NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: boshoo
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:82
Titlu: ...test... 
Data: acum 12 ani si 175 zile
Dimensiune: 652 K
Timp desenare: 4secunde
Vizualizari: 1949
Rating:
10 din 82 voturi
Tags: ..,  
Descriere: ... 
1 2
Rachell
Utilizator: Rachell acum 12 ani si 175 zile

se vede dragostea pe care o ai pentru desen,chiar daca este doar un ,,test,, arata foarte bine, mai ia din cand in cand si tu o pauza,nu ai obosit?Pare ca lucrezi non-stop sii dc nu desenezi si tu mai des? sau mai bine spus,de ce desenezi doar pentru probe? Vrem sa vedem mai multe desene!! :D Multumim pentru munca pe care o depui,stim ca te mai suparam noi asa ,da avem si noi momente :)) Mult succes si la tot mai multe desene superbe!! :)

Dee_a96
Utilizator: Dee_a96 acum 12 ani si 175 zile

ador testele :x vreau si eu teste la fel ca ceilalti

Phui
Utilizator: Phui acum 12 ani si 175 zile

cate teste.....reushite:X, cum iti ies asha bine? mie-mi plac, desenele tale, snt foarte reushite, tu ce crezi despre desenele mele;;)

MisaMoe
Utilizator: MisaMoe acum 12 ani si 175 zile

Acesta nu e DSPAWN? ;))

Acesta nu e DSPAWN? ;))

dydyrock
Utilizator: dydyrock acum 12 ani si 174 zile

...e Ady, cel mai bun prieten al lui DS!:)))

MisaMoe
Utilizator: MisaMoe acum 12 ani si 174 zile

hmmm..am fost pe aproape :D

dydyrock
Utilizator: dydyrock acum 12 ani si 174 zile

da, da..chiar foarte aproape!:)

moniiku
Utilizator: moniiku acum 12 ani si 174 zile

...vreaaau aplicatia nouaaa!...

Nimenisinimic
Utilizator: Nimenisinimic acum 12 ani si 174 zile

hm...suna interesant! aplicatie noua? de-abia astept!:D p.s.:testul asta e de 10 !:)

zathura
Utilizator: zathura acum 12 ani si 174 zile

un desen absolut superb!

Grimmjow Jagger
Utilizator: Grimmjow Jagger acum 12 ani si 173 zile

Grimmjow Jagger ieri la 19:15

consecventa ma omoara...utilizatorul respectiv vad ca si-a parasit contul,iar notele mele au ramas asa....se mai poate face ceva?

Vezi desenul

pai...astea fiind spuse e logic cat v-am stresat cu problema cu utilizatorul Miniature.Nu vreau sa va mai distrag in continuare,stiu ca sunteti doar doi si va ocupati din rasputeri cu toate cele si mai nou cu testele pt aplicatie.Eu nu imi pot face dreptate singur asa ca apelez la cine poate...pe vik_art am deranjat-o destul cu probleme de genul,dar nici mie nu imi convine situatia..nu acuz pe nimeni decat pe utilizatorul respectiv...va rog DIN NOU daca se poate sa imi refaceti notele sau macar sa stiu daca se mai poate face ceva in privinta asta pt ca cu cat las timpul sa treaca cu atat se face totul uitat.AM vazut ca respectivul a fost avertizat de voi amandoi,dar dupa aceea nu a mai intrat pe cont,drept urmare nu are cine sa modifice notele..Astept rezolvarea problemei sau macar un raspuns .multumesc anticipat. <daca exista vre-un *paragraf* pt banare datorata stresului va rog anuntati-ma,pt ca nu doresc ban :3 >

am vazut..multumesc pt atentia acordata...dar nu e problema ca nu va vrea sa schimbe nota..ci ca nu va mai intra pe cont..in cazul in care si-a luat talpasita de pe cont notele mele vor ramane definitiv asa :l....cum de altefel am patit si cu utilizatorul Danut2011,care dupa ce l-am rugat sa-si schimbe notele nu a mai dat pe cont..drept urmare si azi notele de la el au ramas asa...

Grimmjow Jagger
Utilizator: Grimmjow Jagger acum 12 ani si 173 zile

again and again and again...deja am obosit eu de cate ori am scris acelasi lucru si inca astept un raspuns...dupa toate avertizatile date de voi nu s-a schimabt nimic.

-Danut2011 <am primit note de 1 la pagina 15 a galeriei mele> ,respectivul nu a mai dat pe cont de atunci si repet..notele au ramas la fel

-Miniature <cunoasteti prea bine problema si la fel ca si Danut2011 nu a mai intrat pe cont , a trecut apropape o saptamana :/ >

sincer acum... Se mai poate face ceva sau nu? pt ca eu nu am degand sa renunt asa usor.multumesc anticipat.

Grimmjow Jagger
Utilizator: Grimmjow Jagger acum 12 ani si 173 zile

Multumesc mult pt atentia acordata si pt rezolvarea problemei,e perfect acum =].

Nyk-Nyk
Utilizator: Nyk-Nyk acum 12 ani si 152 zile

Cum ai intrat la modificare profil la mine?

