NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: Copanel-cp
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:25
Titlu: Cum fac fete de oameni ce au devenit melcisori (e doar o abordare de-a mea) 
Data: acum 9 ani si 210 zile
Dimensiune: 257 K
Timp desenare: 1minut 57secunde
Vizualizari: 845
Rating:
10 din 25 voturi
Tags: oameni, humans, people, baiat, fata, tineri, adolescenti, melc, melci, tutorial, teenagers, boy, girl, snail, snails, alb-negru, black, white,  
Descriere: Da, este un mic tutorial cum fac fetele unor oameni care au avut norocul sa devina melci. Am mai multe detalii la primul comentariu. 
Copanel-cp
Utilizator: Copanel-cp acum 9 ani si 209 zile

Asa, sus arata un baiat si o fata in mod normal (ar fi adolescenti, in acest caz), iar la dreapta este un melc normal (bine, cum il desenez eu).

*La prima bulina sunt variatii ale fetei personajului: prima o folosesc celmai des, iar a doua este un pic mai ciudata, da posibilitatea sa ascunda zambetul personajului cand se taraste.

*Apoi sunt variatii ale formei gurii: ca la om sau ceva asemanator cu forma buzelor unei pisici, ca la acest zambet: :3

*La al treilea lucru sunt ochii cu trei variatii: ochi ca la om, situati pe fata, inte ei fiind nasul, ochi de melc mari si ochi de melc mici, aici aflandu-se in varful antenelor de pe crestetul capului. La ochii de melc mari sunt vizibile culoarea irisului si un fel de sprancene din piele aflate deasupra ochilor. La ochii mici sunt mai putin vizibile acele sprancene si nu li se vede decat pupilele ochilor. Aici, sprancenele ajuta, ca in mod normal la om, la exprimarea sentimentelor.

La ultima imagine e un personaj ce seamana foarte bine cu un melc (aproape a devenit in intregime un melc, insa se vad detalii la partea de jos a buzei ca la oamenii normali si ca sexul personajului ramane acelasi ca la forma umana). Dar prefer sa-i fac asa mai putin ca parca se simte ca personajele sufera din cauza acelui aspect, principalul motiv fiind ca nu pot fi asa usor de recunoscut de alte fiinte (inclusiv oameni).

Principiul se pastreaza atat la baieti, cat si la fete, pastrandu-se insa caracteristicile specifice ale fiecarui sex in parte la chipul acestuia/acesteia.

Antenele de sus sunt si ele folosite pt. exprimarea sentimentelor, antenele plecate insemnand tristete, suferinta, nesiguranta, uneori rusine pt. personajul respectiv. Iar cele de pe obraji ar putea fi folosite ca mainile sa tina anumite lucruri sau sa atinga (desi la melci este mai limitat modul de tinere a obiectelor si marimea obiectelor manuite).

Se pastreaza anumite particularitati umane precum auzul (melcii in mod normal sunt surzi), sexul (la melci un individ are organe masculine si feminine in acelasi timp, in general).

Personajele de aici sunt baze, asa ca nu este neaparat lucrul sa nu aiba par. De fapt, pot sa aiba par, dar antenele de sus parca "ies" din par ca sa fie vizibile.

Intr-adevar, este un comentariu lung, dar poate ajuta sa intelegeti cum desenez in acest tutorial.

Da, ma scuzati de anumite greseli gramaticale de aici, n-am verificat comentariul in acel moment.

kill me i suk ;-;
Utilizator: kill me i suk ;-; acum 9 ani si 206 zile

o.o

apreciez efortul :D

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!