NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: narutogirls
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:60
Titlu: Autoportret 
Data: acum 4 ani si 300 zile
Dimensiune: 276 K
Timp desenare: 10minute 7secunde
Vizualizari: 493
Rating:
10 din 60 voturi
Tags: autoportret,  
Descriere: Autoportret 
Da wae
Utilizator: Da wae acum 4 ani si 297 zile

Vreau sa-ti spun ceva

Nu te mai preface ca esti altcineva stiu cine esti.

Ma refer ca esti Mircea_str8 aka clubul_mermaid_melody aka friends club^.^ aka clubitza aka club2000.

Stiu ca ''voi'' aveti acelasi stil . ma refer la ochii ,forma etc

si imi spuneai tu pe un desen (sunt elenojok) sa termin eu cu mascadara asta stiind ca am doar doua conturi si am anuntatca elenojok e al doilea cont de desenatori.

Deci te rog nu te mai preface ca esti altcineva pentru ca stiu ca esti Mircea_str8!



O zi buna~

AnonymeGirl
Utilizator: AnonymeGirl acum 4 ani si 295 zile

Au inceput acuzatiile :))

Mircea_str8
Utilizator: Mircea_str8 acum 4 ani si 295 zile

@Da wae , ai uitat sa spui ca sunt și cimmaron și Nela

:))) și elev a lui Leonardo da Vnci si a lui Perugio

:))

narutogirls
Utilizator: narutogirls acum 4 ani si 294 zile

OMG!!

Ce tare!!! mulțumesc @da wae , înseamnă ca mi-am însușit bine cunoștințele , poate nu sti Mircea este elev la Tonita , unde este coordonator de lucrări si îndrumător de compoziție și cromatica.

Poate deaceeaseamana stilul... infine...

Cât despre ce spui tu acolo cu mascarada... un vr sau o verișoara de a ta a venit pe aici și a început sa dea note de (1

Iar verișoara sau verișor ... defat erai tu.... asta e mascarada

Timp de 10 ani am văzut foarte mulți utilizatori invidioși pe desenele altora. De aceea Mircea a spus o chestie extrem de simpa ,” aici pr situl asta exista doar nota10, pentru ca nu e nimeni in măsură sa aprecieze un desen. Așa ca dacă îți place desenul îi dai nota 10(zece) iar dacă nu îți place sau esti invidios ... nu îi dai notă.

Ceva mai simplu nu exista.

Și încă ceva ! Nu cred ca vreun desen făcut de Mircea sau de mine sau ma rog cum vrei tu tot de Mircea sau mai precis spus , vreun desen de pe conturile enumerate de tine... a jignit pe cineva sau a adus dezonoare acestui site , eu o sa îmi șterg toate desenele și părăsesc pentru încă 10 ani acest site.

Dar eu cred desenele sunt chiar apreciative.

In speranța ca te-ai lămurit și ca nu porți pică persoanei care desenează și esti capabil/ă sa apreciezi desenul , nu autorul, vei dovedi ca esti un OM.

Da wae
Utilizator: Da wae acum 4 ani si 291 zile

@Mircea_str8 sigur ''te cred'' ca esti Cimmaron si Nela. Stii eu nu am chef de glumele tale proaste. Eu chiar iti spun adevarul. Ca ''PRIETENI TAI'' sunt defapt Tu.





@narutogirls De unde stii de mascarada aia si ca cica eram ''EU'' , ah stai defapt esti Mircea_str8 dar nu vrei sa dovedesti. Plus , de ce te lauzi , de ce n-are voie omul sa dea o nota sub 10? Am primit si eu note sub 10 , si alti mai primesc note sub 10. Nu pot sa dau 10 la un desen fac intr-un minut.



Si inca ceva , Nu eram eu aia , era verisoara mea. Daca mi-ai vazut IP-ul o sa spui ca mint . Atunci era verisoara mea la mine acasa , si normal aveam acelasi ip. Ea n-are laptop , nici eu nu am.





Asa ca nu te mai preface ca esti altcineva! Nici nu-mi pasa ca Mircea_str8 e Coordonator la ceva , deoarece eu nu am intrebat deloc. Si nici ca e elev la Liceul acela. Asa ca nu mai spune lucruri care nu ma intereseaza.

atunci cand am zis ,, nu ma intereseaza '' ma refer ca nu te-am intrebat despre acest lucru mirobolant

narutogirls
Utilizator: narutogirls acum 4 ani si 290 zile

@Da wae , stiu de mascarada cu verișoara ta... adică tu...

de la Mircea și din comentariile lăsate...

