NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
Utilizator: aliosa
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:1
88:0
99:0
1010:141
Titlu: ...eu si ploaia... 
Data: acum 15 ani si 14 zile
Dimensiune: 267 K
Vizualizari: 5005
Rating:
9.9789 din 142 voturi
Tags:  
Descriere: ...nu murdariti site-ul...daca aveti ceva cu mine lasati aici comentarii... 
1 2 3
aliosa
Utilizator: aliosa acum 15 ani si 14 zile

...vreau sa dau o explicatie cu acest desen, poate in felul acesta reusesc sa pun capat atacului la persoana mea...daca intereseaza pe cineva cine este cu adevarat Aliosa, va spun, ca eu sint aici in desen sub umbrela(credinta mea, educatia mea, tot ce am reusit sa adun, sa invat de la viata pina acum)care ma apara de ploaie(rautate, falsi prieteni, abuzuri directe sau indirecte, atentate la persoana mea, copii fara talent folositi drept unealta impotriva mea, manipulati ca scut pentru lasitatea altora)...

...ma pot indrepta linistita spre lumina(viitorul, alb, negru sau cum o fi) lasindu-va pe voi "picaturile de ploaie" sa va izbiti de pamint in urma mea...

...asta am invatat, sa nu-mi pese de toate astea, si sa-mi vad linistita de drumul meu, oricare ar fi el, indiferent ca ar continua aici sau in alta parte...consider ca am ce arata prin munca mea, cu siguranta "umbrela" se va mari in timp, si ma va proteja de toate ploile care vor veni...

kitty^
Utilizator: kitty^ acum 15 ani si 14 zile

iti doresc ca "umbrela" sa te protejeze realmente de tot ce poate fi rau in jur, iar atunci cand "ea" nu va mai face fata, sa fii pregatita sa infrunti orice..

Bandytanko
Utilizator: Bandytanko acum 15 ani si 13 zile

interesant cum am aflat secretul tau....eu cum bine sti m-am hotarat sa ma mut pe rmd,voi incerca zilele viitoare sa-mi salvez desenele sper sa nu-mi fie banat contul-vad ca sunt si banati-o sa mai fac un desen de adio pentru ca nu stiu care e rostul meu aici..mi-a placut siteul enorm ,daca s-ar putea desena fara probleme ash continua .desenele le fac cu prea multa rabdare iar munca mea nu a fost rasplatita intodeauna la valoarea ei iar alti primesc mult peste valoarea lor! dci eu asha cred ca voi fi doar vizitator de aici inainte.nu m-am suparat cand am aflat vestea doar m-am intristat pentru ca eu te-am crezut cea mai apropiata de pe site,eu care am avut atatea conflicte cu admini si moderatorii si ti le spuneam tie...fiecare are secretele lui.e prea dimineata sa gandesc rational sper sa vb dupa-masa pe mess aseara nu ai fost altfel nu-ti scriam acest mesaj. voi reveni pe site cand se va putea desena ca pe rmd:)

cherrybubbles
Utilizator: cherrybubbles acum 15 ani si 13 zile

Foarte frumos desenul , dar ai grija sa nu iti zboare umbrela sa o sa stai fara nimic de-a supra capului .

macacica
Utilizator: macacica acum 15 ani si 13 zile

mai tantalicici de balta tu crezi ca ne prostesti,sub umrela e toata,rautatea si minciuna ta.ai avut prieteni minunati..dar iai pierdut,mai ai si tupeul sa scrii ce ai scris ,ai atata venin si minciuna ca dacate-ar musca un sarpe cu clopotei l-ai otravi. ce lumina tu nu vezi ca in ce intuneric si mizerie te-ai bagat.

aliosa
Utilizator: aliosa acum 15 ani si 13 zile

mai macacica...hop si tu te bagi in seama...cind o sa ajungi sa desenezi si tu macar pe jumatate cit mine, o sa-mi permit sa te bag in seama...pina atunci vorbele tale sint nule in fata mea...la cit venin ai tu defapt in tine ma si mir ca mai "bintui"(vorba lui bandy) pe site...

alya.
Utilizator: alya. acum 15 ani si 13 zile

prietenii nu se pierd asa usor , macacica, scuza-ma sa te dezamagesc... cei pe care ii pierzi in momente de genul asta sunt prietenii falsi, de care mai bine te feresti...

