NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
Utilizator: Lacra**
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:1
88:0
99:0
1010:63
Titlu: muzica si flori 
Data: acum 16 ani si 99 zile
Dimensiune: 169 K
Vizualizari: 4074
Rating:
9.9531 din 64 voturi
Tags: ....,  
Descriere: ... 
hai_lasa
Utilizator: hai_lasa acum 16 ani si 99 zile

Inca ceva mai vreau sa-ti spun, apoi e alegerea ta daca vei dori sau nu sa mai desenezi. Sa intri si pe desenele lui Rainer si ale lui Cimmaron, sa vezi cate note nemeritate au primit si cu toate astea ei deseneaza in continuare fara sa le pese. Asta e atitudinea unor oameni care deseneaza de placere. (eu sper sa adopti si tu atitudinea asta)

cimmaron
Utilizator: cimmaron acum 16 ani si 99 zile

...vreau!!!...fii linistita!...DSpawn te poate ajuta daca ii ceri ajutorul...poate sa dea note dar nu el iti da note rele...deseneaza tu din ce in ce mai bine(pentru ca ai talent)si te vor nota ceilalti dupa valoarea desenelor tale...toti primim si note rele, nu trebuie sa ne suparam pentru asta...ci sa ne ambitioneze sa desenam mai bine , mai frumos...DSpawn nu ne concureaza ...te vei convinge!...eu sunt alaturi de tine...

julietta allemana
Utilizator: julietta allemana acum 16 ani si 99 zile

Vreau, au dreptate hai-lasa si Cimmaron. Da-le incolo de note, proaste sau bune. Important este sa-ti faca placere sa desenezi , bucuria pe care o ai in timp ce desenezi e imensa si n-are nevoie de note. E adevarat ca te pot motiva, dar nu le acorda chiar atita atentie. Desenezi frumos si vei desena si mai bine si mai frumos!

B°Dy°
Utilizator: B°Dy° acum 16 ani si 97 zile

...yo ce sa mai adug...in afara de ce au zis hai_lasa, cimmaron shi julietta allemana...yo nop mai am ce sa zik!!e super desenul

marry_girl2007
Utilizator: marry_girl2007 acum 16 ani si 97 zile

10!treci si pe la mine?

MystiqueX
Utilizator: MystiqueX acum 16 ani si 97 zile

eu sunt cam pe dinafara problemei... nu stiu de ce ai vrea sa nu mai desenezi (promit sa ma documentez), dar iti pot spune din proprie experienta ca in momentul in care nu vei mai desena un timp mai indelungat va incepe sa-ti lipseasca sentimentul pe care-l ai in timp ce lucrezi la ceva si mai ales zambetul plin de satisfactie de la final... problema e ca daca nu exersezi iti pierzi indemanarea si-ti va fi din ce in ce mai greu sa-o iei de la inceput... poate te ajuta cu ceva si comentariul meu ;)

toate cele bune!

Auryk_Skumpyk*
Utilizator: Auryk_Skumpyk* acum 16 ani si 96 zile

10 ~~~~~~~~!!!!!!!!!!!! treci plz si pe la mn

ale_girl
Utilizator: ale_girl acum 16 ani si 76 zile

desenezi mirific....care iti e secretul?:*

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!