NU SUNTETI LOGAT » LOGIN
Utilizator: iscoditoare80
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:1
1010:177
Titlu: vis... 
Data: acum 14 ani si 133 zile
Dimensiune: 64 K
Timp desenare: 3minute 40secunde
Vizualizari: 1924
Rating:
9.9944 din 178 voturi
Tags: sarbatori,  
Descriere: magic 
1 2 3 4
Irina.
Utilizator: Irina. acum 14 ani si 136 zile

wow....chiar e magic..

Blue@
Utilizator: Blue@ acum 14 ani si 136 zile

Ha ca sa vezi,si eu care credeam ca desenula sta e la neterminate..Oare de ce? Humm,curios..Aaaa..probabil pentru ca l ai facut acum 14 zile,si abia acum l ai pus pe VIZIBIL.De altfel,daca nu faceai asa,trebuia sa ai deja sute de voturi si comm...ceea ce meriti din plin!

Chiar e un desen MAGIC..Nu puteam gasi un cuvant mai bun..sau poate ca puteam..dar nu as fi incercat:)

Aaaa..era cat pe ce sa uit: Multumim ca l ai facut vizibil..este un DAR pentru noi:)

Am si eu un mik DAR pentru tn..foarte MIK..sunt doar doua vorbe..spuse despre tine la penultimul meu desen..sincer..nu vreau sa crezi ca te oblig sa treci p acolo..insa am vrut sa stii ca m am gandit si la tine..

Nela
Utilizator: Nela acum 14 ani si 136 zile

Fantastic!

aliosa
Utilizator: aliosa acum 14 ani si 136 zile

...vai iscoditoare, e mai mult decat superb!...si cate detalii!e pacat pentru erorile astea...ar trebui sa te felicite detinatorii site-lui pentru minunata performanta de 63K...admir si ma intreb oare ce erori urmeaza sa mai intimpinam ,ca de vazut am cam vazut de toate...dar nu vreau sa te intristez...ma bucur pentru ca reusesti sa ne impresionezi la modul cel mai placut...minunate vise mai ai(deh, 14 nopti)!!!...:)

...multumim!...

Blue@
Utilizator: Blue@ acum 14 ani si 136 zile

Ha!Cate erori!!!Nu pot sa cred,bine ca ne ai spus!WoW!Cate ERORI ne vor mai intampina..imipare bine ca eu lucrez cu varianta VECHE!Cea noua iti da dureri de cap!Nu te descuraja!!!Asta este!Bine ca apare desenul!Cred ca de asta mi ai spus ca plangi!Nu trebuie!!!!Desenul nu este de egalat si nu trebuie sa te intristezi din cauza acestei erori,pe care pprobabil adminii vor avea bunavointa de a o corecta!!!

Essenza
Utilizator: Essenza acum 14 ani si 136 zile

Uii, ce tampenie! Cum e posibil sa ti apara acum 14 zile ? E chiar hilar! Am vazut ca te ai intristat! Calmeaza te, eu zic sa mai salvezi odata desenul si poate o sa fie ok!

aliosa
Utilizator: aliosa acum 14 ani si 136 zile

...nu te descuraja...sa speram la putina ordine pe site, ca se poarta pe aici si de Paste, si de Craciun:)...si odata cu intrarea in normal la care speram cu totii, o sa ai posibilitatea de resalvare...pup:)

Annely
Utilizator: Annely acum 14 ani si 136 zile

atunci l-ai inceput, nu? mi s-a intamplat si mie :(..

Lya_Marya
Utilizator: Lya_Marya acum 14 ani si 136 zile

ASTA AM AVUT EU INTRUN VIS MAI DEMULT SUPER

gabi_r
Utilizator: gabi_r acum 14 ani si 136 zile

O lume intradevar magica, iar minunatia ce ai realizat-o aici sper sa compenseze neplacerea unor astfel de erori! Cu siguranta odata cu reintrarea la normal a site-ului, il vei putea resalva!

Si inca ceva, ca sa fi sigura ca vei avea mereu aproape lucrarile de suflet, salveaza-le cu Print Screen si in calculator asa le vei avea in 2 locuri :);)

Pup si eu! :*

StarSnacks
Utilizator: StarSnacks acum 14 ani si 136 zile

E superb! :)

Blu_design
Utilizator: Blu_design acum 14 ani si 136 zile

un vis perfect materializat in tehnica digitala :)imi place foarte mult ce atmosfera ai creat in aceasta opera !!! nu te intrista , cu totzii o patzim, probabil shi cei care au site-ul au probleme cu servere-le sau cine shtie :) in ultima vreme si eu am inceput sa ma confrunt cu tot felul de erori, si de salvare si de vizualizare si de toate :D pierd desene , dar ce sa faci , continuam shi nu le lasam si desigur sfatul lui gabi_r este si al meu , acum fac mai la toate desenele Print Screen , pentru ca la multe daca nu faceam , era munca degeaba de ore intregi , asa macar le am eu :D

Conty57
Utilizator: Conty57 acum 14 ani si 136 zile

si mie mi s-a intamplat la fel, asta este...

desenul tau chiar e un vis minunat, imi plac noaptea asta instelata si casutele cocotate in copaci la nebunie:)

Stef
Utilizator: Stef's acum 14 ani si 135 zile

E superb!Minunat!As putea continua cu o lista intreaga de adjective...

Superba atmosfera!Culorile sunt minunate!

Blue@
Utilizator: Blue@ acum 14 ani si 135 zile

App: A i putea sa dai pe continua desenul..si sa l mai salvezi odata..probabil va merge si iti va aparea ziua de azi!

dydyrock
Utilizator: dydyrock acum 14 ani si 135 zile

Ce minunatie, iscoditoare! Cred ca traim o regresie, o intoarecere in timp, sau poate sunt extraterestrii printre noi!:))) Cum se poate sa desenezi azi, si desenul sa apara acum 15 zile???:)))

mika.
Utilizator: mika. acum 14 ani si 135 zile

...minunat!...

Dulcik Alexxa:**
Utilizator: Dulcik Alexxa:** acum 14 ani si 135 zile

nice.....10

StarSnacks
Utilizator: StarSnacks acum 14 ani si 135 zile

Imi pare sincer foarte rau!... Nu te descuraja! Este un desen de top! Indiferent de data pe care a aparut! :) Tu stii cand e facut si ai cu ce sa te mandresti! :) Continua sa desenezi si lasa data fiindca nu e atat de importanta pe cat un desen briliant! :) Mult succes in continuare!

Selinadie
Utilizator: Selinadie acum 14 ani si 135 zile

M-as descurca sa locuiesc intr-un din casutele de lemn..noroc ca stau bine cu inaltimea. cred k rasariturile si apusurile sunt fenomenale...ramane doar un vis.

M-as descurca sa locuiesc intr-un din casutele de lemn..noroc ca stau bine cu inaltimea. cred k rasariturile si apusurile sunt fenomenale...ramane doar un vis.

1 2 3 4
Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!