NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: Shagoon
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:92
Titlu: In asteptare... 
Data: acum 10 ani si 125 zile
Dimensiune: 1434 K
Timp desenare: 12minute 39secunde
Vizualizari: 1846
Rating:
10 din 92 voturi
Tags: christmas, craciun, sarbatoare, girl, fata, fetita, 2013,  
Descriere: Craciun fericit tuturor desenatorilor! (scuzati simplitatea desenului, nu am avut timpul necesar) 
1 2
Shagoon
Utilizator: Shagoon acum 10 ani si 125 zile

Am ales sa va scriu si voua, desenatori, cateva randuri… Nu stiu cati ati ramas, cati ati plecat, dar o sa ma adresez tuturor celor care au poposit prin galeria mea inca de la inceput. O sa ma adresez fiecaruia in parte, cei care mi-au votat desenele, cei care au gasit putin timp sa-mi lase un comentariu sau celor pe care i-am admirat si inca ii admir. Am constatat ca am omis ceva de-a lungul sederii mele pe acest site si o sa fac chiar acum acel lucru… Si anume, sa va multumesc! Va multumesc tuturor (as scrie fiecare nume, dar sunteti prea multi), pentru aprecierile aduse muncii mele, pentru sprijinul acordat, pentru sfaturile primite si pentru simplu fapt ca ati privit ceea ce am creat! Nu stiu cat am reusit sa redau ceea ce simtiam la momentul respectiv sau cat de mult mi-am pus amprenta in desene, dar cert e ca am muncit si m-am daruit fiecarui desen. Am cateva lucrari de care sunt mandru si sunt convins ca sunt capabil sa cresc pana la un nivel multumitor. Sufleteste, sunt bucuros de ceea ce am realizat pana acum, dar sunt constient ca sunt doar un fir de praf in imensa lume a artistilor.. Am mult de muncit pana voi ajunge cineva! :) Dar am facut primii pasi deja pe acest drum, aici, cu voi. Pot spune ca m-am descoperit datorita acestui site.. aici am crescut, aici am cunoscut oameni minunati si tot aici m-am format ca si desenator. Imi amintesc cat de timid eram atunci cand mi-am facut prima data cont, cum cerseam voturi si comentarii, cum eram obsedat sa ajung in ‘’top’’ si in plus, scriam agramat in aproape toate comentariile :))))))). Totodata priveam la artistii mari de atunci, si pot spune ca nu visam niciodata sa fiu si eu printre ei. Eram prea mic, prea nesemnificativ dar imi placea foarte mult sa desenez. Si asta am facut, am continuat sa muncesc, sa desenez, fara incetare, indiferent de cat de penibil eram. Mi-am ales numele de ‘’Shagoon’’ dupa un personaj din desene animate :))))), il chema Dragoon. Ulterior am aflat ca ‘’Shagoon’’ in limba hindusa inseamna ‘’Moment de bun augur” ,“dar divin” sau ‘’momentul potrivit’’, destul de interesant, nu? :))). Am continuat pana azi.. si pot spune cu toata sinceritatea, ca poti ajunge unde doresti daca iubesti ceea ce faci si daca muncesti pentru asta! Credeti sau nu, se poate! :D In incheierea acestui mesaj as dori sa va multumesc inca o data pentru tot si sa va urez Sarbatori pline de momente frumoase alaturi de cei dragi si un Craciun minunat!

(Ah, si multumesc pentru faptul ca ati citit tot :))) )

drawer
Utilizator: drawer acum 10 ani si 125 zile

Inainte de toate Sarbatori Fericite!!:)...cat despre desen...stiu de ce esti in stare asa ca nu trb sa mai spui ca nu stiu ce bla bla bla:-j...:P ..ca orice artist...ai luat o de jos...si esti pe drumu cel bunm/:d....vei ajunge cineva intr o zi...datorita ambitiei tale!! ..sunt mandru sa am asa un frate:)

Shagoon
Utilizator: Shagoon acum 10 ani si 125 zile

Sarbatori fericite frate! Multumesc frumos.. si eu te apreciez! :D Eh.. am tinut mortis sa ma fac inteles :P ..Craciun fericit! ^^

pytycu
Utilizator: pytycu acum 10 ani si 125 zile

De sfintele Sarbatori sa deschidem usa pentru oaspeti dragi,si inima pentru speranta, bucurie si lumina, sa fim mai buni si sa privim inainte cu incredere, stiind ca daca avem credinta, drumul din viata noastra va fi presarat cu inpliniri.LA MULTI ANI !ț

Shagoon
Utilizator: Shagoon acum 10 ani si 125 zile

Vad ca s-a trimis cu niste probleme comentariul..

