NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
Utilizator: Twilight Saga
Note primite:
11:2
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:9
Titlu: Rennesme 
Data: acum 10 ani si 234 zile
Dimensiune: 79 K
Vizualizari: 766
Rating:
8.3636 din 11 voturi
Tags:  
Descriere: Asa am botezat-o eu 
Artismylife
Utilizator: Artismylife acum 10 ani si 234 zile

Ba frate dute in ... cu tuailaitu(twilight) .Ca ma c.. pe el.Umpli galeria de kkturi parca nu era umpluta destul cu chesti facute in 5 secunde si puse de u8mplutura

\Pandu//
Utilizator: \Pandu// acum 10 ani si 234 zile

-.-" Hei serios nu vreau sa fiu rea, dar macar daca desenezi , deseneaza anime sau ceva la care chiar sa te chinui si sa merite. Faci numai prostii. Da ba frate, inteleg ca-ti place filmul, dar daca asa de tare esti obsedat de el, deseneaza this shits in paint. 8(>.<)8

.Shady.
Utilizator: .Shady. acum 10 ani si 234 zile

Doamne, asta-i obsedata rau de twilight. Bai, si mie imi place, dar nu st innebunita dupa el, si nici nu desenez personaje pt st din realitate , si-s foarte grele...so, deseneaza si tu cv anime, lasa realitatea, ca nu te pricepi si fa cv mai usor, anime sau cv de genu. Si serios? Rennesme ai botezat-o tu? asa o cheama in film bai! So...inceteaza cu asta si deseneaza altceva mai usor!

Rachell
Utilizator: Rachell acum 10 ani si 234 zile

deseneaza exact ceea ce iti place...nu asculta prostiile astora....decat anime, mai bine asa!..

..foloseste noua aplicatie si acorda mai mult timp desenelor...

....iar voi astia de' v-ati trezit comentand...mai 'taceti' naibii din 'gura'...nu sunteti cu nimic mai buni,valea!

Mystery Girl
Utilizator: Mystery Girl acum 10 ani si 234 zile

Nu-mi sta in fire sa critic... insa esti chiar penibil !-__- sau penibila :-? M-am abtinut sa nu comentez la ''desenele'' tale (daca se pot numi asa)... stii tu .. alea in care scriai ''Twlight''pe un fundal anume....insa cred ca faci asta si pentru a obtine cele 20 de comentarii..ca desene vad ca faci in cateva secunde . Dar devii enervant/a.

-_____-



Insa nu vreau sa iti dau nota de 1 . niciodata nu am dat o astfel de nota si nici n-am s-o fac.

As prefera sa faci desene ca asta sau orice xD. doar nu mai scrie "Twilight" pe un fundal(cum am spus mai sus...,ca in desenele anterioare).

\Pandu//
Utilizator: \Pandu// acum 10 ani si 234 zile

Rachell : i-am dat doar o idee. =.=" Nu l-am obligat sa deseneze anime, da? Nu zic ca n-are talent, ca are, altii(n-o luati in nume de rau) nici atat nu pot sa faca, dar ar trebui sa se straduiasca mai mult...

s`NoKysSz`
Utilizator: s`NoKysSz` acum 10 ani si 234 zile

Ascultati , poate nu ar desena cel mai frumos de pe site , fara suparare , eu insa apreciez tot efortul ! indiferent de rezultat ... asa sunt eu ! in plus , stiti sau nu , nu e asa de frumos pentru noi , deseatori , sa ne luam unu de altu ! ...Nu ar fi cinstit ... nu conteaza daca le place unora niste filme sau nu ! Eu zic sa va veniti in fire si sa nu mai comentati aiurea ! ..

\Pandu//
Utilizator: \Pandu// acum 10 ani si 234 zile

Chris : Nu comentam aiurea, si eu apreciez efortul pentru ca stiu cum e la inceput. Cred ca fiecare dintre noi stim asta. Dar la un momendat devine putin cam enervant.... Eu zic cel putin sa se straduie putin mai mult si sa nu mai posteze desene din 5 in 5 minute si unele chiar banale...Si nu zic despre el/ea, zic in general...

Thais
Utilizator: Thais acum 10 ani si 234 zile

Eh, macar a schimbat tema. E un desen lucrat, cel putin MAI lucrat decat cele anterioare. Wtf, toata lumea de pe site-ul asta trebuie sa deseneze anime?



Deci...da, continua asa. Pana la urma o sa iti descoperi stilul *eu inca n-am facut-o, don`t hasten with that:))*.

A, si incearca sa desenezi si alte chestii, nu numai twilight. Mie, cum am mai spus, nu-mi place. E un film de rahat si o carte prost conceputa.

Am inteles ca tie iti place, da` nu ne arata asta in FIECARE desen.



Asta e mai bun. Mai muncit.

Nekoooooooo
Utilizator: Nekoooooooo acum 10 ani si 234 zile

Nu vad nimic rau in a desena ce iti place. Mie una prea putin imi pasa daca galeria se umple cu un scris pe un fundal sau alte umpluturi de acest gen, desenele de genul asta le ignor si votez ceea ce imi place.

Chiar daca dati note mici si amenintati sau jigniti nu rezolvati nimic, prin urmare va chinuiti degeaba xd.

s`NoKysSz`
Utilizator: s`NoKysSz` acum 10 ani si 233 zile

probabil , dupa toate aste ...nici nu va mai desena ! .. dar stiti , nici eu nu o zic cu rau ... dar nu e asa de placut atunci cand vrei sa faci ceva ... iar multi te critica ! ar trebui sa invatam sa ne purtam , si nu vorbesc de unu ... , eu vb in general .Mie una nu mi-ar conveni sa ne luam asa degeaba de unii .ASTA-i viata!

Andre:o3
Utilizator: Andre:o3 acum 10 ani si 232 zile

este doar un desen... :| lasati-o sa deseneze ce vrea ,doar asa poate evolua ...

Lory lorysa
Utilizator: Lory lorysa acum 10 ani si 227 zile

wow cate comentari nu a trebuit sa faca mare efort sa le primesca ca va certati voi aiurea daca nu iti place nu mai uitete la desen shi gata toti sunt la fel la inceput eu sunt de cv timp pe site shi tot nu desenez ca lumea apoi ea care e doar de cateva zile lasati-o mai in pace sa deseneze ce vrea

Ilinka_Frumusik
Utilizator: Ilinka_Frumusik acum 10 ani si 203 zile

rachell? :O

E prima data cand aud asta :)

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!