Mara...
Utilizator: Mara... acum 12 ani si 146 zile

Multumesc, Boshoo pentru toata atentia acordata problemelor site-ului! (si, de asemenea, multumesc tuturor moderatorilor in acest sens):) E important ca "gradina" desenatorilor sa fie incontinuu curatata si atmosfera echilibrata. Munca pe care o depuneti, trebuie sa recunoastem cu totii, nu e asa simpla, cum li se pare unora la prima vedere...E nevoie de perseverenta, de toleranta si, cel mai important, de rabdare. Dvs. ati dat dovada de toate acestea si apreciez...

Va doresc mult succes in viitor!

(Am considerat necesara publicarea acestui comentariu ca urmare a 'nemultumirilor' si 'revoltarilor' celor care inca n-au invatat cum sa se integreze intr-o 'breasla'...Sper ca nu voi starni controverse prin acest mesaj...probabil doar in cazul in care imi sunt intelese gresit intentiile) :)

Grimmjow Jagger
Utilizator: Grimmjow Jagger acum 12 ani si 145 zile

utilizatoarea Sangooo imparte note mici la diversi utilizatori..<plangerile sunt enumerate la categoria despre> cat despre mine am primit asemenea o nota *din burta* nejustificata,va rog actionati.multumim.

Kato.
Utilizator: Kato. acum 12 ani si 144 zile

"..ce promovezi tu aici?...acest site e un site pentru desene si nu pentru altceva!...studiaza regulamentul, atentie la limbaj...risti o banare...



boshoo..."

Pfff, n-am avut ce sa promovez, Yaoi este un gen anime/manga/movie/story. Este un simplu acronim al unui gen. Nu era o promovare, era o explicatie a acronimului, sunt un Yaoi artist, si nu imi place intrebarea " Ce e yaoi?" Sau " de ce desenezi doi baieti nu stiu cum si nu stiu cum?" Nu era nimic cu continut obscen, deasemenea nici in explicatie nu era ceva obscen ci chiar o explicatie buna si frumos definita. Daca a deranjat pe cineva imi pare rau, nu a fost cu intentie. Cat despre limbaj, singurele cuvinte mai obscene le-am folosit cu un motiv bine intemeiat, la nervii intinsi la maxim, probabil scapandu-le, nu am deranjat pe nimeni care isi vede cu adevarat de treaba lui. Si nici nu cred ca pe cineva de pe site a deranjat ceea ce am scris eu la profil. Nu am instigat la ceva. Nu am spus " ai auzit ma? te duci la un baiat si te x si y cu el", deci practic n-am facut nimic rau. Si nu e nimeni obligat sa imi citeasca profilul atata timp cat ii intereseaza doar desenele mele.

In orice caz, sper sa nu va fi deranjat comentariul meu, dar, ca oricine in cauza, trebuia sa ma apar.

Black.d
Utilizator: Black.d acum 12 ani si 135 zile

Am incercat sa trimit un mail pe adresa info@roportal.ro dar imi spune ca nu mai este valabila.. unde pot trimite si eu un mail pentru dumneavoastra?:s

sau pot sa`l pun drept comentariu? [e cam lung..]

Kato.
Utilizator: Kato. acum 12 ani si 123 zile

Okey, am si eu o mica problemuta.



XXNIGHT-QUEENXX insinueaza ca eu as fi facut colaborari cu ea ( ceea ce nu e adevarat)



http://www.desenatori.ro/desen-1806201.htm



As dori sa o avertizati macar putin in legatura cu mintitul. Vrea voturi si comentarii pe seama mea, dar isi poate da seama toata lumea ca nu e colaborare cu mine...



De asemenea, are un desen de al meu in galerie, care e facut cu totul de mine.... ma intreb daca il puteti sterge http://www.desenatori.ro/desen-1802527.htm ... Multumesc.

Vis_in_vis
Utilizator: Vis_in_vis acum 12 ani si 121 zile

dl boshoo , doar fiindca nu sunt una din persoanele kre stau toata ziua sa linguseasca orice desen oricat de insipid al "celor mari " de pe aici , nu inseamna k nu votez , nu desenez si eu , nu am erori( poate mai mult k altii) si nu am drepturi !

dar aliosa (vik) a zis clar k ea nu are de gand sa-si faca treaba de moderator in cazul meu , si de asta va deranjez .

imi puteti da vreun sfat ce sa fac in cazul in kre imi apare eroarea aceea de se acopera un desen aproape intreg cu gri ? ( ex : http://www.desenatori.ro/desen-1804137.htm ) , daca vreau sa-l mut in noua aplicatie si sa dau acolo butonul incarca toate actiunile sta cu orele blocat cu " asteptati va rog..se salveaza" ..si nu se intampla nimic.

nu as intreba dc nu mi s-ar intampla extrem de des ( poate e din cauza k desenele mele sunt din ce in ce mai mari k dimensiune doar k sa le finisez..parca asta era prob mea..dar vad k altii oricum intra in top doar dupa nume/prietenii..munca a ramas pt noi astia nedoritii..)

si 2..ce vrea sa insemne cei kre dau note de 1 vor fi banati? pai cei kre dau 2 , 3, 5 sunt niste oameni buni kre judecat obiectiv :)))? ei de ce nu sunt atentionati?

va rog sa imi modificati nota nejustificata de 5 de la desenul http://www.desenatori.ro/desen-1802203.htm

va multumesc !

si sarbatori fericite :) !

1 2
Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!