rau faci!Te rog sa nu pleci!Asa siteul acesta se goleste!

yuri
Utilizator: yuri acum 14 ani si 305 zile

nu te inteleg deloc !!! da mam uitat la com tale si am vazut despre ce e vorba ! tu chiar atat de fraiera esti apleci urechia la tot ce spun altii !!! de ce ii dai sadisfactia asta sa te vada in acest stadiu ! desenele tale au adus multa bucurie tuturor cat si imvidie pentru ca ai mult talent si ar fi pacat sa nul explatezi pana la ultimele ascunzisuri!!! yo zic sa te mai gandesti si la prt tai care asteapta cu sufletul al gura un alt desen !

cri-satomi-chan
Utilizator: cri-satomi-chan acum 14 ani si 305 zile

nu te las sa pleci...in niciun caz...mam uitat la comentarii primite shi sa sti k este doar gelos k desenezi mai frumos ... sa sti kam primit shi yo foarte multe note de 1.....cred ca toti sunt de acord k nu va mai fi la fel fara teky a nostra!!!! shi sunt de acord si cu yuri are foarte mare dreptate....kiar dak primesti note mici asta nu insemna ca tre sa pleci e adevarat ai muly de munca ca sa repari ceva ce alti utilizatori sttrica...desenezi super ...te rog nu pleca *crying* after 2 min *still crying* please.........

yoruichi_chan
Utilizator: yoruichi_chan acum 14 ani si 305 zile

NU PLEEEEEEEEECAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!TE ROOOOOOOOOOOGGGG,desenezi asa minunattt,sa stii ca astia snt invidiosi(astia cu unu si cica desenezi urat)aia deseneaza ca naiba(mai rau decat copii de 3 ani)deci te rog nu plecaa,nu o sa rezolvi nimik,mai rau pierdem noi pe inca cnv care deseneaza super,nu mai lua in seamam desteptii astia inviodiosi,deci inca o data.. nu pleca!!!!

Pasionata de Desen
Utilizator: Pasionata de Desen acum 14 ani si 304 zile

N-am auzit bine , nu? Mai repeta odata. A ... pleci... ce?? stai! NUUU!!!! NU PLECAA!!! T T teky u esti prietena mea la nevoie . Cui ii mai trimit poze funny cu naruto , cu cine mai rad eu pe mess? TT TT si cu cine mai cant ratustele mele ? :(( ratustele mele nu se mai duc pe apa .... pff.... NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUU PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC CCCCCCCCCCCCCCCCCCCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

Mai bine zis , nu pleca! T T

PLZZ!!!

- __ T

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!