NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: Almostgone
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:92
Titlu: Just someone I try to understand 
Data: acum 9 ani si 258 zile
Dimensiune: 939 K
Timp desenare: 3secunde
Vizualizari: 2138
Rating:
10 din 92 voturi
Tags: ---,  
Descriere: --- 
1 2
Andreea Patricia
Utilizator: Andreea Patricia acum 9 ani si 257 zile

Mama ce realistic.

Ma intreb cand voi desena si eu asa.

Rachell
Utilizator: Rachell acum 9 ani si 257 zile

autoportret?...

...imi place modul tau finut de a desena/colora si mai ales felul in care realizezi pielea si parul!

fain desen, 10 !

DJ Biscuit
Utilizator: DJ Biscuit acum 9 ani si 257 zile

Multumesc, Rachell ! A fost o incercare..

Cu toate ca s-a cam inverzit la final intreg desenul.. nu am inteles niciodata de ce patesc asta :-? sau daca sunt singura care pateste asta

~RoseNoire~
Utilizator: ~RoseNoire~ acum 9 ani si 257 zile

Iiii ce frumusica esti! :3 born to die? Lana? O_O

Copanel-cp
Utilizator: Copanel-cp acum 9 ani si 257 zile

Ei, ce frumos desen ai facut! Si finut!

Mi se pare ca si la mine la ultimul desen au aparut niste patratele mai verzi. Cred ca apar mai ales la nuantele de bej pe care le folosim la desenat. Au patit si altii acest lucru.

DJ Biscuit
Utilizator: DJ Biscuit acum 9 ani si 257 zile

~Rose, bineinteles ca Lana ! :>

of, Copanel, cred ca ai dreptate.. desi imi e greu sa colorez portretele fara bej sau nuante apropiate. Eh, nu ma plang, nu ma va opri din desenat :-j

~RoseNoire~
Utilizator: ~RoseNoire~ acum 9 ani si 257 zile

Data viitoare cand iti mai faci timp sa desenezi...poate incerci sa o faci pe Lana :3 asa..ca idee :))

cris snow
Utilizator: cris snow acum 9 ani si 257 zile

oh the tags <3

lea
Utilizator: lea acum 9 ani si 257 zile

Un desen extrem de bine facut ,ca toate ale tale,o tehnica impecabila,as zice ,talent cu carul ,ochi buni ,scoala de arte la baza(sau altceva de genul ,altfel cum ?!!? ) si o rabdare de fier ,pe care o au doar unii,probabil ''cei mai ''.Felicitari !Pe alte site-uri cu programe de desenat perfectionate ,cred ca ai face furori !

DJ Biscuit
Utilizator: DJ Biscuit acum 9 ani si 257 zile

Ooo, Doamne! Ce cuvinte frumoase, lea! Mi-e greu sa cred ca vorbesti despre mine! N-am fost la vreo scoala de arte.. am fost la 2 ore de pictura cand aveam 11 ani dar s-au dus demult lucrurile invatate atunci, eram mica. Apoi am urmat liceul pe mate-info, asadar, n-am avut nici cea mai mica tangenta cu desenul. Tot ce stiu e ca ma pasioneaza si incerc sa-mi "completez" desenele si tehnica de fiecare data cu cate un lucru nou invatat "din natura". Ce-i drept, ma chinui sa studiez subiectul inainte de a incepe si singurul lucru care nu-mi iese mereu e profunzimea, am probleme cand vreau sa reprezint un volum. Pentru asta m-am gandit sa dau la arhitectura (nu e singurul motiv, bineinteles, dar e printre primele). Am avut si cont pe RMD acum cativa ani, by the way! Doar ca nu ma simteam "ca acasa" asa cum ma simt pe desenatori :)



@Eezy, about the tags... I've got issues :))



Am uitat sa ascund linia de constructie de sub nas..



