NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: Lady_anka1997
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:17
Titlu: VA ROG PUTINA ATENTIE! 
Data: acum 9 ani si 295 zile
Dimensiune: 20 K
Timp desenare: 3minute 21secunde
Vizualizari: 719
Rating:
10 din 17 voturi
Tags: ....,  
Descriere: Am observat ( deasemenea sper ca si altii au observat..) ca acest site incepe sa devina pustiu fara voturile voastre si fara desene, un desen frumos intra in TD sau TA debia peste 1-2 saptamani...intre timp apar alte desene..care unii parca fac intentiona 
Lady_anka1997
Utilizator: Lady_anka1997 acum 9 ani si 295 zile

Am observat ( deasemenea sper ca si altii au observat..) ca acest site incepe sa devina pustiu fara voturile voastre si fara desene, un desen frumos intra in TD sau TA debia peste 1-2 saptamani...intre timp apar alte desene..care unii parca fac intentionat si mazgalesc...de ce nu isi arata talentul lor...nu mazgalelile lor , ca la asta am observat ca se pricep. Munca altor ultilizatori incep sa cred, ca se duce de rapa...:( mi-e imi place acest site foarte mult si cred ca si voua va place, asa ca v-as ruga sa va dezamortiti, sa va dati pareri si apoi poate va actiona si site-ul altfel. Multumesc pentru timpul acordat.

ShinyAngel369
Utilizator: ShinyAngel369 acum 9 ani si 295 zile

Mda, sunt de acord si am observat si eu.Tocmai de asta, cand sunt pe site merg la galerie sa votez si sa comentez.Mai sunt 2-3 care fac asta din cate am vazut dar unde-s restul?

Black-EXemple
Utilizator: Black-EXemple acum 9 ani si 295 zile

Nush ce sa zis?!?

Cum si Bobbo a fost de acord...si eu sunt putin

deoarece uitativa la galeria mea...la fiecare desen am 2-3-4 voturi...eu ii votez pe toti...

Bobbo ai dreptate..Unde-s restul??...Nu se va afla nicioadata

IancuDob
Utilizator: IancuDob acum 9 ani si 294 zile

am observat si eu...si eu tot la fel:))

votez aproape tot ce prind,nu si scrisus`

`

meikuu~angel
Utilizator: meikuu~angel acum 9 ani si 293 zile

shi eu am observat,shi sunt de acord ,eu votez tot ce vad frummy shi imi place

shi eu am observat,shi sunt de acord ,eu votez tot ce vad frummy shi imi place shi eu ma dau la galerie shi ma uith ce desene au mai fost facute shi le votez

Raisel.
Utilizator: Raisel. acum 9 ani si 293 zile

Mda..imi place ca ai observat si partea cu :" Munca altor ultilizatori incep sa cred, ca se duce de rapa..." :)..asta asa e..unii dintre noi se straduie asa mult la un desen si primeste putine voturi.si asta nu mi se pare corect.

LoveSnoow
Utilizator: LoveSnoow acum 9 ani si 289 zile

si eu sunt de acoard cu tn tot ce ai spus e adevarat

Ichinose Tokiya
Utilizator: Ichinose Tokiya acum 9 ani si 270 zile

De acord. Dar speranta moare ultima. Noi, cei care am ramas activi am putea sa muncim in continuare, adica sa facem din ce in ce mai multe desene bune, si ar fi frumos sa facem putina reclama site-ului. Adica sa-l descopere si prietenii nostri, poate se mai schimba ceva. Bine mai, este pustiu si pentru ca a inceput scoala, inafara erorilor etc. Cred ca in vacanta de vara se vor reintoarce destui ultilizatori. E doar o vaga presupunere..Poate ideile mele au fost puse in aplicare, dar nu a mers..totusi, sa nu lasam totul asa, noi putem schimba site-ul din bun, in mai bun.

ClairDeLune
Utilizator: ClairDeLune acum 9 ani si 264 zile

Asa a fost mereu...Cand va incepe vacanta se vor intoarce multi!

zathura
Utilizator: zathura acum 9 ani si 264 zile

multi dintre utilizatori sunt inca la scoala,liceu,facultate iar aceasta este perioada tezelor,examenelor de bacalaureat asa ca eu cred ca se vor intoarce multi utilizatori dupa ce va trece "febra examenelor":)

Mica Da Vinci
Utilizator: Mica Da Vinci acum 9 ani si 264 zile

da, am observat si eu ca devine din ce in ce mai pustiu acest site . luand in vedere ca si unii mazgalesc intentionat

GherasimDiana
Utilizator: GherasimDiana acum 8 ani si 129 zile

Stiu la ce te referi!:( Acum ca a inceput scoala eu nu prea mai am timp sa desenez asa des ca inainte doarece...stiti si voi, scoala, teme, teste...etc. Nu acum mult timp am vazut un desen splendid..la un utilizator oarecare (nu mai tin minte numele) si avea numai 2 voturi!! Mie chiar mi-a parut rau de acel desen! Era foarte muncit!:((

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!