ToffyAndJoy
Utilizator: ToffyAndJoy acum 15 ani si 13 zile

..eu Aliosa..sincer nu sunt de munl timp pe acest site..dar am invatat multe de la marii artisti mai ales de la tine si DydyRock!..va apreciez mult si sunteti minunate..am citit toate commentariile si ceea ce a spus macacica..este prea rautacios!eu cred ca esti o persoana minunata desi nu te cunosc..prin desenele tale in care pui suflet am vazut asta!!!..eu nu am nimic cu tine sa sti dar am vrut doar sa imi spun parerea:)

mult*

Biiia
Utilizator: Biiia acum 15 ani si 13 zile

nu am nimik cu tn!

macacica este rea ...ori rau!10

8runette
Utilizator: 8runette acum 15 ani si 13 zile

mai macacica...hop si tu te bagi in seama...cind o sa ajungi sa desenezi si tu macar pe jumatate cit mine, o sa-mi permit sa te bag in seama...pina atunci vorbele tale sint nule in fata mea...la cit venin ai tu defapt in tine ma si mir ca mai "bintui"(vorba lui bandy) pe site...









vai aliosa ,ce sa zic, tu , persoana aia atat de talentata , ai ajuns sa ii jignesti pe altii in loc sa-i sustii si sa-i incurajezi..:).

deci.. ma miram cum de toti "prietenii" tai ajung in top desene.. nu si altii.. o nedreptate prea mare.

in fine.. sincer nu am avut , nu am si nici nu voi avea nimic cu tine.. dar poate iti vei deschide ochii si iti vei da seama ca gresesti.. mai mult decat iti dai seama :)

Marija
Utilizator: Marija acum 15 ani si 13 zile

nu pot sa nu las cateva randuri,o sa le las aici,si anume:

fratilor,

viata m-a invatat sa ma astept la orice si oricand de la oricine si sa nu ma mai mir de nimic.

chiar de-as afla ca un sfert sau jumatate dintre utilizatorii site-ului sunt moderatori,nu m-ar deranja cu absolut nimic,ma bucur doar ca pot desena.

nu stiu cine e aliosa,daca e moderator sau nu,o cunosc doar din desene si comentarii,mi-a facut si-mi face mare placere sa-i privesc desenele si sa primesc comentarii de la ea.

de ce sunteti atat de rai??(cei ce sunteti),pur si simplu nu inteleg,dar nu ma mir ca nu puteti iubi sau macar pretui pe cineva atata timp cat nu priviti mai intai in sufletul vostru sa pretuiti iubirea care v-a fost pusa in el,cel mai mare si mai frumos dar lasat de D-zeu fiecarui om.

-Strips-
Utilizator: -Strips- acum 15 ani si 13 zile

aolo!mie imi vine sa imi dau cu pumnii in cap de nervi!stiu...vad si eu prostia copiilor astia loviti de soarta de pe site...dar inkerk sa-i ignor(cea mai buna arma)...dak ai pleca si u si bandy ar lua prostii conducerea...uite cimmaron nu se mai plange si mai primeste si el note dalea cacacioase va rog sa-mi scuzati expresia!eu stiu ca ai un tun maaaaaaaaaaaaare in tine plin cu rabdare cu care poti dobori o armata de boarci mici plini de prostia cu care au fost invatati sa traiasca...deci te rog frumos...nu te putem pierde si pe tn...da-i nb de tembeli...nu pierdem o floare pt.niste buruieni...deci te rog frumos sa te gandesti bn si u bandy la fel...vreau ca aman2 sa va continuati drumul aici...e greu...cand te muti de pe site...e ca si la scoala...cand pierzi te desparti te colegi(poate de unii nu pt.totdeauna...fiindca mai sunt cativa kre au id tau...)dar...pe unii ii lasi in ceata...te implor si va implor sa ramaneti!

dydyrock
Utilizator: dydyrock acum 15 ani si 13 zile

mai oameni buni, observ ca aici s-a declansat o isterie in masa! Pentru ce toate astea???? Sunteti oameni in toata firea, cu copii acasa, sau nu, cu probleme serioase, asta este exemplul pe care-l dati copiilor de pe acest site? Si pentru ce? Ca Aliosa este moderator?Extraordinar, d-asta nu intrau desenele in top, ca era Aliosa de "veghe in lanul de secara"! Hai sa fim seriosi,nu este site-ul Aliosei, nu ea este cea care ia hotarari aici, cine crede asta, este naiv! ma iertati, dar cred ca nu aveti ce face, cum nici eu nu am ce face ca scriu acest comm, in loc sa-mi canalizez energia in lucruri care-mi fac placere! Lasati galceava, si rabufnirile personale, nu-si au rostul, si TOPUL, daca nu exista era mai bine! parca sunteti la gradinita, la grupa mare! ma pufneste si rasul, acum copii va privesc si se minuneaza, DOAMNE MARE TI-E GRADINA!