… - e in loc de "..."

‘â - e in loc de ghilimele

firar...sper ca deslusiti ceva :)))

La profil apare in regula.. :D ..Inca o data, Sarbatori fericite tuturor!

IancuDob
Utilizator: IancuDob acum 10 ani si 125 zile

Ce frumos arata ! Sarbatori fericite si Domnul sa-ti indeplineasca dorintele !

AliceGD
Utilizator: AliceGD acum 10 ani si 125 zile

Noi suntem cei care trebuie sa multumeasca artistilor ca tine,ce ne-au luminat de-a lungul anilor cu minunatiile pe care le-au creat.Asa ca din tot sufletul iti sunt recunoscatoare ca prin desenele tale m-ai determinat sa fiu fericita,trista dar in orice caz mandra ca fac parte din aceasta comunitate.Sarbatori fericite!

aliosa
Utilizator: aliosa acum 10 ani si 125 zile

...ma bucur ca am avut ocazia sa te cunosc...am invatat de la tine ca rabdarea este o calitate care innobileaza sufletul...

...Sarbatori frumoase Shagoon!...

..LINA..
Utilizator: ..LINA.. acum 10 ani si 125 zile

Tu esti artist si"in vorbe":)Mi-a placut tot! Sarbatori linistite..pace multa..si spor la desenat!:)

cimmaron
Utilizator: cimmaron acum 10 ani si 125 zile

...bucurie in suflet si in casa, Ionut!...esti un artist desavarsit si un om adevarat...tot ce doresti sa ti se intample...meriti...

Cartoonz;x
Utilizator: Cartoonz;x acum 10 ani si 124 zile

Craciun Fericit si sa ai parte de tot ce este bun in viata.

cris.d.d
Utilizator: cris.d.d acum 10 ani si 124 zile

ti-ai spus povestea atat de frumos si sincer.. stii bine ca acum esti expert, desenezi minunat. iti doresc un an nou plin de surprize placute.

Ami.
Utilizator: Ami. acum 10 ani si 123 zile

Multumesc de vorbele frumoase spuse. Apreciez :) iti doresc si tie sa nu te lasi niciodata,mereu exista o usa de scapare. Take care!

Freziuta
Utilizator: Freziuta acum 10 ani si 123 zile

Simplitatea este forma adevaratei maretii! Craciun fericit, Ionut! :)

ERISLICK
Utilizator: ERISLICK acum 10 ani si 123 zile

Ciudat desenul. Ti-a iesit foarte bine!

cimmaron
Utilizator: cimmaron acum 10 ani si 122 zile

...Multumesc mult, Ionut!...

aliosa
Utilizator: aliosa acum 10 ani si 118 zile

...la multi ani, Ionut!...

lea
Utilizator: lea acum 10 ani si 117 zile

Deosebit desenul !La multi ani de sarbatori !

Mya12
Utilizator: Mya12 acum 10 ani si 117 zile

Toti plecam de jos (teoretic) si totusi putini ajung sus din proprie ambitite si dorinta. Eu cred ca te numeri printre ei. Acesta este un avantaj care in primul rand te ajuta pe tine si ne dovedeste noua, celor din jur, ca ai ambitie. Te ajuta sa stii ca intotdeauna poti mai mult si numai daca iti doesti ceva cu adevarat vei reusi sa ajungi acolo unde ti-ai dorit. Am aflat ca de-a lungul timpului te-ai transformat dintr-o persoana timda intr-una care tine acum creionul in mana si desenaeaza fara frica, avand incredere in sine, o calitate pe care o capeti in timp. Si totusi e ciudat cum uneori nu iti doresti ceva anume si totusi dupa mult timp, in care exersezi ajungi acolo unde nu ai crezut niciodata ca vei ajunge.



Desi inca ma numar printre persoanele carora le este frica de creion, este ingrozita de hartie si nimic din ceea ce deseneaza cu teama nu ii place, acest mesaj, transmis de tine in spatele cuvintelor, ma face sa cred ca totul se rezolva cu un gram de dorinta. Doar dorinta, siguranta o castigi in timp.



Iti doresc sa ai un An Nou tesut numai cu sanatate, nucurii, dorinte indeplinite si desene frumoase care sa ne incante in continuare...La Multi Ani!

cris.d.d
Utilizator: cris.d.d acum 10 ani si 117 zile

asa e, mai nimic nu-i intampaltor, la multi ani, Ionut!

1 2
Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!