NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: ranko-chan
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:85
Titlu: mda...mic se vede ca pixu...:| 
Data: acum 12 ani si 142 zile
Dimensiune: 1861 K
Timp desenare: 15minute 41secunde
Vizualizari: 1955
Rating:
10 din 85 voturi
Tags: manga, fata, chip, culori,  
Descriere: de ce desenatul aici nu mai e ca mai demult?:(...nu puteam sa ma abtin, trebuia sa ma plang putin!:P 
1 2 3 4
ranko-chan
Utilizator: ranko-chan acum 12 ani si 142 zile

desenatori,site-ul nu mai e ce a fost candva...am observat ca in ultima vreme desenatul aici isi pierde facmecul...desene care nu merita intra in top,multe care merita nu intra,sunt ignorate... candva nu intra orice desen in TD(tin minte ca mangauri-le nu erau acceptate oricat de bune erau) si candva un desen de top avea 200 de voturi nu 70.., NU VREAU sa insinuez nimic,sa jignesc pe nimieni(si eu am avut desene in top care dupa parerea mea nu meritau),nu desenez pt voturi,daca unii asta cred,ci pentru ca imi place si vreau sa invat.acum 3 ani cand am desenat aici pt prima data, aveam un vis:sa am macar un desen de top,adica sa reusesc sa ajung la nivelul celor mai buni de pe site,nu sa intru fara sa fi meritat.... vad cum se degradeaza site-ul,multi desenatori pleaca,nu mai e atmosfera aia ca mai demult, cei care sunteti aici de cativa ani, cred ca stiti la ce ma refer...:(

Anna.Dynamitte
Utilizator: Anna.Dynamitte acum 12 ani si 142 zile

ow da.... stiu la ce te referi :D fi frumos desen :X

Yuria~
Utilizator: Yuria~ acum 12 ani si 142 zile

Asa este ... :-<

Desenul este asa de frumos ! :)

Vis_in_vis
Utilizator: Vis_in_vis acum 12 ani si 142 zile

evident k ai dreptate :) sa explic matematic :)))) x1 desen , x2 desen identic cu x1 , y1 =desenatorul 1 ( bun prieten cu moderatoru ) y2 =desenatorul 2 , tacut , muncitor..nu sta ore intregi to kiss moderatori;s a.. , z= top ------ ecuatia este

x1 + y1 = z dar x2+ y2 == z :=))

q.e.d ..something;s fishy here..

superb desen btw :)

ja ne..

ranko-chan
Utilizator: ranko-chan acum 12 ani si 142 zile

ha ha:)) da ar fi si asta o explicatie... din pacate...:(

aliosa
Utilizator: aliosa acum 12 ani si 142 zile

...Doamne!!!...si atat...:)

Vis_in_vis
Utilizator: Vis_in_vis acum 12 ani si 142 zile

denial is not just a river in egypt :)))

mi-ar fi placut vreodata vreun moderator sa fie corect si sa pot avea o discutie sincera ..asa ..haha glume . amenintari..e amuzant dar nu destul incat sa facem site-ul asta ce era inainte ;)

ranko-chan
Utilizator: ranko-chan acum 12 ani si 142 zile

ai dreptate... nu putem face nimic, nu le mai pasa ce sa intampla cu "familia" asta a desenatorilor:( sper doar ca si ceilalti sa vada ce s-a intamplat si incet incet sa redevina ca inainte...dar,probabil multi nu dau 2 bani pe comunitatea site-ului:(

*Dark_passion*
Utilizator: *Dark_passion* acum 12 ani si 142 zile

Mie imi place sa spun lucrurilor pe nume:)

Am spus-o asta chiar si adminilor.

Siteul asta acum un an aproape, cand am venit eu pe el, in iarna, mai era cum mai era. Acum cativa ani , dadea exemplul de site perfect unde toata lumea stia care ii era locul.

Acum, ca orice lucru care atinge apogeul a cazut intr-o mare de rahat constant ;))

Si cu top desene asta...Faza e ff ciudata. E ca si cum ai fi prost la scoala si ai dresa profii cu parfumuri si cadouase. Mno, asa se intampla si aici. Adminii sunt unsi peste tot si linsi din toate partile de micii copilasi ce cersesc top desene si doresc sa se afirme ca artisti faimosi in fata prietenilor sai de pe internet cu care cel mai probabil se afla in concurenta-nu e nevoie sa va simtiti;))-nu as scoate nicio vorba daca nu as sti ca spun adevarul :) si nu doresc sa fac caterinca e doar parerea mea. Asa ca, cine se simte cu musca pe caciula, sa se intoarca inapoi in top desene si sa isi priveasca opera apoi sami zica mie ca sunt o tampita;))-nebunilor!

