NU SUNTETI LOGAT
Scrie email-ul si parola. Daca nu ai un cont il poti crea aici.
Se poate desena si fara sa ai cont dar nu vei avea posibilitatea sa adaugi comentarii la desene.
Utilizator: aliosa
Note primite:
11:0
22:0
33:0
44:0
55:0
66:0
77:0
88:0
99:0
1010:130
Titlu: ...cirese... 
Data: acum 14 ani si 271 zile
Dimensiune: 183 K
Vizualizari: 1100
Rating:
10 din 130 voturi
Tags:  
Descriere: podalma 
whosyourdady
Utilizator: whosyourdady acum 14 ani si 271 zile

se pare ca ai avut o groaza de desene lasate la neterminate...

sau desenezi tu prea repede :)

irina renee
Utilizator: irina renee acum 14 ani si 271 zile

ce tare e misto 1000000000

Piksik
Utilizator: Piksik acum 14 ani si 271 zile

uhhh, ce bine arata ! :D

Selinadie
Utilizator: Selinadie acum 14 ani si 270 zile

Ma sucesc, calculez timpul, inchid fermoarul, arunc geanta pe umar, zavorasc usa si-o pornesc fugitiv spre centru.Promisesem sa ajung la un ceai la o ora fixa numai k fixu asta se apropiase neplacut de repede. Ajung in trafic, lume nebuna, necontrolata, zapuseala enervanta...k degeaba te dusezi ,si ma gandesc cum sa pretuiesc timpul si finantele fara a intarzia, asa, din bun simt .Ma hotarasc.O iau pe jos, repejor.Mai admir , una alta, soarele-mi prajeste fata, l-as impusca dar nu pot fixa tinta, asa ca il las sa ma orbeasca spre placerea lui. Dar ce o tot lalai eu aiurea..hai sa ajung unde trebuie.

Pasi mici, pasi sarguinciosi cu scop precis, pasi lenesi ....un mix ce nici corpul meu nu-l mai intelege si d'apoi suporta.Lumina obositoare ma face sa imi cobor privirea. o secunda , doua, sase, cinspe, ...si zaresc niste cirese negre...mici, stafidizate si ...amare. Gandesc: "Cirese de un rosu aprins de coapte ce sunt, cirese negre buboase de-ti pateaza limba dupa ce le savurezi, cirese parguite gustate de pofticiosi inainte de vremea coacerii complete, ciresele lui Creanga, Ciresarii, ....toate in prim plan...insa cele mici,amarui si negre, rar intalnite, ..lasate in neant. Pana si in clasa cireselor este o ierarhie. Ce iti umple gura este in loc fruntas, iar mititelele raman la coada." Insa ce este de stiut ,k tocmai ce este putin si bun isi spune cuvantul. Au un dulce-amar inconfundabil.

Iti doresti sa dai timpul inapoi, sa te cateri din nou fara frica intr-unul bogat de roade, sa culegi cu neastampar in poala si sa le savurezi de la inaltime. Ce-as da sa am din nou degetele innegrite de ale lor dulceata.





PS: Ora fixa a devenit instabila in urma amintirilor." Selinadie

♥♥♫Andreea♫♥♥
Utilizator: ♥♥♫Andreea♫♥♥ acum 14 ani si 138 zile

miami ce gustos faci cinste ?

Ne pare rau, dar nu aveti permisiunea sa adaugati comentarii!!