NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: narutogirls
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:11
Titlu: Autoportret 
Data: acum 13 zile
Dimensiune: 276 K
Timp desenare: 10minute 7secunde
Vizualizari: 102
Rating:
10 din 11 voturi
Tags: autoportret,  
Descriere: Autoportret 
Da wae
Utilizator: Da wae acum 10 zile

Vreau sa-ti spun ceva

Nu te mai preface ca esti altcineva stiu cine esti.

Ma refer ca esti Mircea_str8 aka clubul_mermaid_melody aka friends club^.^ aka clubitza aka club2000.

Stiu ca ''voi'' aveti acelasi stil . ma refer la ochii ,forma etc

si imi spuneai tu pe un desen (sunt elenojok) sa termin eu cu mascadara asta stiind ca am doar doua conturi si am anuntatca elenojok e al doilea cont de desenatori.

Deci te rog nu te mai preface ca esti altcineva pentru ca stiu ca esti Mircea_str8!O zi buna~

AnonymeGirl
Utilizator: AnonymeGirl acum 8 zile

Au inceput acuzatiile :))

Mircea_str8
Utilizator: Mircea_str8 acum 7 zile

@Da wae , ai uitat sa spui ca sunt și cimmaron și Nela

:))) și elev a lui Leonardo da Vnci si a lui Perugio

:))

narutogirls
Utilizator: narutogirls acum 7 zile

OMG!!

Ce tare!!! mulțumesc @da wae , înseamnă ca mi-am însușit bine cunoștințele , poate nu sti Mircea este elev la Tonita , unde este coordonator de lucrări si îndrumător de compoziție și cromatica.

Poate deaceeaseamana stilul... infine...

Cât despre ce spui tu acolo cu mascarada... un vr sau o verișoara de a ta a venit pe aici și a început sa dea note de (1

Iar verișoara sau verișor ... defat erai tu.... asta e mascarada

Timp de 10 ani am văzut foarte mulți utilizatori invidioși pe desenele altora. De aceea Mircea a spus o chestie extrem de simpa ,” aici pr situl asta exista doar nota10, pentru ca nu e nimeni in măsură sa aprecieze un desen. Așa ca dacă îți place desenul îi dai nota 10(zece) iar dacă nu îți place sau esti invidios ... nu îi dai notă.

Ceva mai simplu nu exista.

Și încă ceva ! Nu cred ca vreun desen făcut de Mircea sau de mine sau ma rog cum vrei tu tot de Mircea sau mai precis spus , vreun desen de pe conturile enumerate de tine... a jignit pe cineva sau a adus dezonoare acestui site , eu o sa îmi șterg toate desenele și părăsesc pentru încă 10 ani acest site.

Dar eu cred desenele sunt chiar apreciative.

In speranța ca te-ai lămurit și ca nu porți pică persoanei care desenează și esti capabil/ă sa apreciezi desenul , nu autorul, vei dovedi ca esti un OM.

Da wae
Utilizator: Da wae acum 4 zile

@Mircea_str8 sigur ''te cred'' ca esti Cimmaron si Nela. Stii eu nu am chef de glumele tale proaste. Eu chiar iti spun adevarul. Ca ''PRIETENI TAI'' sunt defapt Tu.

@narutogirls De unde stii de mascarada aia si ca cica eram ''EU'' , ah stai defapt esti Mircea_str8 dar nu vrei sa dovedesti. Plus , de ce te lauzi , de ce n-are voie omul sa dea o nota sub 10? Am primit si eu note sub 10 , si alti mai primesc note sub 10. Nu pot sa dau 10 la un desen fac intr-un minut.Si inca ceva , Nu eram eu aia , era verisoara mea. Daca mi-ai vazut IP-ul o sa spui ca mint . Atunci era verisoara mea la mine acasa , si normal aveam acelasi ip. Ea n-are laptop , nici eu nu am.