Iar referitor la note ... de ce sa ii dau o nota mai mică de (10)cuva care sa străduit... iar dacă nu îmi place desenul.. nu ma mai obosesc sa ii dau nota. Și nici o data nu o sa dau note mici din invidie , ca desenele cuva sunt mai frumoase ca ale mele.

Și te rog sa îmi spui cu ce te-ar deranja dacă cineva are mai multe conturi atata timp cât desenele sunt decente frumoase și de pe conturile enumerate de tine nu sa dat și nici nu se va da nici o data o nota mai mică de (10)

Dacă mai ai nelămuriri sau nemulțumiri sicriele.

In eventualitate faptului ca vrei sa te indume Mircea ca desenele tale sa fie mai reușite , scrieri lui Mircea , sunt convinsă ca te va ajuta, trebuie doar sa vrei

shynon
Utilizator: shynon acum 4 ani si 290 zile

Da acum mă bag și eu în mascaradă... Bun!Până acum vorbăraia pornită e marfă de radio șanț. Și tot mă irită un lucru: Îmi pare chiar absurdă acuzația adusă pe tavă și se duce spre zona de ''pur și simplu vreau dramă''(s-a mai spus acum mult timp chestia asta). Știu că arăt cu degetul și poate atac ,dar în același timp vreau să spun că nu văd nimic rău în a posta desene pe alte conturi , chiar de aceeași persoană pe acele conturi , cred că dacă desenele sunt reușite și nu afectează pe nimeni zic că sunt bine venite.

Ps: Îți aduci aminte că și eu aveam o grămadă de conturi?

Nu pricep de ce ne atacăm pe motive absurde. de invidie!? Nu, aici nu e vorba de invidie, asta e clar.

Însă Da wae , să nu ei comentariul ca și cum aș arăta ca judecătorul:Vinovat!

E o idee și nimic mai mult,doar că nu pricep de ce toate astea.

Toți te-am arătat cu degetul mereu , dar acum știu că ai vrut o răzbunare , cred? Mi-se pare normal dacă cineva îți face rău îi răspunzi doar pentru apărare. Aici nu te-a atacat nimeni, nu văd rostul...



Mulțumesc!

Da wae
Utilizator: Da wae acum 4 ani si 288 zile

@narutogirls Dar am zis eu cumva ca dau note mici cuiva care s-a stratuid. Nu , nu am zis deloc. Dar dvs . nu intelegeti.

Si v-am mai zis NU ERAM EU! ERA VERISOARA MEA! SUNTETI PUTIN BATUTA LA CAP . V-AM SI EXPLICAT! te rog sa nu mai dai vina cuiva fara niste dovezi!



Eu nu sunt geloasa ca cineva are desene mai frumoase decat mine , am zis ca dau note mai mici de 10 atunci cand utilizatorul deseneaza ceva urat . Adica daca e doar niste linii , sau desene de genu acesta ( http://www.desenatori.ro/desen-2057421.htm#c126960 40) NU SUNT OBLIGATA SA DU DOAR NOTE DE ZECE SAU SA NU DAU NOTE DELOC LA UN DESEN URAT (cum v-am zis si sus). Nu sunt invidioasa!



Va rog sa nu mai scoateti cuvinte care nu sunt reale! Cititi mai clar si o sa intelegeti!



@shynon Nu , nu vreau razbunare , vreau doar sa dovedeasca ca ea/el este Mircea_str8 . Uite mai bine la toate conturile care le-am mentionat sus si o sa iti dai seama ca ei sunt defapt un el. Si eu nu sunt un Drama Queen. Eu am spus adevarul despre mascarada aia , dar nu ma crede deloc! Ce vrei sa fac?

shynon
Utilizator: shynon acum 4 ani si 288 zile

Păi nu cred că trebuia să spui de acele conturi, mi-se pare inutil, dar mie îmi lipsește ceva din această poveste , dacă știi ceva în plus, spune.

Și încă ceva:Ceea ce face e greșit? (Nu spun că ar fi de bine sau de rău) Vreau doar să știu partea lipsă ca să pricep mai bine situația și de ce s-a ajuns aici.

Păi nu cred că trebuia să spui de acele conturi, mi-se pare inutil, dar mie îmi lipsește ceva din această poveste , dacă știi ceva în plus, spune.

Și încă ceva:Ceea ce face e greșit? (Nu spun că ar fi de bine sau de rău) Vreau doar să știu partea lipsă ca să pricep mai bine situația și de ce s-a ajuns aici.

Păi nu cred că trebuia să spui de acele conturi, mi-se pare inutil, dar mie îmi lipsește ceva din această poveste , dacă știi ceva în plus, spune.

