NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: Aiysha
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:20
Titlu: Captured? 
Data: acum 8 ani si 300 zile
Dimensiune: 306 K
Timp desenare: 14minute 25secunde
Vizualizari: 1080
Rating:
10 din 20 voturi
Tags: ........................................,  
Descriere: Iar ceva diferit... 
1 2
Vixsi639
Utilizator: Vixsi639 acum 8 ani si 300 zile

uuu *.*

Shita-Chan
Utilizator: Shita-Chan acum 8 ani si 300 zile

Este prea obscenic,data viitoare incearca fara sfarcuri......Doamne imi explodeaza ochii

Vixsi639
Utilizator: Vixsi639 acum 8 ani si 300 zile

obscenic...ai un bravo =)) data viitoare incearca sa 3 sfarcuri:>

Ami.
Utilizator: Ami. acum 8 ani si 300 zile

Nu e deloc "obscenic". Esti doar tu prea mica sa intelegi...

Oricum, nudul e cel mai bine platit in arta.

Shita-Chan
Utilizator: Shita-Chan acum 8 ani si 300 zile

NICIODATA

antrablueaf
Utilizator: antrablueaf acum 8 ani si 300 zile

Auzi, tu, "obscenico", incearca intai sa cauti cuvantul pe Google sa vezi daca exista si abia dup-aia scrie-l in comentariu. Asta in primul rand.

In al doilea rand, tu fiind de o varsta mult mai mica decat a mea, nu ai capacitatea de a intelege diferenta intre arta nud si obscen. Tu cu ce te hraneai cand n-aveai dinti in gura? Cu lapte. De unde? De la sfarcul mamei tale. Desenul ala nu este nicidecum obscen, fiindca are intentia de a transmite un mesaj si nu de a excita sexual. Dar tu, neajungand la varsta la care sa intelegi sexualitatea si sa o diferentiezi, nu poti intelege mesajul. Asa ca te invit sa-ti tii gura mica atunci cand vine vorba de criticat si sa stai sa mai inveti putin. Eventual, documenteaza-te pe net.

Auzi, tu cand te dezbraci si iti vezi sfarcurile iti explodeaza ochii? Daca te duci la mare sau la piscina si vezi un baiat in costum de baie iti explodeaza sfarcurile?

explodeaza ochii nu sfarcurile wtf :)))) ***

Ami.
Utilizator: Ami. acum 8 ani si 300 zile

Doar pentru ca tu nu vrei ca nudul sa fie bine platit si apreciat nu inseamna ca nu e.

Si din nou, esti prea mica sa intelegi, de multe ori comenezi fara sens...

comentezi* X_X

cris snow
Utilizator: cris snow acum 8 ani si 300 zile

”vezi un baiat in costum de baie iti explodeaza sfarcurile?” morrr

Shita-Chan
Utilizator: Shita-Chan acum 8 ani si 300 zile

Nu vreau sa va ascult, daca ati stii ce probleme am eu v-ati inchina la cer,lasati-ma in pace, sunt doar o fetita cu probleme :(((

~RoseNoire~
Utilizator: ~RoseNoire~ acum 8 ani si 300 zile

Nu vad nimic "obscenic" la desenul asta :/

Shita-Chan,probleme are toata lumea..e ceva normal :)). Vei intelege mai tarziu cum sta treaba...esti inca la o varsta frageda..problemele adevarate apar mai tarziu! :)

btw...frumos desen! imi place cum i-ai facut "formele". :D

ZEK3
Utilizator: ZEK3 acum 8 ani si 300 zile

n-aveti de unde sa stiti ce "probleme" are...poate chiar sunt serioase...gen un deces in familie...

revin la desen:imi place idea,e super!

Ami.
Utilizator: Ami. acum 8 ani si 299 zile

Cu ce afecteaza "problemele" ei faptu ca nu intelege arta?

