NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: *~aLeXaNdRa~*
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:41
Titlu: Anastasia (Ania) 
Data: acum 11 ani si 266 zile
Dimensiune: 1358 K
Timp desenare: 1secunda
Vizualizari: 1692
Rating:
10 din 41 voturi
Tags: pt, bd-ul, lui, kato,  
Descriere: Partial din imaginatie :)),am folosit un base ca sa ii pot face corpul corect :)).In rest...e de la mine,cred ca se si vede :)).Eh,asta pana evoluez in stil :)) 
1 2
Ciella.
Utilizator: Ciella. acum 11 ani si 266 zile

Desenezi geniaaaaaaaaaaaaal O_O Omgggg cat de tare ee =3:X

*~aLeXaNdRa~*
Utilizator: *~aLeXaNdRa~* acum 11 ani si 266 zile

A da,si crapaturile sunt ale lui Kato :3,am uitat sa mentionez >.>

IancuDob
Utilizator: IancuDob acum 11 ani si 266 zile

e superba!:)

Ciella.
Utilizator: Ciella. acum 11 ani si 266 zile

Atunci refac: Desenaaaaaaaaaaaati geniaaaaaaaal!

*~aLeXaNdRa~*
Utilizator: *~aLeXaNdRa~* acum 11 ani si 266 zile

Si cand ma gandesc ca odata vroiam sa facem o colaborare :)).Oare,cat a trecut de atunci?:-?

Yuria~
Utilizator: Yuria~ acum 11 ani si 266 zile

Foarte tare :o

*~aLeXaNdRa~*
Utilizator: *~aLeXaNdRa~* acum 11 ani si 266 zile

@Rainbow : Pai nu vroiam sa las asa gol desenul XD

Yrha09
Utilizator: Yrha09 acum 11 ani si 266 zile

clar e superrr!!!!

Butterfly lary
Utilizator: Butterfly lary acum 11 ani si 266 zile

ce tare

Dee_a96
Utilizator: Dee_a96 acum 11 ani si 261 zile

uite mai cine a mai desenat

A cu stelute si valuri :>

frumos mai, dar cum de mi-a scapat mie desenul tau :-?

cris.d.d
Utilizator: cris.d.d acum 11 ani si 260 zile

esti o dulceata de fata :*

_Marya_
Utilizator: _Marya_ acum 11 ani si 255 zile

Multumesc pentru comentarii...ma simt onorata:3

Foarte frumos desenul(e prea bine realizat si finut lucrat)...ma omoara parul ala o.o

Phui
Utilizator: Phui acum 11 ani si 255 zile

Desenezi asa de frumos :3. Nu te supara daca imi dai si mie niste sfaturi? :o3

Dark_Tamara
Utilizator: Dark_Tamara acum 11 ani si 251 zile

E super.. stiu cum sunt problemele legate de corp... in ultima vreme ma chinui sa fac si eu corpuri in actiune gen lupta sau chiar cand alearga.. cateodata mai folosesc un manechin care ajuta destul de mult...poti lua unul de la magazinele de arta ... saaaau ai putea incerca sa faci mai intai un corp din bete, in orice pozitie... stii cum desenam noi omuletii cand eram mici :)) si apoi incearca sa-i faci calumea mainile si picioarele si capul ... incearca chestiile astea pe hartie :)) sper ca te ajuta cu ceva... fiecare are un mod diferit de a intelege cum se deseneaza corpul uman eu imi imaginez un om stand in pozitia aia care o vreau.. sau imi amintesc din animeuri.. desigur nu-mi iese din prima dar exercitiul e mama invataturii ;D

