NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: piccersamira
Note primite:
11:1
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:1
88:0
99:0
1010:1
Titlu: .............. 
Data: acum 6 ani si 359 zile
Dimensiune: 36 K
Timp desenare: 7minute 16secunde
Vizualizari: 309
Rating:
6 din 3 voturi
Tags: .....................,  
Descriere: ............. 
senbonzakura kageyoshi
Utilizator: senbonzakura kageyoshi acum 6 ani si 357 zile

Doamne cat de frumos era site-ul acum 3 ani...erau numai desene superbe si te bateai pe un loc in top amatori, iar acum???...acum vezi numai desene penibile!



PACAT.

Ami.
Utilizator: Ami. acum 6 ani si 357 zile

Si desenul care comentezi tu e cam penibil.

senbonzakura kageyoshi
Utilizator: senbonzakura kageyoshi acum 6 ani si 357 zile

DA, da asa e:))

Ami.
Utilizator: Ami. acum 6 ani si 357 zile

Nu intelegi ironia... Nu arati nimic prin faptu ca vii aici sa zici asa ceva. Cei care acum deseneaza prost, peste cativa ani pot fi maestrii. Lasa-i sa deseneze si sa continue cu ce le place. De precizat ca nici tu nu esti la un nivel foarte inalt...

senbonzakura kageyoshi
Utilizator: senbonzakura kageyoshi acum 6 ani si 356 zile

nu te contrazic intradevar ironia mea este la fel de slaba precum vederea ta draga Ami.:)), stai lin ca nu vreau sa arat sau sa demonstrez nimic eu chiar nu inteleg ce va deranjeaza asa tare cand cineva isi spune parerea pana la urma de asta s-au inventat notele si sectiunea de comentarii, fiecare e liber sa-si spuna parerea dar na fiecare cu ale lui...

APP: in legatura cu nivelul nu ai de unde sa stii tu daca sunt de nivel scazut sau ridicat avand in vedere ca voi criticati doar fnalul dar nu va uitati si la modul de operare si sa stii ca sunt persoane care deseneaza oribil de mic si totusi nu au ajuns MAESTRII:))...ma rog nu stau sa despic marea cu sarea ca sa dau apa la moara...este dreptul meu sa-mi expun parerea fie ea buna sau rea.

Ami.
Utilizator: Ami. acum 6 ani si 356 zile

De fapt, stai linistit/a ca vad destul de usor modul de "operare" dupa felul in care trasezi linii si cum colorezi, ce contraste si compozitii ai. Pana la urma ani de scoala si carti de arta ajuta la asta nu crezi?

Parerea ta vine pe un site aproape mort ca sa ce? parere imatura imbecila care nu ajuta cu nimic. Vrei situl inapoi? Asa sa fie, ajuta la promovare si ajuta copii sa invete desen (ma rog, daca stii desen...). Dupa logica ta e genial ceea ce faci, dupa logica mea, esti doar un "hater" care e ascuns in spatele unui monitor, nu ajuti cu nimic... pot sa te asigur ca majoritatea copiilor care inca dau pe aici sunt chiar interesati sa devina mai buni si chiar invata ce li se da...tu.. tu ce vrei ?

senbonzakura kageyoshi
Utilizator: senbonzakura kageyoshi acum 6 ani si 356 zile

uhhh se pare ca cineva s-a simtit ofensata de sinceritatea mea:)))

hmmm oare de unde sa incep?...ei bine intradevar poate sunt rautacios/a dar cel putin eu dau un coment sincer nu mint doar ca sa se simta desenatorul bine asa cum fac majoritatea daca tie iti place sa promovezi sfintenia e treaba ta eu nu sunt sfant/a ca tine sa zic ca cineva a facut treaba buna si ca este uimitor cand nu este in primul rand.

In al doilea rand nu conteaza cate carti ai citit tu insa e de admirat ca ai scoala in domeniu dar ce sa vezi eu nu am nimic din cunoasterea ta si totusi eu am reusit de una singura sa-mi pun numele pe doua picturi la licitatia de sarbatori de la Bucuresti am fost pe la diferite galerii de arta si da-mi voie sa-ti spun ca nu totul se invata din carti dar asa cum am mai spus si ma repet este de admirat ca ai scoala in domeniu. Asadar si prin urmare cu pregatirea ta ii poti ajuta si pe cei mai putin pregatiti sau ma rog netalentati.

In al 3-lea rand parerea mea nu este imatura si imbecila ci mai degraba mintea ta este infecta crezand ca daca dai note mari si commuri frumoase la desene care nu merita acel desenator ajunge Maestru:))

In al 4-lea rand pentru ca mereu exista inca si inca un rand da-mi voie sa-ti spun sincer ca logica ta e 10 minute distanta de creier daca tu crezi ca poti aduce site-ul asta la ce era odata:)), si ca tot m-ai intrebat ce vreau eu hmm ei bine vreau sa vad picturile de odinioara care m-au inspirat sa ajung unde sunt acum dar desigur ca e imposibil ceea ce vreau eu avand in vedere ce promovati voi.

Ami.
Utilizator: Ami. acum 6 ani si 356 zile

Oh draguto... Crezi ca esti singura ce da pe la galerii? :)) Anul asta mi s-a propus expunerea la Belarus. Te crezi prea tare si mare.

Daca tu crezi ca arta nu necesita studii..imi pare rau sa te anunt ca pana si Da Vinci a avut un maestru si apoi un patreon care il finanta. Daca stii ce sunt aia... Cat despre chestia ca tu crezi ca eu is sfanta. Chiar de loc, esti doar tu ignorant/a. Nu ma uimeste ca ai avut galerii de arta si vai doamne picturi, toata lumea poate sa vanda, si eu am vandut si eu am avut expozitii, si nu e big deal. Get over it, am lucrat si la jocuri de android am facut 3d-uri pentru moba-uri si concept art, again, nu ma impresionezi.

Nu vei ramai decat un ignorant pentru mine, si cu asta termin.

A si inca ceva. Daca nu esti atent/a, eu nu prea comentez/votez. Si daca te uiti la comenturi vechi, nu sunt genu sa zic "fain/dragut" ci chiar sa critic. CONSTRUCTIV, nu ca tine.

Pwp. Mai citeste niste arta a istoriei daca tot crezi ca picturile si arta nu are nevoie de putina scoala. Citeste trecutul lui Picasso.

senbonzakura kageyoshi
Utilizator: senbonzakura kageyoshi acum 6 ani si 356 zile

:))) adevar graiesti maestre:)))

Nu prea ma intereseaza ce comentezi tu sau ma rog ce votezi, intradevar ai dreptate nu am realizat ce ai realizat tu dar consider ca timpul nu este pierdut cel putin nu pentru mine deoarece inca sunt tanara acum nu stiu cum e pentru dumneavoastra:))

APP: nu va mai simtiti atat de atacata de ceea ce spun ca faceti riduri... asta sunt asta prestez fie ca unora le place sau nu...

Oricum avand in vedere studiile si ocupatiile mi-am dat seama ca sunteti destul de in-varsta si desi va vine greu a crede eu chiar respect varstnicii!:))

PS: daca dumneavoastra cititi YOU ARE NOT SO SMART de David Mcraney am sa citesc cu mare placere trecutul lui Picasso!

Ami.
Utilizator: Ami. acum 6 ani si 356 zile

Reciteste si tu. Poate te ajuta sa iti amintesti unele lucruri de acolo :D

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!