NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: lea
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:60
Titlu: ........ 
Data: acum 8 ani si 77 zile
Dimensiune: 1269 K
Timp desenare: 15minute 30secunde
Vizualizari: 1613
Rating:
10 din 60 voturi
Tags: ............,  
Descriere: .......... 
Shita-Chan
Utilizator: Shita-Chan acum 8 ani si 77 zile

Extraordinar,frumos,mirific,magic,realist,inspirat ,creativ,magestic,etc. nu mai am cuvinte XD

memory.
Utilizator: memory. acum 8 ani si 77 zile

ba! *-*

ba! *-*

Delik12
Utilizator: Delik12 acum 8 ani si 77 zile

superb ! <3

Pikaa
Utilizator: Pikaa acum 8 ani si 56 zile

Imi pare tare rau .. A fost o neintelegere , nu vreau sa ma abat de la subiect ..Chiar daca este neinteresant sa stii ca ori fratele meu ori din greseala am notat nota 2 . Nu as da niciodata o nota ca aceea ( chiar daca uni ar merita )



P.s = > Sper sa ma intelegi si sa ma ierti ..

lea
Utilizator: lea acum 8 ani si 56 zile

Stii care e parerea mea? Ca s-ar putea sa ai dreptate in privinta fratelui si daca ramaneai la aceasta explicatie erai mai credibila ,dar idea cu notatul din greseala e copilareasca,mai bine i le puneai lui in spinare pe amandoua !Vezi ce rea m-ai facut sa fiu?.Oricum,sper ca ai invatat ceva.Ii multumesc moderatorului care a sters nota dar daca ramanea acolo era ca un fel de pedeapsa ptr tine,daca intelegi ce vreau sa spun...deci,se pare ca moderatorul te-a iertat si atunci normal ca te iert si eu.



p.s. ...'unii' ! Cu doi de 'i' !

Ami.
Utilizator: Ami. acum 8 ani si 56 zile

@Lea: poti schimba o nota daca dai iar un comentariu si pui alta nota.

lea
Utilizator: lea acum 8 ani si 56 zile

Doaamne! Chiar? Nu am avut idee de asa ceva,eram convinsa ca doar moderatorii o pot face...Haha...ar fi ca o gluma( proasta !) sa verific ce spui tu pe un desen al eroinei acestei ''telenovele'',Pikaa ! Rad de una singura...Nu te speria,Pikaa-nu am sa fac asa ceva.

Ami.
Utilizator: Ami. acum 8 ani si 56 zile

Poti incerca la mine.

DeDevil
Utilizator: DeDevil acum 8 ani si 56 zile

Eh , se pare ca am facut si o greseala gramaticala,se mai intampla . Din pacate nu mi-am verificat comentariul deoarece eram putin speriata de ce se intamplase . Si am lamurit cu fratele meu , el notase .. :c

Pikaa
Utilizator: Pikaa acum 8 ani si 56 zile

AM notat pe contul colegei mele :))

Rachell
Utilizator: Rachell acum 8 ani si 44 zile

Cum,cine,ce? A fost pe aici scandal si am ratat momentul, ah, la naiba!Lea, imi place cand esti nervoasa, cred ca o sa iti dau un 2(din greseala!) :)) Mai, nu stiu exact care a fost faza pe aici, dar daca asta mica de mai sus e baiul, ignor total si treci peste ea, la propriu, cu tancul, iti spun eu de ce, profita, minte si face pe mieluselul, pentru un gram de atentie, de asta spun, nu-i mai da apa la moara.

Desenul, deseeeenuuull, da , da ! Gata cu prostiile, trecem la treburi importante : Intru pe site si bum, imi sare in ochi inflacarata asta, foarte expresiva si foarte ciufulita...si daca nu stiai eu am o problema cu negrii(africanii) imi plac...stiu, stiu, te intrebi acum ce dracu au africanii cu tipa de mai sus, problema e ca, am un fix si cu roscatii, da, sunt o problematica! O tund si ma car de aici, gata, gata !

aaa...era sa uit, nota 2 !

lea
Utilizator: lea acum 8 ani si 44 zile

Daca ai tuns-o ,pastreaza din el si ptr o peruca,pentru mine .La batranete !

Cat despre scandal,ai pierdut toata ''opera''-uvertura ,aria,finalul-tot.Era si un duet pe acolo,dar nu doar ''eu-ea'' ,ci ,la final ''ea-ea'',adica:Pikaa si DeDevil-e totuna sau cum? E una ? "Este" doua?!Zau ca nu pricep.

Rachell
Utilizator: Rachell acum 8 ani si 44 zile

Data viitoare striga-ma si pe mine si vin fuga sa tip si eu :,,Ea e de vina, ba nu, el, elll!Adica tu!"

Fii atenta ca nici eu nu stiu exact, la inceput am muscat momeala si am zis ca sunt 2, da acum am indoieli, e ceva 2 in 1, sufera de dubla personalitate, ca mine asa, sttt, nu trebuie sa mai stie nimeni! Hai, hopa sus in tanc sa ne plimbam pana la ele, adica peste ele, adica ea! Dupa numaram grozavia, sa aduci socotitoare!socotitoare?!...asa-i zice?

p.s...citesc in sens invers ca blondele, acum am vazut ca vrei peruca, nu pastrez nimic, nu avem voie sa imbatranim !

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!