NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: aliosa
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:72
Titlu: ...satira..:) 
Data: acum 10 ani si 347 zile
Dimensiune: 1813 K
Timp desenare: 11minute 20secunde
Vizualizari: 1928
Rating:
10 din 72 voturi
Tags: ...pace voua!...admini si restu gasca...:))))heba, eleny, seba...,  
Descriere: (cand ceva drag moare, te doare sufletul)...pacat de site, multi au sapat la radacina lui...alora le dedic mazgaleala asta, intru bucuria lor...da!!! ro. lucru romanesc...adeca de tot cacatu...cu scuzele de rigoare...:))) 
1 2
aliosa
Utilizator: aliosa acum 10 ani si 347 zile

"Zise mortul catre viu:

-Viule, de cand te stiu,

Tot sarac fara sicriu.

Zise viul catre mort:

-Am da' nu-mi place sa-l port.

...si facu atac de cord..."

:)))

Robert.
Utilizator: Robert. acum 10 ani si 347 zile

in sfarsit desene faine adica abea azi am revenit

Rinceless
Utilizator: Rinceless acum 10 ani si 347 zile

nu am mai spus asta nimanui , dar acest site m-a impins catre desen acum multi ani.

Acum 3-4 ani intrasem din greseala sau pura intamplare pe desenatori.ro , nu aveam cont , nu stiam sa desenez dar vedeam desenele din top desene si top amatori si eram uimit . Chiar am incercat sa fac o copie a unui desen din TD pe foaie A4 ca nu aveam altceva pe atunci . Si acum , clasa a 9-a imi dau seama ca ar trebui sa fiu recunoscator pentru minunata " intamplare " de a-l gasi

Pentru mine desenatori.ro nu a murit si nu va muri niciodata cat timp inca mai exista macar o persoana care deseneaza in adevaratul sens al cuvantului .

Pentru asta va admir in continuare !



Totusi cred ca nu sunt singura persoana ce si-a gasit pasiunea pe desenatori.ro .

Copanel-cp
Utilizator: Copanel-cp acum 10 ani si 347 zile

Si eu l-am descoperit din greseala,dar m-a ajutat sa progresez si sa fac desene din ce in ce mai reusite.Inca mai capat experienta,dar o parte o voi capata pe acest site plin de fericire.

cris.d.d
Utilizator: cris.d.d acum 10 ani si 347 zile

amin!!!

dar na, ca deja suntem 3..Florinel (oops-color), Copanel....si iooo ..tagem de sicriul ala pana inviem mortu'

amin!

ce dracu, ma?! macar nu i-ai pus drapelu' tricolor..sa-i dai si tu onoru' militar!..sau macar n-ai bagat adminu' acolo, ear o chestie, poate-l speriai si dadea drumu la site

Freziuta
Utilizator: Freziuta acum 10 ani si 347 zile

Fie-ti mila, Alioso, deschide capacul. Poate nu-i mort, numai lesinat! Mai dai o sansa! :))

cris.d.d
Utilizator: cris.d.d acum 10 ani si 347 zile

era*

poftim, suntem 4!

Phui
Utilizator: Phui acum 10 ani si 347 zile

Mai dau si eu pe aici...din placerea de a desena. Scoala asta , cum imi fura mie timpul. Da las ca vine vacanta si reinviem noi desenatori al nostru drag. Hopa sus! Maine va fi mai bine!

Rinceless
Utilizator: Rinceless acum 10 ani si 346 zile

Ce pot sa spun ... si eu abea astept vara !

Lesinat , nelesinat , mort , nemort ... oricum se va trezi in vara :D: abea astept

aliosa
Utilizator: aliosa acum 10 ani si 346 zile

...da...suntem noi vi pe un site mort...

...un site lipsit de administrare este un site pierdut...noroc ca are doi moderatori VOLUNTARI...si noroc ca-l are si pe al treilea la care i-a fost incredintata si pagina de facebook...s-aia moarta...:)una e dorinta si alta este creativitatea...ca sa nu vorbim de rautate, prostie, minciuna...ca asa suntem noi romanii, cu mic cu mare, toti suntem sfatosi cand e sa ne aratam "fortele"...