Asa ca nu te mai preface ca esti altcineva! Nici nu-mi pasa ca Mircea_str8 e Coordonator la ceva , deoarece eu nu am intrebat deloc. Si nici ca e elev la Liceul acela. Asa ca nu mai spune lucruri care nu ma intereseaza.

atunci cand am zis ,, nu ma intereseaza '' ma refer ca nu te-am intrebat despre acest lucru mirobolant

narutogirls
Utilizator: narutogirls acum 3 zile

@Da wae , stiu de mascarada cu verișoara ta... adică tu...

de la Mircea și din comentariile lăsate...

Iar referitor la note ... de ce sa ii dau o nota mai mică de (10)cuva care sa străduit... iar dacă nu îmi place desenul.. nu ma mai obosesc sa ii dau nota. Și nici o data nu o sa dau note mici din invidie , ca desenele cuva sunt mai frumoase ca ale mele.

Și te rog sa îmi spui cu ce te-ar deranja dacă cineva are mai multe conturi atata timp cât desenele sunt decente frumoase și de pe conturile enumerate de tine nu sa dat și nici nu se va da nici o data o nota mai mică de (10)

Dacă mai ai nelămuriri sau nemulțumiri sicriele.

In eventualitate faptului ca vrei sa te indume Mircea ca desenele tale sa fie mai reușite , scrieri lui Mircea , sunt convinsă ca te va ajuta, trebuie doar sa vrei

shynon
Utilizator: shynon acum 3 zile

Da acum mă bag și eu în mascaradă... Bun!Până acum vorbăraia pornită e marfă de radio șanț. Și tot mă irită un lucru: Îmi pare chiar absurdă acuzația adusă pe tavă și se duce spre zona de ''pur și simplu vreau dramă''(s-a mai spus acum mult timp chestia asta). Știu că arăt cu degetul și poate atac ,dar în același timp vreau să spun că nu văd nimic rău în a posta desene pe alte conturi , chiar de aceeași persoană pe acele conturi , cred că dacă desenele sunt reușite și nu afectează pe nimeni zic că sunt bine venite.

Ps: Îți aduci aminte că și eu aveam o grămadă de conturi?

Nu pricep de ce ne atacăm pe motive absurde. de invidie!? Nu, aici nu e vorba de invidie, asta e clar.

Însă Da wae , să nu ei comentariul ca și cum aș arăta ca judecătorul:Vinovat!

E o idee și nimic mai mult,doar că nu pricep de ce toate astea.

Toți te-am arătat cu degetul mereu , dar acum știu că ai vrut o răzbunare , cred? Mi-se pare normal dacă cineva îți face rău îi răspunzi doar pentru apărare. Aici nu te-a atacat nimeni, nu văd rostul...Mulțumesc!

Da wae
Utilizator: Da wae astazi la 16:24

@narutogirls Dar am zis eu cumva ca dau note mici cuiva care s-a stratuid. Nu , nu am zis deloc. Dar dvs . nu intelegeti.

Si v-am mai zis NU ERAM EU! ERA VERISOARA MEA! SUNTETI PUTIN BATUTA LA CAP . V-AM SI EXPLICAT! te rog sa nu mai dai vina cuiva fara niste dovezi!Eu nu sunt geloasa ca cineva are desene mai frumoase decat mine , am zis ca dau note mai mici de 10 atunci cand utilizatorul deseneaza ceva urat . Adica daca e doar niste linii , sau desene de genu acesta ( http://www.desenatori.ro/desen-2057421.htm#c126960 40) NU SUNT OBLIGATA SA DU DOAR NOTE DE ZECE SAU SA NU DAU NOTE DELOC LA UN DESEN URAT (cum v-am zis si sus). Nu sunt invidioasa!Va rog sa nu mai scoateti cuvinte care nu sunt reale! Cititi mai clar si o sa intelegeti!@shynon Nu , nu vreau razbunare , vreau doar sa dovedeasca ca ea/el este Mircea_str8 . Uite mai bine la toate conturile care le-am mentionat sus si o sa iti dai seama ca ei sunt defapt un el. Si eu nu sunt un Drama Queen. Eu am spus adevarul despre mascarada aia , dar nu ma crede deloc! Ce vrei sa fac?

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!