alya.
Utilizator: alya. acum 15 ani si 13 zile

... nu stiu de ce se spune ca e o crima... oameni buni, nu aliosa e singura cu ordinea pe site... nu cred ca e o crima in a ajuta la buna functionare a site-ului, iar daca multe desene bune scapa si nu sunt puse in top, asta nu inseamna ca e o nedreptate... se intampla poate din lipsa de timp... iar secretul... ganditi-va cat a indurat... ca cei din jur sa vorbeasca urat despre "moderatori" fata de aliosa, iar ea sa se chinuie sa intretina insulta... sa se insulte PE SINE... nimeni nu e perfect, iar notarea desenelor e subiectiva... nu putem sa "angajam" un "robot" fara suflet care sa decida cu mare obiectivitate... ganditi-va cat timp si-a dedicat ea site-ului... priviti macar o data in viata partea buna a lucrurilor... de ce nu ii spuneti aceste nemultumiri pe cale pasnica? nimic nu se rezolva prin cearta...

iar daca spunea secretul de la inceput, spune ce s-ar fi ales de site? toti s-ar fi dat pe langa ea, de, ca sa le bage desenele in top... toti "prietenii" s-ar fi dovedit a fi pe interes... puneti-va in locul ei... si veti putea analiza situatia mai bine.... vreau, spune asta pasnic, am vazut ca esti suparata... cu vorba buna se rezolva intotdeauna :)

totusi, hai sa ne gandim ca e un site de desenat, nu de barfa :)

dydyrock
Utilizator: dydyrock acum 15 ani si 13 zile

rectific - copiii*

yuri
Utilizator: yuri acum 15 ani si 13 zile

nu intleg de ce te usperi asa de tare ?? presupun ca te referi la cei care dau 1 nu ? cel putin asa am inteles din descrierea ta ! astia sunt copii cu probleme cenecestia ajutor ! inteleg ce simit in legaura cu zvonurile imprasitiate si attea vorbe goale care te impanzesc !!! stim ce sa auzit in legautura cu adminii sti si tu presupun !!! insa sa o luom logic cne ar crede asa ceva !!!! esti foarte talentat si nu merita sa iti bati capul cu attea si atatea probleme !!!!! lasiai in plata Domnului pe toti ca dak ar fi sa "cascam" urechia la tot ce spun unii dintre copii ar pleca toti dp site !!! asa ca fi ami optimista pt ca tu esti un deseneator cu o mare valuare pt acest site si din aceasa cauza incearca multi sa te raneasca din invidie !!! sia m citit mai sus cu prietenia cu ralu astai viata tot omu mai greseste !!!!

succes in continuare la desenat aliosa si nu mai fi atat de suparata !!! :X:X

stai ca acum am citit com de mai sus:))!!! pe mn nu ma deranjeaza cu nimic ca esti admin si reustul !!! chiar nu ma intereseazxa asta !!!! tot ce conteaza e desenatul si voturile :) asa ca va rog nu mai scirteti asa ceva !! adicanu am vernit pe site sa anungem in top am venit sa desenam !!! atsa era siteul la inceput dr se pare ca sa schimbat

•tedy•
Utilizator: •tedy• acum 15 ani si 13 zile

Nu inteleg nimic! Aliosa e moderator! Nu conteaza cine este mpoderato! Pe mine ma deranjeaza faptul ca eu nu am avut niciun desen in top desene ! Si eu ma chinui pentru ele!Vreau sa va impresionez pe zi ce trece insa vad ca nu reusesc si nu voi reusi niciodata........topul este exact ceea ce intereseaza pe m ajoritatea...pe mine nu ma interesewaza...sincer....dar cei care au desene "cu galeata" in top neaga ce se intampla....cum ar fi dydyrock sau animedrawy.......imi pare rau ca nu sunt apreciata de nimeni:(

dydyrock
Utilizator: dydyrock acum 15 ani si 13 zile

noul vinno, iti cedez cu placere locurile mele din TOP, TOP, vrei? hai facem schimb? vb serios..!poate atunci vei fii cu adevarat apreciata si multumita!

Blue@
Utilizator: Blue@ acum 15 ani si 13 zile

Nu sunt eu in masura sa te critic..si nu o voi face..am urat mereu critica!Pe mine nu ma deranjeaza ca esti admin...totusi..trebuia sa se afle de moolt timp cn sunt adminii:)..totusi..este de necrezut...multi se plang ca au facut desene f bune si nu sunt bagate in top..eu nu am nevoie de top desene si nici nu cred ca merit..dar sunt foarte moolti care deseneaza suoerb..si anime uri..dar nu lise baga in top desene..deoarece sunt anime uri..si acelea fac parte din arta desenul!:)...eu nu ma nimic impotriva ta..te apreciez..dar am vrut ca moderatorii sa mi citeasca si mie cererile:-J akum nu d asta imi pasa:-J..desenez din palcere..si desenatori.ro va fi emreu in inima noastra..a tuturor..succes in continuare

lexitza
Utilizator: lexitza acum 15 ani si 12 zile

Pe mine, sincera sa fiu, m'au impresionat vorbele Aliosei...Sunt multe adevaruri in ceea ce ai spus tu.

1 2 3
Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!