NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: amore_mio
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:7
Titlu: Anunt important! 
Data: acum 9 ani si 258 zile
Dimensiune: 3 K
Timp desenare: 16secunde
Vizualizari: 752
Rating:
10 din 7 voturi
Tags: ce, s-a, intamplat, cu, voi, dragi, desenatori., desenele, noastre, numai, sunt, apreciate, nmumai, ajund, in, top, desene, si, nici, macar, in, top, amatori, iar, multi, desenatori, pleaca, de, pe, acest, site., ce, se, intampla?, ci,  
Descriere: Spunand cum putem ajuta si daca doriti sa ajutati> MULTUMEESC DRAGII MEI care ati mai ramas! 
1 2
Luna Petrina
Utilizator: Luna Petrina acum 9 ani si 258 zile

Toti sunt plecati in vacanta,cred.

Andreea Patricia
Utilizator: Andreea Patricia acum 9 ani si 258 zile

Viata este grea.

Mie nu-mi pasa sa ami ajunga desenele in dop eu desenez din placere.

Luna Petrina
Utilizator: Luna Petrina acum 9 ani si 257 zile

Si eu la fel.Am talent si de-asta

amore_mio
Utilizator: amore_mio acum 9 ani si 257 zile

Da normal E cel mai placut sentiment sa desenezi. Sunte de-acord cu Tine Andreea. Ziceam doar ca.. unii membrii (I ) :)) Ai acestui site nu pea le-mai ajung desenele acelea care le cred ,, perfecte,, in top. Dar nu inteleg de ce cat mai mult persoane pleaca de pe acest site??

Andreea Patricia
Utilizator: Andreea Patricia acum 9 ani si 256 zile

Poate se plictisesc.

Xxskittless
Utilizator: Xxskittless acum 9 ani si 256 zile

O parte se plictisesc :W

amore_mio
Utilizator: amore_mio acum 9 ani si 256 zile

Poate ca da.. se PLICTISESC> Dar poate vorbim cu menegerii site-ului. Sau menegerul site-ului pentru a adauga ceva nou mul mai interactiv di distractiv. Veniti cu propuneri va rog?

BlueWolfXD
Utilizator: BlueWolfXD acum 9 ani si 256 zile

Ar trebui sa puna si cateva joculete (pentru gradinita,ca poate mai lasa mazgalitul) :T si ar trebui sa faca un chat ca sa nu mai facem 10 pagini la un desen. Ar trebui sa mai puna reclame,ca sa vada lumea,si ar trebui sa curete mazgalelile astea cu 3 linii din galerie,sau alte lucruri.. ar trebui sa mai rezolve din erori, ar trebui sa faca ceva cu desenele pierdute,sa le returneze inapoi si sa stearga sectiunea aia :T sau macar sa avem o pagina unde le vedem si le votam. Mai multe unelte de desenat,chestii. Adminii ar trebui sa se ocupe mai mult de site,pentru ca toti copiii de 6-7 ani isi cam fac de cap cu 1 cerc si 3 linii,iar desenele cu adevarat bune (nu ma refer la ale mele :) ) se cam ''scufunda'' pe pagina a 5 a. Da cine sa ne asculte... adminul e plecat in vacanta,ai cu cine vorbi (:T ?

Xxskittless
Utilizator: Xxskittless acum 9 ani si 256 zile

Reclame? Reclame d-alea enervante ca pe yt (youtube) sau altele? =]]

BlueWolfXD
Utilizator: BlueWolfXD acum 9 ani si 256 zile

Da ma da sau cand esti pe facebook sau pe alte site-uri. Dar sa fie enervante tare,sa se deschida singure XD :)))

Xxskittless
Utilizator: Xxskittless acum 9 ani si 256 zile

=]]]] Mnooooo, nu mai intru pe dese (desenatori) :))

