NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: Twixx
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:53
Titlu: Fantezia unui artist 
Data: acum 11 ani si 169 zile
Dimensiune: 0 K
Timp desenare: 14minute 53secunde
Vizualizari: 1334
Rating:
10 din 53 voturi
Tags: twix-urile, va, saluta, :-h,  
Descriere: Sa facem un mic joc pentru a mai destinde atmosfera.. Noi punem o intrebare, iar voi daca doriti ,ne raspundeti , intrebarea: Care a fost cea mai mare ciudatenie traita:-?? 
IancuDob
Utilizator: IancuDob acum 11 ani si 169 zile

Ce frumos e :P

App,tu esti,Eli?:D

Ami.
Utilizator: Ami. acum 11 ani si 169 zile

=.= Well... eu ii spun ciudatenie,dar mai mult e amuanta traierea.

Deci,eram in tabara la navodari =.= ... Doar ce ajunsesem; ne holbam cu colegele de camera la "frumusetea" locului,in fine.

Dupa vreo 10 minute; o colega de camera,Carina: =-= cine vine cu mine sa vedem baile? ,desigur,ca eu m-am oferit=.= ...

Bun,mergem,cautam baia,si intra Carina prima=.=... sta 10 secunde,si fuge urland eu: WTF?!,normal ca intru si eu,ca sa vezi,un baiat =.= era gol pe-acolo doar ce iesea de la dus... clar ca incep si eu sa urlu si sa fug,si fug dupa Carina... amandoua,am vrut sa ajungem cat mai repede la noi in camera,daaaaaaaaaaar... intram in camera gresita, camera baietilor... din nou,urlam si fugim.

Deci da. Happy end.

~Ami<3

amuzanta*

Rinceless
Utilizator: Rinceless acum 11 ani si 169 zile

:)) eu nu imi amintesc ceva atat de amuzant

Ami.
Utilizator: Ami. acum 11 ani si 169 zile

@0ops-C0L0R: mai am multe faze amuzante,dar mi-ar lua o groaza sa le spun pe toate:D

luiiluiis
Utilizator: luiiluiis acum 11 ani si 169 zile

cred ca atunci cand eram singura acasa si pe la 3-4 noaptea s-a pornit calculatoru singur si a inceput melodia mea preferata:-? si era frig. si geamul deschis,desi eu il inchisesem :D =] dardaiam si de frig si de speriata:))

Ami.
Utilizator: Ami. acum 11 ani si 169 zile

@Child O Mine: that's nice:)) intr-a V-a am fost in excursie si pe la 2 noaptea se uitai colegii la ceva film de groaa,si vine dira (asta e adevarata groaza) (baietii nu aveau voie la noi in camera) si or inceput toti sa fuga pe unde apuca,si unul din ei s-a bagat sub pat si o adormit cu noi,practic,am dormit cu un baiat,sub pat...>.>

senbonzakura kageyoshi
Utilizator: senbonzakura kageyoshi acum 11 ani si 169 zile

ei bine ce pot spune despre o intamplare hazlie din viata mea este ca eram in clasa a 9-a la inceput de an scolar si am observat ca, colegul meu putea face ca baloanele de saliva sa pluteasca si nu stiam cum, acesta imi explicase dar cum eu eram foarte dezgustata si uimita in acelasi timp, am incercat,am incercat si fara sa observ ca profa era in spatele meu am scuipat-o direct in ochi:))) chiar si in ziua de azi profa se uita la mine si ma intreaba daca mai am de gand sa o scuip pentru inca un 4:))....apropo un desen superb imi place foarte mult decorul si culorile vii pe care le-ati ales:)

zathura
Utilizator: zathura acum 11 ani si 169 zile

anul.trecut.la.ora.de.romana,cand.doamna.era.cu.sp atele,ce.facea.cel.din.prima.banca.de.la.mijloc.fa cea.toata.clasa,si.cand.se.intorcea,ne.mai.prindea .pe.cativa.cu.mainile.sus,cu.picioarele.pe.banca.s au.in.picioare.si.noi.gaseam.tot.felul.de.scuze.st upide,cum.ca.ne.intindem.ca.am.amortit.sau.ca.nu.v edem.la.tabla.si.ea.ne.mai.certa...sau.cand.se.sup ara.pe,cineva,arunca.cu.creta.dar.niciodata.nu.nim erea.pe.cine.trebuie:)))

nu.mi.mintesc.o.intamplare.ciudata:)))

