NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: Shita-Chan
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:1
1010:7
Titlu: Me as a mermaid 
Data: acum 8 ani si 326 zile
Dimensiune: 120 K
Timp desenare: 1secunda
Vizualizari: 548
Rating:
9.875 din 8 voturi
Tags: ssssss,  
Descriere: Eu ca o sirena si Zarra,(ea fiind catelusa mea in realitate) am facut o varza mucegaita la desenu asta :( 
antrablueaf
Utilizator: antrablueaf acum 8 ani si 326 zile

Auzi, tu, "obscenico", incearca intai sa cauti cuvantul pe Google sa vezi daca exista si abia dup-aia scrie-l in comentariu. Asta in primul rand.

In al doilea rand, tu fiind de o varsta mult mai mica decat a mea, nu ai capacitatea de a intelege diferenta intre arta nud si obscen. Tu cu ce te hraneai cand n-aveai dinti in gura? Cu lapte. De unde? De la sfarcul mamei tale. Desenul ala nu este nicidecum obscen, fiindca are intentia de a transmite un mesaj si nu de a excita sexual. Dar tu, neajungand la varsta la care sa intelegi sexualitatea si sa o diferentiezi, nu poti intelege mesajul. Asa ca te invit sa-ti tii gura mica atunci cand vine vorba de criticat si sa stai sa mai inveti putin. Eventual, documenteaza-te pe net.

Shita-Chan
Utilizator: Shita-Chan acum 8 ani si 326 zile

Aiysha, chiar nu-mi pasa cu ce ma hraneam, o recunosc, eu nu gandesc ca voi, creierul meu modeleaza gandurile si nu sunt capabila sa "procesez" totul cum o faceti voi si sa stii ca la mine pe strada stiu toti copii de .....Da, oricum, eu nu aveam nicio intentie sa te jignesc cumva si nici tu nu aveai vreun drept sau motiv sa ma jignesti, eu niciodata nu am jignit pe nimeni, stii prea bine, doar ca pentru creierul meu acest desen se numeste obscenic,arta nuda, cum vrei tu sa-i spui,crede-ma , daca ai stii tu cate probleme am eu te-ai inchina la cer.Nu ma judeca, sunt doar o fetita cu probleme.

Ami.
Utilizator: Ami. acum 8 ani si 326 zile

Deci, draga Shita-Chan, pentru inceput cuvantul OBSCENIC nu exista, repet, NU EXISTA!! Obscen da, obscenic e ceva inventat de tine.

In al doilea rand, TOTI avem probleme, si sunt destul de sigura ca micile tale probleme de 11 ani vor fi nimic dupa ce te lovesti de realitate cu adevarat. Se cearta parintii tai? Nu te include, te afecteaza degeaba, nu poti schimba asta. Iti e greu la scoala? Nu ai vazut inca nimic. Te certi cu "prietenii"? Nu te stresa, daca peste 5 ani mai ti minte cum se numesc, e lucru mare. Esti bolnava? Va trece. Asadar, ce probleme de ma-nchin la cer ai?

Nu conteaza cum gandesti tu cu creierul ala, ideea este ca nu intelegi arta, daca vrei sa fi artista, sau cel putin sa "traiesti" printre artisti, invata arta propiu-zisa.

Nu conteaza daca copii de la tine pe strada stiu sau nu de ".....", cum ai cenzurat tu, oricum nu vor intelege pe deplin termenu, nici tu nu o faci.

Sfarcurile nu trebuie sa fie ceva super sexualizat, nici in filme nu sunt mereu cenzurate. Daca ti se pare obscen, treci peste, oricum peste 4 ani te vei obisnui si cu asta.

Si inca ceva, ce tine de viata ta personala, nu are nimic de a face cu "viata ta de aici". Nu ai nici un drept la mai multa mila. Ce se intampla aici, ramane aici, ce se intampla la tine, e la tine.

Shita-Chan
Utilizator: Shita-Chan acum 8 ani si 326 zile

Bine,oricum vreau doar sa termin asta fiindca pentru mine nicio cearta n-are sens.O terminam, nu vreau sa ma cert,ba chiar deloc.Deci, facem pace?

ciocead
Utilizator: ciocead acum 8 ani si 324 zile

Soooooooo cute

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!