NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
Utilizator: Traficanta_de_sentimente_:X
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:2
Titlu:
Data: acum 13 ani si 250 zile
Dimensiune: 8 K
Vizualizari: 138
Rating:
10 din 2 voturi
Tags:  
Descriere:  
Traficanta_de_sentimente_:X
Utilizator: Traficanta_de_sentimente_:X acum 13 ani si 250 zile

nu vroiam sa va distrug mediile, asa ati crezut voi...nu sunt una kre distruge mediile din joaca si da 1, in niciun caz.



ma judecati complet gresit, eu incec sa fac un site mai bun, incerc sa ajut, incerc sa termin cu ipocrizia...nu mai dati vina pe admini! E VINA VOASTRA! voi nu stiti sa fiti prieteni intre voi si chiar si asa tot rivalizati unul cu altul. nu mi-a furat nimeni contul, sunt aceasi eu, dar m-am saturat. chiar daca adminii n-au mai intrat ce? e vacanta...nu va puteti ajuta reciproc?







in concluzie, eu nu va modific notele pana nu mai va dati pe langa cei talentati si nu cooperati.







o zi buna

Kato_chan
Utilizator: Kato_chan acum 13 ani si 250 zile

fatttttttttta nai inteles altcv....avem probleme cu desenele adica eroile,,,,,nu ne convine sa stam 5 ore la un si duoa sa ne trezim cu ditamai eroarea....cui draq iar convei???ceti veni?dak dai note proaste mai raufaci.....siti faci rau simgura.....asa ca nu da note poaste crezand ca ne faci maibuni ca mai rau faci....si o sa faci un site de kkt....adminul knd a fakt siteul .....trebuia sasi asume raspunderea asa....ca nui vina noatra suntem copii si nu stim cum ofakt adminul siteul da? asa ca nu ne puteam ajuta.....adminul tre sa ne ajute si p noi...fate admin.....sa vezi cum e sa ti se planga totzi pt ca nu faci nik sistai ca prostul nu teai simti delok prost eo sincer da......mas simti ca un gunoi sa stiu ca am fakt un site si nam grija de el....si ciocul mik ca nicic tu nu desenezi grozav.....taci si studiaza picasso....sa vezi ce desene are....nare superbitatii dar felul in care a colorat si a muncit conteaza.....si ai sa vezi sa nu mai judeci desenele doa dupa aparenta....o sa vezi km arata si o sa te mii km au ajuns cv istoric.....au ajuns ptr ca muncit....asa ca pune mana si studiaa artisti si o sa vezi km e.....ca nui totzi au fost percetii.....tonitza nah....la copii facea 2 buline in loc de ochii si toata lumea ziceca face cei mai frumosi ochii....asa ca nuti da cu presupusu inainte sa vezi cat munceste cnv.....

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!