DJ Biscuit
Utilizator: DJ Biscuit acum 11 ani si 166 zile

Super desenul! chiar gasisem imaginea acum cateva zile pe internet, mi s-a parut interesanta :)

Eu nu cred ca am avut trairi din-astea... ciudate.. poate doar vise (exemplu: de curand l-am visat pe Pepe, stiti, "hai spune-mi cine, cine" DESENAND .. nu stiu ce desena, si de ce desena, sau de ce l-am visat pe el... nici macar nu-mi place Pepe :)) ) .. sau, ca o ciudatenie recenta, m-am gandit la o persoana pentru o fractiune de secunda, iar ziua urmatoare ne-am intalnit de 2 ori, la ore si locuri diferite, dupa ce nu ne-am mai vazut de luni de zile :))

Copanel-cp
Utilizator: Copanel-cp acum 11 ani si 165 zile

La fel,nici eu n-am avut intamplari ciudate,numai vise stranii.Cateodata visez imagini desprinse din realitate cu niste lucruri care nu au cum sa se intample.

Iata un vis tare ciudat:

Mergeam prin Ramnic cu o colega de a mea si,deodata,vad pe strada un barbat cu un sarpe in brate.Si ce mai sarpe!!!Era alb-galbui cu ochii cat o minge de baseball,cu un corp de zici ca-i vierme,nu sarpe,ca parca era un furtun ca forma.Mai avea si o gura de forma unui cerc si avea cea mai ciudata dieta pentru serpi: BRANZA TOPITA!!!!!! :))))))))))

Cateodata mai visez ciudatenii din astea.Ce sa fac, am imaginatie bogata! :))

Allison:)
Utilizator: Allison:) acum 11 ani si 164 zile

ce haioase intamplari aveti voi:))) am si eu una... Acum cativa ani faceam handbal de performanta si am avut un turneu intr-un oras..:) Totul bine si frumos pana am ajuns la cazare,hhm stateam toate (vreo 12 fete+ antrenoare) uimite de ce conditii groaznice erau:) peretii erau distrusi, gauriti ,paturi de spital si usa de la camera (ca stateam toate fetele intr-o camera) era doar din gratii:)) inchisa cu un lacat pt beci:))... Dupa ce ne-am despachetat bagajeleam , ne-am odihnit . Dupa ora 23 ,antrenoarea a mers in oras cu ceilalti antrenori si noi am ramas in internat. Desi stiam ca doar noi suntem cazate acolo, ne faceam tot felul de scenarii imaginare si ne temeam:) Dardaiam toate sub plapuma de infricosate ce eram si nici una dormeam. Pe la vreo 2 ne-a prins somnul si atipisem.. O colega dormea cu o maimuta care facea galagie cand o apasai pe burta. Era liniste, antrenoarea nu venea ,dar lucrurile s-au calmat si era liniste in camera. Cand deodata, colega cu maimutica se intoarce pe burta si maimuta se porneste si face-o galagie :)))))) am sarit toate speriate , dar dupa aia ne-am amuzat teribil:)))

deci... bagajele* nici una nu dormea* antrenoare nu venea,dar lucrurile s-au calmat si era liniste in camera** scuze pentru greseli

misa snow
Utilizator: misa snow acum 11 ani si 162 zile

Ellie-chan? Tu esti, draga noastra? :>

Vaii, cat de frumos poate arata!

takirukika.kirame
Utilizator: takirukika.kirame acum 11 ani si 162 zile

paaai :)) am avut si eu parte de cateva intamplari ciudate dar mai degraba amuzante,in fine...una ciudata ar fi asta:

Era de revelion anul trecut-adika in 2011- si eu am mers la casa unei prietene,ca acolo il dadeam si nah...pe la vreo 3 noaptea,cand noi-eu si alte 2 fete- stateam in pat,bate cineva la geam!Deci batea tare si intruna! Una dintre prietene a inceput si sa planga si zicea ceva de genu:

-Daca e o fantomaaa!,iar eu ma certam cu ea ca Nu exista fantome!,ma rog...am vrut sa ies afara si sa urlu la cine naiba era acolo dar ele m-au oprit si intr-un final,cand ne-am decis sa tragem perdelele sa vedem cine era,nu era nimeni...eu le-am zis ca o fi plecat-oricine o fi fost,dar ele nuuu...faaantoome! :))) mdah,si oricum,dimineata pe la...ma rog,dupa amiaza pe la 1,ma trezesc eu ca dormeam pe jos :))

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!