Desigur, vreau a mentionez ca sunt exceptii si modele demne de urmat( doua trei) pe care toata lumea le stie:)jos palaria pentru ei si munca lor!ii apreciez mult:)

Ceea ce vreau sa subliniez aici este ca...daca te uiti in top desene si apoi in top amatori si vezi ca sunt identice iti piere cheful sa mai desenezi pentru ca oricum stii ca ajungi acolo sus si daca nu desenezi perfect. Asa ca nu mai are rost. Nu zic ca tre sa desenam ptr top acu dar daca tot s-a inventat si fiecare are cate un grad de dificultate nu vad de ce acum este stricat de toti serpii.

Jignesc incontinuu ar spune unii, si sunt o ipocrita:) Oricum m-ati considera, am o vorba sa va spun: s-a ajuns de siteul asta numai praful~!

aici inchei:) sunt pregatita sa-mi taiati capul:P

prietenilor * fara sai-:D



foarte frumoasa zana ta , apropo :X >:D<

drawer
Utilizator: drawer acum 12 ani si 142 zile

hm... ranko ai mare dreptate acum 3 ani era altfel pe site era altceva ca acum,era totul cum trb si pe parcursul anilor s-a stricat de tot si-a pierdut valoarea la care era ...si dark_passion ai si tu dreptate complet si da fazele astea printre care si cu TD e complet absurda si asa mai departe...in mare parte s-a spus tot...si va spun cu mana pe inima ca imi pare rau de site si cei care vor mai trece pe la acest desen sa se gandesca bine inainte sa judece! Stiu ca nu va mai fi vreodata ce a fost dar totusi poate se va schimba candva ...

Secret Fantasy
Utilizator: Secret Fantasy acum 12 ani si 142 zile

mda...ce sa zic? mai demult era altfel... stateam o groaza de timp in fata unor desene geniale si incercam sa inteleg cum reuseau acele persoane sa faca miracole... bineinteles ca si akm fac asta :)) ca nu's chiar asa buna( de fapt...mai deloc) dar sunt unele desene care nu merita... in schimb, gasesc si akm desene geniale :X ( love U ) dar care nu sunt in TD si e pacat...mare pacat :(

drawer
Utilizator: drawer acum 12 ani si 142 zile

scuzati eventualele greseli gramaticale scrise constient sau inconstient dar sper ca am reusit sa transmit ceva!

Anna.Dynamitte
Utilizator: Anna.Dynamitte acum 12 ani si 142 zile

Doamne... ar mai trebui sa spun ca aveti dreptate?:)) Si eu cred la fel ca voi... nu m-oi numara eu printre aia buni, dar vad cu mirare ca unele desene intra in TA, ce sincer nu isi iau locul acolo.

ranko-chan
Utilizator: ranko-chan acum 12 ani si 142 zile

ma bucur ca nu sunt singura cu aceasta parere... cred ca desenele de top ar trebui alese dupa anumite criterii... si ceva ce am itat sa mentionez, si nici ceilalti nu au zis nimic... dupa cum stim toti avem pe site adevarati artisti, care au bineinteles toate desenele in top...si unele care nu meritau neaparat, din nou nu vreau sa ofensez pe nimen(daca se simte careva) nici nu as avea un exemplu de dat, nu mai stiu ale cui desene erau, vorbesc in general, si comparativ cu desene care merita topul deplin si nu il ajung. deci in concluzie unele desene ajung in top dupa semnatura nu dupa valoarea desenului...iar desenatori buni, nu asa cunoscuti, stau si isi privesc desenele cum trec prin galerie sau top amatori neobservate!

drawer
Utilizator: drawer acum 12 ani si 142 zile

ranko asta ce ai spus tu da e la moda acum dar na:)) mare pacat.....

*Dark_passion*
Utilizator: *Dark_passion* acum 12 ani si 142 zile

ranko-cine e popular-sus cu el!

cine e jos-jos sa stea! -asa e oriunde-ierarhie , se numeste. daca unul e mare rahat, sa bata vantul ca sa ii imprastie mirosul peste tot. daca unul munceste si pune suflet-lasa ca poate si mai bine-sa ramana acolo pana la loc comanda.

cam asa e........

Anna.Dynamitte
Utilizator: Anna.Dynamitte acum 12 ani si 142 zile

Ranko... pot da eu un exemplu foarte bun, Yancu... sunt de ceva tip in "razboi" cu el...:)) deci nu ma sfiesc sa nu o spun, el intra in top cu desene nu chiar asa de bune pe cat ar trebui sa fie un desen de TA...fara suparare Yancu :-", dar am dreptate... cred :-?

Yuria~
Utilizator: Yuria~ acum 12 ani si 142 zile

Ce exemplu ! :)))))))

Anna.Dynamitte
Utilizator: Anna.Dynamitte acum 12 ani si 142 zile

ce? nu-i bun?:))

Yuria~
Utilizator: Yuria~ acum 12 ani si 142 zile

Ba da =)))))) Very bun XD

1 2 3 4
Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!