...putem noi desena mult si bine, mai putem trage o cearta intre noi, asa de plictis...ca site-ul tot pierdut e...nici contoarele nu-i mai functioneaza...nimic nu se actualizeaza...sa-i multumim cui?...lui hebe, eleny sau seba?...

Freziuta
Utilizator: Freziuta acum 10 ani si 346 zile

Hi, hi! :)) Ce bine suna... Heby, Seby, Eleny! Cucu-bau! :))

blaksy
Utilizator: blaksy acum 10 ani si 346 zile

Da , Aliosa , ai multa dreptate . Acum 2-3 ani , site-ul era altfel . Nu cerseau voturi , comentarii si de astea , nu se furau desene si nu se incalcau atatea reguli ca acum .

Ideea e ca desenatori.ro , ca lui Ops Color , m-a adus in stadiul unde sunt ...:) Nu stiam atunci cand am intrat prima data pe site ce pot face , cum sa-mi fac , cont . Dar uite unde am ajuns . Acest site , cu toate ca are multe defecte , nu putem spune ca este " stricat " ... inca mai poate fi reparat , daca nu ne mai certam , injuram si copiem desenele .

-Irina.
Utilizator: -Irina. acum 10 ani si 346 zile

Se vede ca nu sunt singura careia desenatori.ro i-a aratat ce inseamna desenul...L-am descoperit din greseala, apoi m-am straduit tot mai mult, apoi, dupa ce am invatat atatea, am trecut la hartie si am descoperit ce pot sa fac. Nu am decat vreun an si ceva de cand am inceput sa desenez ca hobby in creion(si in culori mai nou), dar baza a fost aici, pe site, unde inca intru si desenez cand am timp, desi nu ma ridic la nivelul celor mai talentati de aici...Sper sa ajung si eu acolo, dar imi va lua mult timp si exercitiu. Oricum, site-ul merita salvat si pastrat pentru ca e o comunitate frumoasa. Sa nu-l parasim, sa nu plecam, pentru ca suntem ceea ce il tine in viata.

Swagger~Jagger
Utilizator: Swagger~Jagger acum 10 ani si 346 zile

Sa speram ca o sa invie !:))

Ami.
Utilizator: Ami. acum 10 ani si 345 zile

Groaznic e sa vezi,din umbra,cum totul se prabuseste.

Stef
Utilizator: Stef's acum 10 ani si 345 zile

E o vorba in popor..."nu e dracul chiar atat de negru.."

E drept, s-au schimbat multe fata de acum cativa ani, dar eu am vazut lucruri tare frumoase aici...si atunci si acum... si am intalnit( virtual) oameni frumosi, oameni creativi, oameni care vorbesc din suflet prin desenele, picturile, schitele lor.

Exista si reversul medaliei si mereu va exista, dar ce conteaza, cel putin pentru mine, sunt acei oameni care fac site-ul un loc primitor si-ti ating o coarda sufletesca prin desenele lor. Si sunt!:)

oanna19
Utilizator: oanna19 acum 10 ani si 345 zile

ce tare :)))) cata dreptate ai..... mai ales cu multimea ce cerseste voturi..... inaine erau mai multi acum park sunt mai putini trebuie sa recunoastem si asta :D

-viorel
Utilizator: -viorel acum 10 ani si 345 zile

DE ACORD, CU STEF...!

lea
Utilizator: lea acum 10 ani si 344 zile

"Pe barba lui Mahomed" ,toti aveti dreptate-mai putin cei care cersesc voturi,scriu "minuni",cei care nu se ocupa de site, cu toate ca ar trebui sa o faca.Deci ,sa-i apreciem cu atat mai mult pe cei care ,prin desenele lor frumoase reusesc sa "reinvie" zilnic acest site.

temari-chan
Utilizator: temari-chan acum 10 ani si 342 zile

aliosa :) mi-a fost dor de voi... asa ca fac o tura prin galerie

1 2
Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!