NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: Grimmjow Jagger
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:74
Titlu: Obiceiurile proaste mor greu. 
Data: acum 10 ani si 91 zile
Dimensiune: 623 K
Timp desenare: 12minute 40secunde
Vizualizari: 1501
Rating:
10 din 74 voturi
Tags: tlk,  
Descriere: Tlk 
Xxskittless
Utilizator: Xxskittless acum 10 ani si 91 zile

A long time, Grimm! X3 E super!

Grimmjow Jagger
Utilizator: Grimmjow Jagger acum 10 ani si 91 zile

nu,vorbesc strict de mine. Ceea ce e in top e strict problema geniului care face alegerile

Grimmjow Jagger
Utilizator: Grimmjow Jagger acum 10 ani si 91 zile

Nu prea mai imi pasa de site-ul asta sincer.Cred ca am investit destui nervi,timp,desene si suflet anii trecuti ca sa imi mai pese acum.Cum ziceam si la sectiunea despre.pare-mi-se mie ca adminul asta (ca eu nu mai stiu cum sta treaba de cand am plecat) e un frizer orb cu parkinson in prima lui zi de munca. Whateva,e trist ca sunt date note proaste utilizatorilor ale caror desene care nu merita intra in top. Welcome to Wonderland.

AnnieGrrr
Utilizator: AnnieGrrr acum 10 ani si 91 zile

E chiar trist..au ramas putini utilizatori in general..ce sa mai zic despre cei care sunt buni?aia sunt si mai putini..de asta scade nivelul desenelor car sunt in top.eu una nu am de gand sa parasesc site-ul asta decat daca sa inchide dar se pare ca nu toti au gandit ca mine.oricum,ar trebui sa ne bucuram ca sunt si utilizatori mai vechi care se intorc pe site.poate incet,incet o sa-l mai aduca cu picioarele pe pamant (scuze ca m-am bagat in conversatie). frumos desen :)

Grimmjow Jagger
Utilizator: Grimmjow Jagger acum 10 ani si 91 zile

dude,vechimea mea e de Membru din: acum 4 ani si 49 zile , i know better those stuff si fara sa-mi spuna altii. da,stiam ca aici se va ajunge si asta e .ro=made in ro. Nici nu ma gandeam ca va fi vreodata bine :)) cum am zis,faca ce-or vrea,sunt satul si nu-mi mai pasa.Sunt zeci de alte site-uri si programe mult mai bune decat desenatori.ro unde desenatorii care vor sa faca ceva si care vor sa invete nu investesc talent si creativitate.Desenatori.ro in mare parte a fost un site *de reproducere* al pozelor din animeuri,filme,si de pe DeviantARt pe principiul *da-mi 20 de voturi sa ajung in TA ca apoi poate ma vede cineva si la ma baga in TD*. No problem,acuma e aceeasi mizerie peste tot.Si nu ca ad cobi sau ceva dar nu m-ar mira ca peste 18 luni cand accesezi desenatori.ro sa ti se dea 404 NOT FOUND.



Desenatori.ro de un fel de facebook al desenelor unde tre` sa ne aratam fiecare ce face,sa ne dam cu parerea ca in Romania datu` cu parerea e sport national si sa postam toate rahaturile din 5 in 5 minute ca nickname-ul nostru sa devina *legenda*.Nu cred ca era asa de complicat sa se renunte la rahatul cu dat note,sa se lase criticile prin scris (ca am vazut ca unii nu prea le au) si sa se axeze pe o aplicatie mai buna.Dar na,daca imi spunea cineva acum un an sau doi ca eu am sa am parerea asta despre *iubitul,scumpul si draagul meu site *,cred ca il luam la bataie,dar uite ca se mai intampla.

@ AnnieGrrr renunta la ideea ca cineva o sa il puna pe picioare.Mentalitatea asta am avut-o si eu din pacate.:)))

Addison.
Utilizator: Addison. acum 10 ani si 91 zile

welcome back o:

Kato.
Utilizator: Kato. acum 10 ani si 91 zile

Meh, site-ul a ajuns in paragina de multa vreme. E subiect tabu deja, stim cu totii ca nu o sa se repare nimic indiferent de cat am incerca...Plus ca generatia de acum, nu mai e asa activa, nu mai sunt atat de pasionati sa aiba un hobby. :(

DiaClaudia
Utilizator: DiaClaudia acum 10 ani si 91 zile

ce grozav!

X:Jassmyn:X
Utilizator: X:Jassmyn:X acum 10 ani si 91 zile

Cred ca oricui ii e dor de vechiul desenatori.ro :( ... dar totusi.. desi stiu ca nu se va face vre-o schimbare nu vreau sa renunt la ideea ca va deveni iar ce a fost... imi e mult prea drag site-ul asa :o3. acum sa nu mai aberez..frumos desen, cand eram la inceput tu ai fost unul din utilizatori pe care i-am admirat foarte mult si inca esti ^ ^ :)

heny3452014
Utilizator: heny3452014 acum 10 ani si 90 zile

e grozav

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!