ZEK3
Utilizator: ZEK3 acum 8 ani si 299 zile

eu ma refeream ca poate chiar are "probleme"...

arta nu o intelege pentru ca are doar 11 ani

arta nici eu nu prea o inteleg(ma refer la unele tablouri in care sunt trase doar niste linii aiurea care se vand pe sute de mii de euro)

Ami.
Utilizator: Ami. acum 8 ani si 299 zile

Aia nu e chiar arta, si neo-modernistii se bat sa o scoata de pe piete, arta aia care e cu "cateva linii pe aici si pe acolo" e pentru a face bani la nivel mare, adica, daca nu esti fiu lu Obama sau nu ai o functie mare, nu vei putea sa fii artist in arta moderna.

Rachell
Utilizator: Rachell acum 8 ani si 299 zile

Hop si eu!...se poate sa nu?...Vreau sa mi se explice si mie mai asa...ca pentru blonde, daca sunteti amabili, de ce dracului ar trebuii sa ma abtin eu de la a desena sani, un fund sau poate un penis? Pentru grija cui? Pe cine protejez si de ce mai exact? A scapat copilul lui Gheorghe pe net si eu trebuie sa-l tin de manuta, sau cum? Sa nu uitam ca internetul e plin de informatii si nu toate sunt pentru ochii unui copil desi accesul la ele este liber si nelimitat...intrii pe o pagina banala de jocuri si vezi intr-un colt scula lui nea' Nelu cum creste langa o ruleta...in concluzie daca vrei sa te feresti de asa ceva singura si cea mai eficienta solutie e sa iti tai cablul de la net...si cum n-ai sa faci asta, suporti si taci!...nu e ca si cum n-ar stii deja majoritatea plozilor toate magariile posibile de te si miri ce le trece prin cap, rar il mai vezi pe cate unul afectat de asa ceva...dar tu, ca parinte il mai lasi sa navigheze si sa isi mai faca si vreun cont?Inconstienta si cam atat !

Este un site de desen, desenul este o arta, nudul este de asemenea o arta...goliciunea corpului uman nu trebuie sa fie privita ca o vulgaritate sau tratata ca un mister pentru cei mici, din contra orice om, idiferent de varsta trebuie invatat, facut sa inteleaga, ca, noi in sine suntem o arta iar desenul doar o valorifica si o pune in evidenta!

...pentru ce-i ce chiar au de gand sa imi ofere explicatii, ii rog sa se abtina, ironia este greu de inteles.

...cat despre desen, nu-i cel mai reusit dar, nu-i nici obscen! 10...pentru ca e cel putin interesant si a deschis un subiect ce trebuia lamurit de mult.

MisaMoe
Utilizator: MisaMoe acum 8 ani si 299 zile

Fiecare deseneaza strict ce-i place.

Copilul ramane copil. Sigur va intelege si ea cand va creste. Si noi am avut perioade cand ne acopeream ochii de fata cu familia cand se saruta un cuplu la TV... ( ͡° ͜ʖ ͡°)

antrablueaf
Utilizator: antrablueaf acum 8 ani si 299 zile

Viol. Singuratate. Anxietate. Nevroza. Senzatia de singuratate intr-un loc plin de oameni. Senzatia de sfarsit continuu si gol istoric. Depresie. Abuz. Claustrofobie emotionala. Zdrobirea relatiilor cu exteriorul. Senzatia de constrangere. Zbucium. Zborul ca metafora a mortii. Stiu ca nu e cel mai reusit desen, dar imi caut un stil propriu si consider ca mesajul, ideea, e mai important decat technica, desi o exersez si p-aia.

Nu desenez ce-mi place, ci transmit sentimente. Iar copchila aia vine la mine, da cu bata in munca mea si dup-aia se ascunde dupa "probleme".

Ratusca Isteata
Utilizator: Ratusca Isteata acum 8 ani si 299 zile

Super desen! Si tatal meu picteaza mai rar nuduri.

Rachell
Utilizator: Rachell acum 8 ani si 299 zile

...of tu, Bacovia, nu-i mai teroriza pe copii cu amorul tau de plumb, misca de langa mort, imbraca-te si opreste naibii scartaitul coroanelor ca-i deranjezi din invatat!

...succes la bacalaureat !

antrablueaf
Utilizator: antrablueaf acum 8 ani si 298 zile

Multumesc, Rachell. Si incerc sa-mi dau seama daca erai sarcastica sau doar mi s-a parut mie... In scris, tonul se prinde cam greu...

1 2
Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!