NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: Victormadalin
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:63
Titlu: Nereusit 
Data: acum 12 ani si 71 zile
Dimensiune: 965 K
Timp desenare: 4minute 35secunde
Vizualizari: 1536
Rating:
10 din 63 voturi
Tags: ...,  
Descriere: Am si eu o curiozitate in legatura cu Criss. d.d; Aliosa; Dydyrock; Shagoon, Viorel; Iscoditoare; Cimmaron si toti ceilalti care intr-adevar desenati. Ati studiat sau studiati desenul? Voi desenati perfect de fiecare data. Ma straduiesc si eu dar nu imi i 
Yuria~
Utilizator: Yuria~ acum 12 ani si 71 zile

Mie imi place cum desenezi tu :)

Nici mie nu imi ies bine portrelele :(

Idem Blossom,sunt oameni talentosi :))

~Angels~
Utilizator: ~Angels~ acum 12 ani si 71 zile

poate le e lene sa caute sau poate chiar nu merita ;))

imi place cum ti-a iesit parul :D bvo

Dr.R
Utilizator: Dr.R acum 12 ani si 71 zile

Frumos portret!

Daca vrei te poti uita pe youtube, exista filmulete care te invatata ce sa faci pas cu pas, cum sa desenezi...sunt diferite tehnici dar astea doar te indruma:) tu ai talent.Poti face orice.

aliosa
Utilizator: aliosa acum 12 ani si 71 zile

...te poti numara linistit printre cei mentionati...te pricepi foarte bine...

-viorel
Utilizator: -viorel acum 12 ani si 70 zile

"talentosi"...!?

straduinta este foarte buna...atunci cand vrei sa ajungi departe...,este valabil pt orice domeniu...!

...nu vreau sa te descurajez sau sa fac antireclama site-ului, dar daca vrei sa tinzi catre perfectiune in sensul desenului, cel mai bine este sa desenezi foarte,foarte mult pe hartie/carton

(de preferat,ciocan sau semiciocan)...cu creioane tari(HB-uri)pt.linii fine sau creioane moi(B-uri) pentru hasura(umbre,tonuri,etc...), parerea mea este ca desenul sta la baza tuturor disciplinelor aflate in domeniul creatiei vizuale (pictura, sculptura, arhitectura, design, etc..) in momentul in care ajungi sa stapanesti volumetria (pahare, borcane si alte forme banale) prin linii, atunci poti trece si la portrete,maini sau alte forme mai complicate...si-ti garantez ca-ti vor arata asa cum iti doresti tu...! :)

te rog sa nu mi-o ei in nume de rau, este doar parerea mea,...acest site te poate lasa sa "furi" de ici colo cate o ideie,dar...tot tu singur esti cel care trebuie sa "munceasca"...am pus munceasca in ghilimele pt. ca este o munca placuta si usoara atunci cand ai talent...!

...spor la desenat si sa stii caci nu conteaza ce studii au facut fiecare dintre cei mentionati de tine mai sus...in momentul in care mi-am facut cont pe acest site nu am fost intrebat daca am studii de specialitate sau nu...important este ca nu incercam sa trivilaizam acest site si ca incercam sa ne exprimam starea de spirit sau sa transmitem niste mesaje vizuale asa cum putem noi mai bine(din mouse sau tableta)...!

Shagoon
Utilizator: Shagoon acum 12 ani si 70 zile

sunt perfect deacord cu viorel :) cu cat te straduiesti mai mult cu atat rezultatul va fi cu un pas mai aproape de asteptarile tale.



talentul are un rol important in orice domeniu, parerea mea insa, este umpic diferita.. poti reusi in orice munca/domeniu daca-l faci cu placere si daca pui suflet, nimic nu-ti poate sta in cale.



cat despre intrebarea ta.. nu, nu am studii intr-ale desenului.. am exersat si am exersat de unul singur chiar si atunci cand ceilalti ma descurajau, eu am continutat sa-mi fac placerea :)



continua sa faci ceea ce-ti place si nici nu te descuraja daca rezultatul nu e cel pe care il astepti de la tine, fixeaza-ti desenul precedent ca pe un punt pe care trebuie sa-l depasesti cu desenul viitor, iar rezultatul se va vedea dupa un timp :)...toate cele bune :)

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!