:)) na ... n-am stiut ca ai luat cursuri :)) si ca tot ai adus vb despre facultatea de arta... e pacat ca la noi in romania nu se promoveaza chestiile astea cu animatiile si tot ce e legat de ele ... eu as vrea sa ma bag in animatie... normal ca trebuie sa urmez o facultate.. da asta din romania nu prea merge.. cel mai bn e in america la o facultate unde sunt profesori care au avut de aface cu animatiile in diferite studiouri :D ... si pretuile probabil sunt pe masura... intr-un fel are legatura si cu discutia noastra despre corpul uman :)) acolo te invata si sa-l animezi :))

ha ha :)) stiu cat de mult efort se poate pune in animatie... adica Alba ca zapada si cei sapte pitici a fost un film de animatie facut in 7 ani ... in modul traditional... hartie pe hartie.. saracul Disney ... acum cu aparatura asta high tech ... e mult mai rapid... dar inca tre sa depui multa munca ma bucur macar ca ma sustii :)) eu nu le-am spus nimic parintilor despre acest mic mare vis =)) incerc sa le dau cu subintelesul... oricum nu vor fi de acord :)) dar mai intai sa fac cu adevarat niste mici animatii... putin studiu asupra noilor programe si poate cine stie ^3^ ...viitorul nu se poate decide intotdeauna ... mama a vrut sa devina designer vestimentar... ii placea foarte mult sa faca haine dar a ajuns asistenta medicala...nu mai face haine acum... dar pe ea ma bazez cand se rup unii pantaloni =))

eu am decis pe ultima suta de metri la ce liceu vreau sa merg... dar macar am facut o alegere buna XD ... poate asa o sa fie si la facultate :)) oricum trebuie sa ma calific pe ceva si habar n-am pe ce... apoi sa vad de animatie daca mai incape XD

Dark_Tamara
Utilizator: Dark_Tamara acum 11 ani si 250 zile

la filologie intensiv engleza :megusta: ;)

Dark_Tamara
Utilizator: Dark_Tamara acum 11 ani si 250 zile

pai ... habar n-am... probabil diferenta e ca faceti ...umm parca asa am inteles.. istoria angliei si geografia???? ceva de genu sau nu am inteles bine.. si eu vroiam sa ma duc la bilingv da fosta mea diriga(prof. de engleza) mi-a spus ca e mai usor la intensiv... si acolo m-am dus... liceul la care sunt eu e un liceu de "top" la noi in judet... cred..ca sa zic asa si chiar daca pare prea formal datorita uniformelor si a elevilor cu fete de alecsandri cum spun ceilalti =)) (nume liceu: Vasile Alecsandri) tot facem boacane si mai tragem chiulul cu profesorii sau chiulim o zi sau o ora a fost super fain iarna cand erau zapezile alea mari (liceul nostru nu s-a inchis) veneau mai putini elevi si in loc sa facem orele obisnuite glumeam sau jucam carti mai jucam jocuri cu profa de logica ... (am iesit de tot din subiectul despre bilingv si intensiv =)) )

blaksy
Utilizator: blaksy acum 11 ani si 233 zile

Cum adica stii cum ma simt? Lol.. :)) Ma rog, tot ce`am spus e adevarat. Desenez si eu mai rar pe aici... trebuie sa fac si un anime summer, cred :-? Si o data ... cand ma trezesc din lene, mai termin si eu o mazgaleala.. desenele tale si ale lui Eliot sunt perfecte, ca de obicei, m`ati lasat fara cuvinte.. o_e

De parca desenele mele m`au lasat fara cuvinte... l`am lasat pe ala la profil asa, ca`i facut pt ziua mea, altceva... wtf sa pun? Desenul cu b.d.-ul? =)) Altceva.. nimic din galeria mea nu prea imi place (in mod special)... astept momentul in care sa desenez ceva.. frumos :)) ca tine, de exemplu. nu stiu cum nu gasesti un desen pe care sa`l pui la profil. toate sunt frumoase! X3

Victormadalin
Utilizator: Victormadalin acum 11 ani si 229 zile

Cred ca ti-a trebuit cv rabdare sa-l faci. Ce-i drept pt un desen reusit e nevoie de multa rabdare. Am mai spus-o si altui desenator de pe site si iti spun si tie...galeria ta este una din cele care m-au motivat sa incerc mai mult.

ClairDeLune
Utilizator: ClairDeLune acum 11 ani si 224 zile

Mereu mi-a placut desenu astaa da' de fiecare data am crezut ca am dat comm(ce uituca sunt).Ce pot spune...dragut,magnific,sublim,frumos,minunat,fant astic,fain si toate cele :)) Chiar merita laudat :D Iauzi si imaginatie si mai bine!

kill me i suk ;-;
Utilizator: kill me i suk ;-; acum 10 ani si 332 zile

Superb color..

1 2
Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!