NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: lea
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:53
Titlu: .... 
Data: acum 8 ani si 144 zile
Dimensiune: 643 K
Timp desenare: 15secunde
Vizualizari: 1212
Rating:
10 din 53 voturi
Tags: privitul, in, ochi, :p,  
Descriere: ...... 
Rachell
Utilizator: Rachell acum 8 ani si 144 zile

Efectiv m-a apucat rasul...asta pentru ca l-am luat din prima ca pe un raspuns...:))

Da' parca imi eviti privirea, ceva nu-i in regula, ar fii trebuit ca ochii sa fie putin...crucis?Asta-i pacaleala!

lea
Utilizator: lea acum 8 ani si 144 zile

Mai bine un ochi la slanina si altul la ?...nu stiu exact cum vine vorba.Ca daca e sa fiu corecta ,ochii chia par''olecuta'' ,unul mai la stanga si altul la dreapta...ca altfel,te privesc exact in ochi :)))Si inca ceva...doar ca sa ma inscriu pe aceeasi linie a erorilor din ultima vreme-am sesizat ca e selectata notarea,cred ca am facut-o ,cum fac de obicei,aleg nota prima data si apoi scriu comentariul....q.e.d. ...'ntelegi? Of of si aoleu...

*chiar

Doamne ajuta..de data asta am scapat !

Rachell
Utilizator: Rachell acum 8 ani si 144 zile

Nu vad bine, nu ma asculta dioptriile oricat as tipa!Nu imi pot revarsa puterea convingerii peste tot, ca uite, nu functioneaza.

N-am inteles care a fost eroarea de data asta, daca notezi si comentezi e o ordine generala ok, in general e mai rau invers, pentru ca daca apuci sa comentezi si notezi dupa, dispare comentariul din sectiunea repartizata lor.(comentariilor)

lea
Utilizator: lea acum 8 ani si 144 zile

Hai ca te inteleg...am scris aiurea,nici macar nu are importanta,ptr ca nu a aparut nota la desen.Mi-a fost teama ca am selectat automat nota la acest desen,dar am observat ca nu imi apare numele in coloana aia de culoarea portocalei .Ar fi fost jenant sa imi notez propriul desen .Deci,stai linistita,nu te stresa din cauza mea !

Rachell
Utilizator: Rachell acum 8 ani si 144 zile

Imi notez toate desenele si n-am nici o jena,le ador, mi-as da si 11 daca as putea!...nu vad nici o problema sau poate ca eu sunt problema, dar fiind munca mea, am tot dreptul sa o pretuiesc.Mai simti vreo urma de vinovatie, iti mai este jena?

lea
Utilizator: lea acum 8 ani si 144 zile

Ha ha...rad de mor.N-am stiut ca tu faci asta .Dar la desenele tale,ai dreptate,probabil.Eu cu ale mele nu pot decat sa fiu f. critica .Nu sunt cum mi-as dori si ptr ca programul mie imi joaca feste(doar ce am scris la Ami despre asta) Nu pot desena si pace cum vreau eu.Apar zone albe,stralucitoare,la un moment dat si trebuie sa salvez desenul de 'n' ori din cauza asta ,ca ele sa dispara iar daca nu aleg asa numita aplicatie pe layere,din desenul mare ,pe care il incep -ramane un desen mic,la final si atunci trebuie sa schimb aplicatia de desenat.Nu stiu care e problema,am dovedid ca nu ma pricep prea bine la partea tehnica .

IancuDob
Utilizator: IancuDob acum 8 ani si 144 zile

Feumos !

Frumos *

Ami.
Utilizator: Ami. acum 8 ani si 144 zile

Lea, nu folosi aplicatia pe layere, foloseste doar "aplicatia noua". Cea pe layere nu e muncita deloc si mereu va avea cate o problema. Bine, nici cea fara layere nu e geniala, dar macar poti desena cat de cat mai bine pe ea

lea
Utilizator: lea acum 8 ani si 144 zile

Multumesc de sfat.As vrea sa pot face ce spui dar,am scris mai sus-cel mai mare impediment este ca daca la aplicatia fara layere vreau sa salvez desenul la neterminate(din motive obiective-adica,de lene,cel mai adesea ! )cand vreau sa il redeschid si sa continui desenul,apare la o dimensiune mult mai mica decat cea initiala,data de de program..Asta mi s-a intamplat absolut intotdeauna ,fara sa schimb dimensiunea initiala.Daca ai rabdarea sa mergi la pagina 4 a galeriei mele,primele 3 desene sunt facute cu aplicatia fara layere si a trebuit sa le refac pe cealalta aplicatie.Cam lunga explicatia,dar ptr mine e frustrant,un motiv ptr care nu prea desenez aici,programul de desenat e bun,dar ceva lipseste-programului sau pc-ului meu .

Doamne! rar mi se intampla sa ''vorbesc '' asa mult .

Ami.
Utilizator: Ami. acum 8 ani si 144 zile

Redimensioneaza tu, sau foloseste ctrl si +.

lea
Utilizator: lea acum 8 ani si 144 zile

Am sa incerc din nou,dar am facut si asta si tot la fel a fost.Dar am sa reincerc :)

aliosa
Utilizator: aliosa acum 8 ani si 144 zile

Aceeasi problema o intampin si eu, nu e de la aplicatie, desi are multe lipsuri...e de la pc.ul tau...ceva nu e compatibil cu programul...

Ami.
Utilizator: Ami. acum 8 ani si 144 zile

Ati incercat alte browsere?

lea
Utilizator: lea acum 8 ani si 144 zile

E si asta o idee.Eu una o sa incerc pe IE.Deci tu stii bine despre ce vorbesc ,Aliosa .

Sfaturi bune,merci ptr toate :)

Ami.
Utilizator: Ami. acum 8 ani si 144 zile

Opera, firefox, chrome... nu stiu care folositi... dar poate poate unul da sa mearga?

Denyiy
Utilizator: Denyiy acum 8 ani si 110 zile

Frumos...dar sincer poti mai mult! E foarte frumos.Te apreciez :*

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!