Și încă ceva:Ceea ce face e greșit? (Nu spun că ar fi de bine sau de rău) Vreau doar să știu partea lipsă ca să pricep mai bine situația și de ce s-a ajuns aici.

narutogirls
Utilizator: narutogirls acum 4 ani si 287 zile

In fond și la urma urmei puțin îmi pasa ce crezi tu @da wae;

Însă țin sa îți atrag atenția ca folosești cuvinte jignitoare de genul “ bătută la cap” masoarati cuvintele ..

cât despre tine sau verișoara ta sau oricine care desenează sau mâzgălește pe site-ul asta , țin sa spun ca cel mult dacă desenele celui care da note sunt mai urate decât desenele celui notat , abia atunci poți tu sa dai o nota mică ; dar in cazul tău aceasta excepție nu se aplica!!

Ai doua variante: te retragi din discuția asta cerându-și scuze sau înveți sa desenezi ca sa sti sa apreciezi munca altuia ; dar când vei sti sa desenezi ca cel pe care in halești atât respectiv Mircea ; îți vei da seama ca pe situl asta desenezi de plăcere , nu sa te afirmi in vreun concurs sau vre-o expoziție.

As fi curioasa câți ani ai

Debora Deby
Utilizator: Debora Deby acum 4 ani si 283 zile

Imi pare rau ca ma bag in discutia voastra cam aprinsa dar am si eu ceva de spus devreme ce @Mircea_Str8 e prietenul meu! @da wae, te rog sa incetezi sa spui ca toti ceilalti useri pe care i-ai enumerat sunt defapt Mircea, fiind ca nu este asa! Mircea are un singur cont si anume @mircea_str8! Eu stiu prea bine asta! Le cunosc si pe fetele din clubul mermaid melody! Nu sunt aceeasi persoana nici @Friends_club si nici ceilalti pe care i-ai enumerat tu acolo! Ca sa fie clar. Eu stiu foaete bine pt ca ii cunosc pe majoritatea...pe unii nu in persona pentru ca nu am avut inca ocazia! Dar te rog frumos baga la cap ca daca au stilul asemanator nu inseamna si ca sunt aceeasi persoana! Poate au acelasi profesor...de unde sti tu ca nu? Nu mai fi asa o incapatanata si asculta bine ce ti-am spus!

Da wae
Utilizator: Da wae acum 4 ani si 280 zile

@narutogirls Eu va apreciez munca voastra , doar v-am spus parerea mea , ca aveti un stil asemanator , Nu trebuie sa faceti in toate felurile pentru doar o parere. Am inteles. Nu vreau sa ma cert cu cineva care este mai mare decat mine. Uite , imi pare rau ca am avut un comportament putin agresiv , am luat-o putin aiurea.

si scuze , nu pot sa zis varsta mea la cineva care nu-l cunosc

narutogirls
Utilizator: narutogirls acum 4 ani si 279 zile

@da wae, îți acept scuzele :)

Și dacă vrei îți povestesc in câteva cuvinte de ce stilul e asemanator;

Atunci când ai 14/15 ani și decizi sa urmezi un liceu cu profil de arta design etc .. ai mai mult sau mai puțin talent inascut dar ne cizelat, ajungând la liceu intri in contact cu alți copii care îți devin colegi chiar dacă sunt mai mici sau mai marii, și esti sau nu atras de stilul lor de a desena... și îl adopți pentru a te perfecționa.. .. (si elevi ai marilor pictori i-au copiat pe profesori lor ; nu e ceva gresit) . Mai apoi fiecare își va forma propriul stil ..

Mi-ar plăcea sa văd un desen făcut de tine , hai sa nu zic la calitate lui Mircea , măcar așa cum desenez eu , sa vezi ce greu o sa îți fie sa faci unele detalii de gen “ ochi, buze etc” fără sa te inspiri.sunt convins ca esti un om bun și crede-ma ca nu m-am supărat de aceea după cum ai văzut ți-am vorbit/scris frumos.

Îmi pare rău ca ți-ai șters desenele , sunt convinsă ca vei face altele mult mai frumoase , e adevărat trebuie sa depui multă munca.

Poți sa încerci sa desenezi peisaje, pentru ca portretele sunt greu de făcut.

Succes! :)

yo_n4ru70
Utilizator: yo_n4ru70 acum 4 ani si 163 zile

Uau!!

Inca mai desenati!?!

anime_draw_club
Utilizator: anime_draw_club acum 4 ani si 154 zile

Inca va mai certati?

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!