amore_mio
Utilizator: amore_mio acum 9 ani si 255 zile

Mda.. Sunt de-acord cu BllueWolfXD./ dar cum am putea lua legatura cu adminii acestui site? Mai ales as vrea sa vorbesc despre acei copii de,, 8 ,9 ani chiar si 10. Care m-am mirat cand am vazut cat de urat vorbeam si ce prostii desenau. In sensul Prostii.. Chiar adevarate. PO.. Ca sa numai continui ;). Si poate sa ne recupereze si noua acele desene pierdute la care ne-am chinuit foarte mult. Sa schimbe decorul acestui site. SA ma puna niste jocuri pe acest site si foarte dragut ar fi ca in fiecare zi sa posteze un clipulet amuzant despre acest site. De exempplu: Cum sa desenezi anime .. cum sa faci o floare etc.. Ce ziceti..? Poate macar noi cei care am discutat aici pe acesta pagina putem schimba desenatori.ro. Cine vrea? Cine doreste sa ajute? CIne vrea un loc mai bun? Cine vrea ca imaginatia lui sa fie folostia intr-un mod creeativ? Cine vrea ca noi sa fim aprieciati si sa numai fim batjocoriti de anumititi membri ai site-ului. Cum ar fi Rachell. si sper sa nu se supere dar ea chiar se de rice desen si da so note mici si critici. Chiar daca pana acm nu am avut de -aface cu ea dar am vazut ce fel de comentarii da. Crede ca desenele ei sunt perfecte si ale celorlalti sunt oribile.Mulutmesc ca m-ati ascutat si ati avut rabdaea sa cititi acest comentariu.SI sper ca desenatori.ro va deveni un loc mai bun.

Imi cer scuze pentru greserile gra

maticale. :(

Copanel-cp
Utilizator: Copanel-cp acum 9 ani si 255 zile

Da, si eu cred ca ar trebui sa mai facem niste schimbari la acest site.

Mi-am amintit de o chestie de mai demult, niste oameni cu nume de utilizator cu "limbaj negru" (vulgar, adica) care dadau la anumite persoane note mici.Noroc ca a trecut acest val.

Ei, a fost odata o perioada cu acele reclame, dar nu cred ca ar trebui sa apara. Ar putea face ca desenatorul sa greseasca la desen.Iar cei care dau la optimizarea desenului nu mai pot da inapoi la desen (pe undo, adica) si e tare complicat.

BlueWolfXD
Utilizator: BlueWolfXD acum 9 ani si 255 zile

ma da nu putem sa facem nimic,cu toate ca,daca adminul ar vrea,ar putea (:T . cat despre Rachell,macar are ce critica. adica stai pe site desenezi zilnic ca sa incerci sa schimbi ceva si apoi mai fac ceilalti 500 de desene cu linii intr-un final te saturi si explodezi,are si ea dreptate.adminul ar trebui sa faca macar un chat daca nu toate celelalte.

pai normal ca ar trebui sa faca cineva niste schimbari,dar normal ca nu noi :)) ci adminul,pentru ca noi nu schimbam nimic. copiii continua sa traga linii si sa salveze. oamenii aia cu limbaj vulgar, eram si eu cand dadeau note mici. probabil cineva batjocorit. dar nu va bucurati,sigur or sa mai vina copii ca astia. la reclame eu ma refeream la altceva,adica reclame de alea unde apar pe youtube etc. sau cele mai enervante reclame,cand dai click pe ceva si se deschide fereastra =.=' dar oricum, sa nu fie postate pe site ca sa putem desena.

amore_mio
Utilizator: amore_mio acum 9 ani si 255 zile

da... dar sper ca adminul sa ne asculte ca noi ce am putea sa facem.

BlueWolfXD
Utilizator: BlueWolfXD acum 9 ani si 255 zile

adminul e off de mult :))

amore_mio
Utilizator: amore_mio acum 9 ani si 254 zile

Scuzati-mi aexpresia=))))) Rahat :P Pai si noi ce faceem? :'( Ramanem asa. Doar nu ne-am chinuit degeaba.

BlueWolfXD
Utilizator: BlueWolfXD acum 9 ani si 254 zile

site-ul e off,doar cativa desenatori mai deseneaza,adminul s-a refugiat pe o insula iar noi asteptam sa ne manance zombie :)

amore_mio
Utilizator: amore_mio acum 9 ani si 254 zile

Deci sa inteleg ca multi o sa renunte la acest site. iar miile de ore la care s-au chinuit ,,anumiti,, desenatori vor fi sterse ca prin maGie .. .. .. <> <.< NOO :(

Pai si timpul nostru priedut. Ce facem cu toate acele zile care ni le-am dedicat desenul si cu pasiunea cu care am muncit. Incodata mentionez ,,unii,,. Nu aceia care fac o stea si o coloreaza cu galben mai trag cateva linii si in cateva minute gata. In 2 min ma refer l-ii se pare foarte greu. OF si vorbind de capodoberele de arta adevarate..ca Rachell ...Cris.d.d si multi altii :OUA muncit foarte mult la ele. Si au pus acolo amprenta lr. Ce sa inteleg decat caAAAAAAAAAAA acest site se va sterge in mai putin de 1.. 2 Eu sper ca nu :(((( :( :'(( :'( Voi ce credeti????

amore_mio
Utilizator: amore_mio acum 9 ani si 252 zile

Ziceti ceva!

1 2
Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!