~Rose, o am la neterminate ;) dar e de ceva timp acolo... :))

lea
Utilizator: lea acum 9 ani si 257 zile

As fi curioasa sa-ti vad desenele pe RMD,doar daca vrei si daca nu le-ai sters,cat despre acasa,nu pot sa te contrazic 100%,dar eu ma bucur de programul oferit acolo,ma bucura sa pot desena mai usor fara sa imi pun rabdarea (pe care nu o prea am ! ) la incercare.Ce ma mira e sa aud ca nu ai studiat nimic,dar sa stii ca la talent ca al tau si al lui Cris si Rachell si Viorel si multi altii pe aici(scuze le cer ca nu imi amintesc numele lor acum, repede )un program bun de desenat face cat ''o mie de ...cuvinte ''?(ca tot e in voga o problema cu Antenele , e un tip acolo care isi incheie emisiunea cu expresia de mai sus )De fapt,de comentarii ,vreau sa spun.Iese in evidenta (talentul ) ,ca uleiul din apa!

DJ Biscuit
Utilizator: DJ Biscuit acum 9 ani si 257 zile

A trecut atat de mult incat nici nu-mi amintesc contul :)) chiar am sa intru sa caut, macar din curiozitate.. poate il gasesc si las si pe-aici o adresa. Este adevarat ca un program bun ajuta intr-o oarecare masura dar nu pot sa nu ma gandesc ca trisez, asta e doar impresia mea, probabil... daca esti bun, normal ar fi sa te descurci indiferent de program sau, in realitate, de instrumentele folosite (cu toate ca, asa este, se micsoreaza timpul de executie, asta ar fi avantajul principal..) Avand in vedere ca singurii care imi pun mie rabdarea la inceracre sunt unii oameni, inca sunt in stare sa mazgalesc si pe-aici :)) Probabil ca in viitor ii voi mai da o sansa site-ului RMD, mai ales daca Desenatori va fi la fel de parasit (poate si mai parasit.. Let's hope not).



Abia azi am aflat intamplator de pe internet ceva legat de Antena 3, parca ? Nu sunt la curent deloc :)) Nu ma bate tehnologia, sincer.. dar nu imi face placere sa deschid televizorul prea des.. Il las sa cante pe MTV Rocks sau VH1 si imi vad de-ale mele

IancuDob
Utilizator: IancuDob acum 9 ani si 257 zile

Wowow cat de fain e desenul,si ce draguta e tipa ! :3

DJ Biscuit
Utilizator: DJ Biscuit acum 9 ani si 257 zile

:)) Sorbeam dintr-un suc si m-am inecat cand am citit comentariul tau, Iancu. Tipa (eu) iti multumeste :> :))

Rachell
Utilizator: Rachell acum 9 ani si 257 zile

...ai vazut ce intuitie am, Biscuitel? :P

DJ Biscuit
Utilizator: DJ Biscuit acum 9 ani si 257 zile

Ai avut tu un feeling ! Chiar m-am mirat :)) Hehe

Shagoon
Utilizator: Shagoon acum 9 ani si 257 zile

Frumos autoportret, Biscuit! E finut lucrat, ca de obicei.. ai trasaturi frumoase, imi plac ochii (si parul) :P.. Ma surprinde ca nu ai studiat in domeniu, se pare ca se poate si fara, ci doar cu munca si nitel talent (si sa nu uitam, drag de arta).. Se pot face adevarate minuni.. :)) Continua tot asa! Bafta!

drawer
Utilizator: drawer acum 9 ani si 257 zile

majoritatea de pe site n au studii in domeniu si deseneaza..sau desenau de ramaneai uimit...iti trebuie pasiune pt arta asta..si putin talent desigur..si rezulta....ceva frumos....cat despre acest desen...ce pot sa spun..s a spus cam tot ce trebuia spus:p

untrustyou
Utilizator: untrustyou acum 9 ani si 256 zile

OMG, STIAM EU CA ESTI PERF

luiiluiis
Utilizator: luiiluiis acum 9 ani si 255 zile

Ce privire blanda ai,Biscuitel :) faci furori mari si in arta si printre pretendenti,hmm?:> Pentru desenul tau am intrat sa ma mir si eu ca si ceilalti de ce poate manuta ta sa creeze !

1 2
Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!